Modern Combat 4 : Zero Hour v1.0.0 - SD Data ile Birlikte Rootsuz Offline Versiyon (Türkçe Anlatım)

Sponsorlu Bağlantılar

61semih

61semih

Üye
bu ve diğer konudaki bütün önerileri yaptım fakat olmuyor.denemedğim şey kalmadı.ilk defa bir uygulamayı yükliyemedim.birde poweramp de baya ugraşmıştım ama olmuştu bu olmadı (s2 4.1.2)

haskey

haskey

Üye
liknde sorun var indiremiyoruz ilgilenirmisiniz

gonzalez 22

Üye
bu ve diğer konudaki bütün önerileri yaptım fakat olmuyor.denemedğim şey kalmadı.ilk defa bir uygulamayı yükliyemedim.birde poweramp de baya ugraşmıştım ama olmuştu bu olmadı (s2 4.1.2)

bende s2 kullanıyom bendede çalışmadı.

Metin137

Metin137

Üye
sırf bu oyun için android telefon alınır :D

anılbaran

anılbaran

Üye
Biz aldık ama çalışmadı

sawlam

Üye
Oyun Patlamış :D

Samxal86

Samxal86

Üye
salam mende ace 2 di burda deyilen kimi yukledi m64 dosya cixdi. O dosyalari android data com.gameloft.android.ANMP.Glof tM4HM bir klosore atdim oyunu acdim ancaq oyun loandig biter bitmez atdi yolunu bilen varsa komek edin evelceden tesekurler.

- - - Eklendi - - -

salam mende ace 2 di burda deyilen kimi yukledi m64 dosya cixdi. O dosyalari android data com.gameloft.android.ANMP.Glof tM4HM bir klosore atdim oyunu acdim ancaq oyun loandig biter bitmez atdi yolunu bilen varsa komek edin evelceden tesekurler.

• Beğen
Tepkiler: alaStar
Xanymore

Xanymore

Üye
PolyPad c504 çalıştırırmı kardeşim ?

esokmen

esokmen

Üye
Paylaşım için teşekkürler

abbas411

Üye
Harika bi oyun serisini bitirdim teekurlerr

ESlNTl

ESlNTl

Üye
arkadaşlar bende s2 kullanıyorum bu kadar çok uğraştıgım bir oyun olmadı ama sonunda oldu evet apk dosyası dogru ama ben sd dosyalarını öyle yapmadıım aynen şöyle buyrun >>> Android/data/com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM/Files/ Files klosörune arkaşların verdiği dosyaları atın bu kadar çalıştı teşekkürler dosyalar için emeği geçenler için saygılar..

cihan_cam

Üye
arkadasım dosyaları açınca obb dosyası çıkmıyo direkt gameloft dosyası var nasıl yapıyoruz

Nasrettin47

Üye
arkadasım dosyaları açınca obb dosyası çıkmıyo direkt gameloft dosyası var nasıl yapıyoruz

arkadas hakli gameloftun icindekileri soyledgnz yere atiuorum oyuna tkliyorum gameloft yazisindan sonra hicbsi gelmio

fbhalil12

Üye
abilerim ben telefonuma kurdum ancak wifi açıkken
oyun açıldı wifi'nin neden kapalı olması gerekiyor ? :D

xxsavasxx2

Üye
ideos x5 de kasma oluyomu oynanabirlik nasıl ona göre indircem

BadLucian

BadLucian

Üye
Çok teşekkürler bro Temiz bir konu temiz bir oyun :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
tablete sorunsuz çalıştı :tşk:

illegalulayn

Üye
xperia ray de çalışır mı ?

One Million

Üye
Wifi ile çekemiyor muyuz dosyaları ?

Xanymore

Xanymore