Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

erdi_s

erdi_s

Üye
Peki yine direk romu mu kuruyoruz cm9 üstüne Wipe işlemlerini yapmadan?

İlk sayfa da yaziyo bu. Yeni cm versiyonu yuklerken wipe islemlerini yapmaniza ve gapps dosyasini yuklemenize gerek yok. Sadece romu indirin ve yukleyin ;)

safir t14

Üye
navigasyon nasıl çalışıyor bilen warmı?

-Emre

-Emre

Üye
İlk sayfa da yaziyo bu. Yeni cm versiyonu yuklerken wipe islemlerini yapmaniza ve gapps dosyasini yuklemenize gerek yok. Sadece romu indirin ve yukleyin ;)

daha önce de böyle yapmıştım ama ne bileyim arkadasa installation aborted demiş bende de Orj yazılım yok ondan tekrar sorayım dedim =). Sağol yine de =). Bir de backupi yüklerken de mi direk yukluyoruz?

raprudeboy

Üye
yapamadım ben :) rc1 dosyasını tekrar yüklüyorum bakalım. installation aborted yazdı cm9 beta 4 üstüne wipe vs yapmadan yapmıştım. şimdi odin ile orjinale döndüm herşeyi sıfırladım yine aynı hatayı verdi . cwm 6 vs tüm gerekli işlemleri yaptım. bu hata neden kaynaklı olabilir ?

edit : ohh be!! iyiki odin ile orjinal kurmak icin diğer pc yi getirmişim. Benim pc de ubuntu kurulu. 3 kere indirmeme rağmen dosya hata verdi kurulumda. Şimdi yükleniyor :) bir aksilik çıkmazsa.

safir t14

Üye
bu mod mp4 filmleri çalıştırıyo mu?

spazmol

spazmol

Üye
ayıptır söylemesi telefonumdan indirmesi 5dk mı aldı :D akşam deneyip yorumlarımı iletirim sizlere

yunusmaxicepp

yunusmaxicepp

Üye
rc1 yukledım ama bi fark göremedim ben sanırım biraz daha kurcalamam lazım

Dejavuex

Dejavuex

Üye
-Libv8 kütüphanesi yeniden oluşturuldu.
-Medya profilleri güncellendi.

pek de işe yarar bi güncelleme olmamış .

-Emre

-Emre

Üye
aslında pek riske girmeye değmez bence birkaç kişi hata almış =( neyse nightly gelince yukleriz

ahmetalp1

Üye
Herseyi tam anlamiyla yapmama ragmen ne faceden ne youtubeden.nede baska bi yerden video izleyemiyorum kernelden dolayimi.anlayamadim.keske cm 10 gecmeseydim cm9 da flash playere kadar hersey takir takir calisuyordu videolari izlyordm

erdi_s

erdi_s

Üye
aslında pek riske girmeye değmez bence birkaç kişi hata almış =( neyse nightly gelince yukleriz

Ben de yuklemekten vazgectim kardesim en guzeli nightly surumunu beklemek. Aslinda en garantisi wipe islemlerini yapip da yuklemek. Direk romu yukleyenlerden bazilari hata almis. Riske gerek yok. Formari ver romu yukle en guzeli :D

erdi_s

erdi_s

Üye
Herseyi tam anlamiyla yapmama ragmen ne faceden ne youtubeden.nede baska bi yerden video izleyemiyorum kernelden dolayimi.anlayamadim.keske cm 10 gecmeseydim cm9 da flash playere kadar hersey takir takir calisuyordu videolari izlyordm

CM10 henuz gunluk kullanima uygun degil. Suanda kim ne derse desin en guzeli CM9.
CM10nun simdiki CM9un performansina (her anlamda) ulasmasi en az 3-5 ay sonra mumkun olabilir. Eminim ki arco elinden geleni yapiyodur. Zamani gelince CM10a geceriz ;)

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Xda da var oraya bakın ama gerek yok bence

panpalar

panpalar

Üye
ilerletmeyelim artık bunu 4.1.1 yada 4.1.2 ye çaba harcıyalım

ahmetalp1

Üye
CM10 henuz gunluk kullanima uygun degil. Suanda kim ne derse desin en guzeli CM9.
CM10nun simdiki CM9un performansina (her anlamda) ulasmasi en az 3-5 ay sonra mumkun olabilir. Eminim ki arco elinden geleni yapiyodur. Zamani gelince CM10a geceriz ;)
o sinirle yanlıs yazmısım :( cm10a gecmisdim ama bugün sadık hocamın tavsiyesiyle tekrar cm9a gecdim ancak eskisi gibi videoları catır catır izleyemiyorum eskiden ntvspor yayına donmadan canlı canlı bakarken simdi bi youtubeden bile izleyemiyorum kafayı yiyecegim

fatih33yucel

Üye
arkadaşlar acil yardım gerekiyor....

bugun cm9 yükledim ve ardından 3g çalışmadığı için stock rom a dönmeye çalıştım fakat yüklemeden sonra telefon sürekli kendini resetliyor.... ayrıca recovery modunada artık girmiyor sadece download moduna giriyor

- - - Eklendi - - -

bugun cm9 yükledim ve ardından 3g çalışmadığı için stock rom a dönmeye çalıştım fakat yüklemeden sonra telefon sürekli kendini resetliyor.... ayrıca recovery modunada artık girmiyor sadece download moduna giriyor

erdi_s

erdi_s

Üye
o sinirle yanlıs yazmısım :( cm10a gecmisdim ama bugün sadık hocamın tavsiyesiyle tekrar cm9a gecdim ancak eskisi gibi videoları catır catır izleyemiyorum eskiden ntvspor yayına donmadan canlı canlı bakarken simdi bi youtubeden bile izleyemiyorum kafayı yiyecegim

Romu bi daha kurmayi dene kardesim yuklerken sknti olmus olabilir. Wipe format islemlerini de yap ondan sonra kur romu tekrar

erdi_s

erdi_s

Üye

- - - Eklendi - - -

Sadik online olunca bi care bulur kardesim panik yok duzelir :)

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Recovery açlıyor aslında sizin ne yaptığınızı biliyorum.Recovery moda almak icin ses acma+home+power tusuna basıp bekliyorsunuz.Hiçbirşeye dokunmuyorsunuz.Ama stock recovery açmak için android ve kutu simgesi görününce soldaki dokunmatik tuşa(menu tusuna) basılı tutun.Recovery açılır.Sonra wipe cache wipe data yapın ve ardından telefonu yeniden başlatın düzelir.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca eksik yapmışsınız.Yüklemeden önce wipe işlemlerini yapsanız direk açılırdı.Ama önce yada sonra farketmez wipe işlemleri duzeltir sorunu.

Üst Alt