Nedenini bilmiyorum ama devamlı şekilde linkler ölüyor. Yine yenileyecem ama yine ölecek . Sebebini anlamadım gitti.niye part 2 ve part 5 indir olmuyor
Nedenini bilmiyorum ama devamlı şekilde linkler ölüyor. Yine yenileyecem ama yine ölecek . Sebebini anlamadım gitti.
Oda doğru. Neyse ben linkleri yenileyeyimAnlamayacak ne var Gameloft ihtarname çekiyor onlarda siliyor.Sonuçta piyasaya çıkmamış bir oyun sızdırıldı ne kadar ekonomik kayıp Gameloft için tahmin edebiliyor musun ?
Kaç kişi alacak şimdi bu oyun çıkınca ?

10 dk olayı tarayıcının eski sürümlülüğüne bağlı bi olay. Birde hatalarından kaynaklı tabikide.2. ve 5. cache dosyalarının linki çalışmıyor :S
Apk linki de sürekli 10 dk dan sayıyor :S
İnşallah bidaha silinmez 
torrenti bende biliyorum tabiki en iyisi. Fakat bildiğiniz gibi torrent paylaşımı yasakEn güzel torrent olarak indirmek birader, yüzlerce açılan pencere, reklam, sayaç bekleme derdi yok, şuanda indiriyorum, isteyene, bilmeyene link verebilirim, tarif edebilirim...

torrenti bende biliyorum tabiki en iyisi. Fakat bildiğiniz gibi torrent paylaşımı yasak![]()

isteyen olursa atarsın

Ben apk'sını bile indirmedim daha. Adam akıllı kendi versiyonu çıksın hallederükOyunu biraz daha beklemek lazım heralde. Acayip kasıyor.

Rica ederimSony xperia neo kullanıyorum,oyun muhteşem teşekkur ederım.Sorunsuz acıldı..