Nokia MWC 2013'E odaklandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia MWC 2013'E odaklandı

Bilindiği üzere CES fuarı en büyük tüketici elektroniği fuarlarında birisidir ve her yıl ocak ayının son haftası yapılır. Cep telefonu firmaları da yeni ürünlerini bu fuarda görücüye çıkartır.
Windowsphone platformuyla akıllı telefon pazarında symbisn işletim sistemiyle aldıcı yaraları tekrar sarmaya başlayan Nokia'dan gelen haber ise firmanın bu yıl CES2013 fuarını pas geçeceği yönünde. Geçen yıl lumia900 ile fuarın yıldızı olan Nokia neden bu yıl bu fuarı pas geçiyor olabilir sorusu hemen aklınıza gelebilir. Bunun bir kaç sebebi olabilir. En önemlileri şu anda beklentilerin çok üzerinde seyreden lumia920 satışlarını baltalayacak bir beklenti oluşturmamak olabilir. Bir de işin operatör tarafı var. Hali hazırda lumia920 için yapılmış olan exclusşve anlaşmalarının bitiş tarihiyle yeni cihazın duyurusunu birbirine yakın tutmak da akıllıca bir strateji olacaktır.
Bu durumda şubat ayındaki MWC2013 kongresi ideal tarih oluyor. Çünkü o tarihte lumia920 piyasada 4 aylık oluyor ve belli bir pazar doygunluğuna ulaşmış olucak.
Nokia MWC 2013'te lumia920'yi gölgede bırakıcak yeni bir wp8 cihaz çıkartabilecek mi? Bu soruya en iyi cevabı zaman vericektir.

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation

___kaptan___

___kaptan___

Üye
hadi hayırlısı ama, Nokia bu kez akıllı bir adım atmalı bence, ve daha üst seviye geniş ekranlı cihazlar dahilinde, alt-orta segmente de hitab eden cihazlarla gelmeli bence :) + haber için :tşk:

Seglopsi

Seglopsi

Üye
mwc 2013'te nokia'dan kişisel beklentim; 2+ ghz 4 çekirdekli, 4.7" - 5" aralığında -hd ekranlı, 3-4 gb ramli, yeni nesil güçlü bataryalı, samsung un çıkartacağı telefonu ezip geçen bir nokia modeli :)

ama gelir mi? Nokia olduğu için zor gibi :D htc veya lg kesin çıkartır da nokia..?

___kaptan___

___kaptan___

Üye
mwc 2013'te nokia'dan kişisel beklentim; 2+ ghz 4 çekirdekli, 4.7" - 5" aralığında -hd ekranlı, 3-4 gb ramli, yeni nesil güçlü bataryalı, samsung un çıkartacağı telefonu ezip geçen bir nokia modeli :)

ama gelir mi? Nokia olduğu için zor gibi :D htc veya lg kesin çıkartır da nokia..?

Nokia'dan beklentilerimiz birebir aynı :kıskıs:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
İnşallah yeni bir telefon yapar ama bu telefon Lumia 920'den kat kat üstün olursa Lumia kullanıcılarına ayıp olur :ehe

Haber için Teşekkürler.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

2+ghz ve 3-4mb ram:hmmm ne yapmayı düşünüyorsun o telefonla:D

jetpackjoyride

Üye
4 aya yeni amiral mi cikar? Bide samsunga sonye filan kiziyonuz senede bir yeni amiral galaxy geliyo bkz: s1 s2 s3

___kaptan___

___kaptan___

Üye
İnşallah yeni bir telefon yapar ama bu telefon Lumia 920'den kat kat üstün olursa Lumia kullanıcılarına ayıp olur :ehe

Haber için Teşekkürler.

istediği kadar ayıp olsun ama yeter ki Nokia'dan o beklediğimiz cihaz gelsin yahu gelsin artık :angry: + ben Klavyeli bi cihaz arzuluyorum E7 gibi mağlum alıştık klavyeye :kıskıs:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
4 aya yeni amiral mi cikar? Bide samsunga sonye filan kiziyonuz senede bir yeni amiral galaxy geliyo bkz: s1 s2 s3

4ay mı? Dikkatli okumadın heralde cihazın duyurusu şubat sonu yani lumia920'nin çıkışından 4ay sonra. Duyurulan cihaz en erken nisan mayıs aylarında çıkar.

jetpackjoyride

Üye
lumia920 nisanda mi cikti ?

dedereis123

dedereis123

Üye
hemen cihaz çıkarmaz bence sadece duyuru belki yapar ancak 920 fln oturmadan yeni model arayısı sıkıntı olur , örnek : HTC :D

jetpackjoyride

Üye
nisan -mayis haziran temmuz agustos eylul ekim- kasim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nisan -mayis haziran temmuz agustos eylul ekim- kasim

ne yapmaya çalışıyorsun anlamadım ama dikkat edersen o yılmaz savunucusu olduğun markaların ikişer düzine telefon modeli başka isimlerle piyasada.

jetpackjoyride

Üye
ben turkiyede alabilcegim cihaza bakarim haber hatali bence 4 ayda nokia telefon tanitmaz

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
haber hatalı mı? Sen yanlış bir şeye odaklanmışsın ve haberi anlamamışsın galiba. Zira haber nokianın tanıtacagı telefonla degil katılacagı fuarla ilgili.

Seglopsi

Seglopsi

Üye

2+ghz ve 3-4mb ram:hmmm ne yapmayı düşünüyorsun o telefonla:D

çıkarsın da, Nokia yapmış diyelim.. Samsung "yapmış" diyoruz, Htc "zaten yapıyor" diyoruz, Lg de son dönemde "atağa geçti yapıyor", Nokia halen donanım fakiri.. Nokia pazarı bence, symbian yüzünden değil, donanım yüzünden kaybetti..

dedereis123

dedereis123

Üye
çıkarsın da, Nokia yapmış diyelim.. Samsung "yapmış" diyoruz, Htc "zaten yapıyor" diyoruz, Lg de son dönemde "atağa geçti yapıyor", Nokia halen donanım fakiri.. Nokia pazarı bence, symbian yüzünden değil, donanım yüzünden kaybetti..

Donanım genel kıyaslancak bir olay değildir ,tamamen sisteme bağlıdır yani ios android wp8 bunlarda donanım takılmamak lazım kıyaslarken he android i kendi arasında kıyaslarsan tabiki doğru olur , ios stabil çift çekirdek , wp8 stabil çift çekirdek , note 2 stabil ( hemen hemen ) 4 çekirdek

pRime.

pRime.

Üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt