erdi_s
Üye
Peki yine direk romu mu kuruyoruz cm9 üstüne Wipe işlemlerini yapmadan?
İlk sayfa da yaziyo bu. Yeni cm versiyonu yuklerken wipe islemlerini yapmaniza ve gapps dosyasini yuklemenize gerek yok. Sadece romu indirin ve yukleyin
Peki yine direk romu mu kuruyoruz cm9 üstüne Wipe işlemlerini yapmadan?
İlk sayfa da yaziyo bu. Yeni cm versiyonu yuklerken wipe islemlerini yapmaniza ve gapps dosyasini yuklemenize gerek yok. Sadece romu indirin ve yukleyin![]()
rc1 dosyasını tekrar yüklüyorum bakalım. installation aborted yazdı cm9 beta 4 üstüne wipe vs yapmadan yapmıştım. şimdi odin ile orjinale döndüm herşeyi sıfırladım yine aynı hatayı verdi . cwm 6 vs tüm gerekli işlemleri yaptım. bu hata neden kaynaklı olabilir ?
bir aksilik çıkmazsa.aslında pek riske girmeye değmez bence birkaç kişi hata almış =( neyse nightly gelince yukleriz

Herseyi tam anlamiyla yapmama ragmen ne faceden ne youtubeden.nede baska bi yerden video izleyemiyorum kernelden dolayimi.anlayamadim.keske cm 10 gecmeseydim cm9 da flash playere kadar hersey takir takir calisuyordu videolari izlyordm
???Cm9 icin oc destekli kernel var mi?(wifi ve cekme durumu sorunsuz olacak)vqrsa link verir misiniz?
o sinirle yanlıs yazmısımCM10 henuz gunluk kullanima uygun degil. Suanda kim ne derse desin en guzeli CM9.
CM10nun simdiki CM9un performansina (her anlamda) ulasmasi en az 3-5 ay sonra mumkun olabilir. Eminim ki arco elinden geleni yapiyodur. Zamani gelince CM10a geceriz![]()
cm10a gecmisdim ama bugün sadık hocamın tavsiyesiyle tekrar cm9a gecdim ancak eskisi gibi videoları catır catır izleyemiyorum eskiden ntvspor yayına donmadan canlı canlı bakarken simdi bi youtubeden bile izleyemiyorum kafayı yiyecegimo sinirle yanlıs yazmısımcm10a gecmisdim ama bugün sadık hocamın tavsiyesiyle tekrar cm9a gecdim ancak eskisi gibi videoları catır catır izleyemiyorum eskiden ntvspor yayına donmadan canlı canlı bakarken simdi bi youtubeden bile izleyemiyorum kafayı yiyecegim
arkadaşlar acil yardım gerekiyor....
bugun cm9 yükledim ve ardından 3g çalışmadığı için stock rom a dönmeye çalıştım fakat yüklemeden sonra telefon sürekli kendini resetliyor.... ayrıca recovery modunada artık girmiyor sadece download moduna giriyor
- - - Eklendi - - -
bugun cm9 yükledim ve ardından 3g çalışmadığı için stock rom a dönmeye çalıştım fakat yüklemeden sonra telefon sürekli kendini resetliyor.... ayrıca recovery modunada artık girmiyor sadece download moduna giriyor

- - - Eklendi - - -