Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)
Sponsorlu Bağlantılar
erdi_s
Üye
Allah senden de razi olsun kardesim
kaptan_3334
Üye
Whatsapps calismiyor ya
erdi_s
Üye
Bende sorunsuz calisiyo sknti yok
serjan1
Üye
Arkadaşlar Herşey Süper, Sorunsuz, Eksiksiz Fakat Klavye sorunu yaşıyorum, Bununla ilgili Destek konusu açtım. yardımcı Olursanız Çok Sevinirim.
Google Play Store'da rami, önbellegi temizleme ve telefonu optimize etme gibi işlevleri olan bi program var. ''ES Task Manager'' indirip ana ekrana bir widget ekleyin arada basın. Ram'i Temizlesin
benim tavsiyem memory booster
uygulamalar çalışanlardanda bazılarını kapatabilirsin ve geliştirici seçenekler den arka plan işlem sınırını 4'E indirerekte ramı boş tutabilirsin beyler bu arad rom da sonradan kasılmalar yaşıyanlar için söylüyorum 2-3 günde bir fix permissions yapın telefon normalde yeniden başlatıncada yapması lazım ama ben manuel yapınca sanki daha iyi gördüm telefon daha kararlı çalışıyo
- - - Eklendi - - -
widgette ekeleyebiliyosunuz
kaptan_3334
Üye
İnternet hizini cok dusuruyor
raprudeboy
Üye
10 alfa yapacaktım bu sanki daha kararlıdır diye kurulumu temiz sekilde yaptım yedeklerimi yükledim. bench test yapmıştım önceden onunla karşılaştırdığımda 2 3 kat daha hızlı. Şuan çalışmayan bir özellik yok. Kies kurulu değilken orjinal romda konuşma sırasında bazen sesim gitmiyordu bunda o sorun yoksa temiz bir rom olmuş.
16 gb normal hızda bir sd kart almıştım sadece depolama icin kullanıyordum. Şimdi ona direkt yükleme imkanım oldu oyunları vs. Bazen yanıt vermiyor diyor sanırım sd kartın işlem hızından dolayı. Geri kalan herşey çok iyi.
ahmetsuha525000
Üye
Beyler çok büyük sorunum var acil yardım edin yoksa babam beni keser odinle orjinal rom yukledim fakat cache işlemlerini falan unuttum şimdide yaparken şifre istiyor benden yardım edin lütfen
sadikbircan
Üye
Konu Sahibi
Ne yaparken sifre istedigini anlamadım hicbir kurulum sifre istemez.Odinle orjinal rom atinca acilmama sorunu su olur acilis logosunda takilir.Bundan kurtulmak icinde recovery modu acip wipe data wipe cache yaparsin duzelir.Bunlarda sifre istemez
ahmetalp1
Üye
cm9un son hali cm10 alpha 3den iyimi ki ya eger oyleyse geri cm9a gecmeyi düsünüyorum cm10 kararlı hale gelene kadar da
sadikbircan
Üye
Konu Sahibi
Cm9 suan cm10dan daha iyi.Simdiye kadar galaxy w icin hep boyleydi.Cm10 kararlı surume gecene kadarda boyle devam edicek
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
cm9 icin yeni bir linaro ve maxmem kernel daha 423 mb ram destekli versiyonu var.Rame onem verenler deneyebilir.Ama maxmem elbette kamerayı bozuyor.
iskader
Üye
Arkadaşlar xda da rc (build 1) sürüm yayınlanmış hepimize hayırlı olsun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sadikbircan
Üye
Konu Sahibi
İnsaf ya sabahın 7sinde rom mu yayınlanır Güncelliyorum hemen konuyu
erdi_s
Üye
CMciler kuran var mi yeni romu
Yapilan degisikliklerin ne anlama geldigini ayikamadim da
sadikbircan
Üye
Konu Sahibi
Ben daha indirmeye calisiyorum saniyese 10kb civarında bir indirme hızım benden önce deneyen cıkmazsa yazarım
erdi_s
Üye
Bekliyorum kardesim
erdi_s
Üye
Ama anladigim kadariyla RC surumu nightly surume bayagi bi yaklastigimizin gostergesi dimi
KELGER
Üye
radio çalışıyormu son sürümde.
Birde anlamadığım bu görüntülü görüşme ayarını bilerek mi yapmıyorlar yoksa yapamıyorlarmı ?