sadikbircan
Üye
Ya görüntülü görüşme ayarı diye bişey yok.Android sisteminde görüntülü görüşme diye bir özellik yok bunu daha kaç kere söylicem.Bazı androidli telefonlar için üretici firmalar bu desteği kendisi sağlıyor.Android sistemi için elde hiçbirşey olmadan bir kaynak olmadan görüntülü görüşme yazabilirim ben o firmalar kadar iyiyim diyorsanız buyrun yapın herkes custom romlarda kullansın.
Radyo konusu içinde defalarca kez açıklama yaptım.Cm romları radyo barındırmıyor.Yani radyo çalışıyor ama roma eklenmiyor çünkü cm kaynağında böyle birşey yok.Ben asla olmayacak dedikçe niye her yeni sürümde ısrarla bunları soruyorsunuz anlayamıyorum.
Radyo isteyenler için konuya o kadar çözüm yolu ekledim bi zahmet onu kullanın.Görüntülü görüşmeyide kullanmak isteyen bu romu kullanmasın.
Yani kısacası bu saatten sonra eksik diyebileceğiniz herşey için kaynakta yok bu yüzden hiçbir zaman roma eklenmeyecek yada eklenemeyecek diyebilirim...
Radyo konusu içinde defalarca kez açıklama yaptım.Cm romları radyo barındırmıyor.Yani radyo çalışıyor ama roma eklenmiyor çünkü cm kaynağında böyle birşey yok.Ben asla olmayacak dedikçe niye her yeni sürümde ısrarla bunları soruyorsunuz anlayamıyorum.
Radyo isteyenler için konuya o kadar çözüm yolu ekledim bi zahmet onu kullanın.Görüntülü görüşmeyide kullanmak isteyen bu romu kullanmasın.
Yani kısacası bu saatten sonra eksik diyebileceğiniz herşey için kaynakta yok bu yüzden hiçbir zaman roma eklenmeyecek yada eklenemeyecek diyebilirim...
423 mb ram destekli versiyonu var.Rame onem verenler deneyebilir.Ama maxmem elbette kamerayı bozuyor.

windows yüklü bir pc bulursam orjinal rom yükleyip ardından tekrar sıfırdan kuracağım bakalım.