5800 XpressMusic Browser icin Flash Player istegi

Sponsorlu Bağlantılar

mtncelik

Üye
128 mb ram olan bir telefonda flash player olmaz heveslenmeyin skyfire açıyordu bi ara oda yalan oldu

mahsumalix

mahsumalix

Üye
Aynen öyle birde ben film izleyebiliyorum diyenlerinde hepsi sallıyor.Bu cep telefonunda sadece Flash lite 3.1 yüklü buda kısıtlı animasyonları açar video bile demiyorum dikkatli olun tabi videoda olabilir ama en fazla youtubeden açarsınız.lite versiyonu çok ucuz birşey

muhammed_0007

Üye
eline sağlık ...

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
128 mb ram olan bir telefonda flash player olmaz heveslenmeyin skyfire açıyordu bi ara oda yalan oldu

Ram'le alakası yok ona bakarsan iPhone 3G'de 128 mb ram var ama flash desteği de var.

Sorun Nokia'nın Flash firması ile anlaşmamış olması. Zaten symbian'da destek çekildi artık unutun.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Aynen öyle birde ben film izleyebiliyorum diyenlerinde hepsi sallıyor.Bu cep telefonunda sadece Flash lite 3.1 yüklü buda kısıtlı animasyonları açar video bile demiyorum dikkatli olun tabi videoda olabilir ama en fazla youtubeden açarsınız.lite versiyonu çok ucuz birşey

He arkadaşım he.

AknSezaı

Üye
arkadaşlar vtapi indirin ilk yükledğimde hata veriyordu sisx olanını indirin ama bazı videolar yok

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Vtap'daki video kalitesi çok kötü. Değmez bence başka telefon alın.

legendapo

Üye
nasıl indirebilirim

hikmet366

hikmet366

Üye
2009 konusunu hortlatmışlar : D

Bahaxi

Bahaxi

Üye
yok artık :)