Modern Combat 4 : Zero Hour v1.0.0 - SD Data ile Birlikte Rootsuz Offline Versiyon (Türkçe Anlatım)

Sponsorlu Bağlantılar

cliolar

Üye
s3 de oyun geç tepki veriyor yani tetikdüğmesine bastığımda(ateşetmek) ben bastıkdan bir saniye sonra ateş ediyobu neden.

cemal1970

Üye
Multipalyer girebilen warmı bu betada çok sıkıntı war ben tam sürüm çıkana kadar ilerlemeyi düşünmüyorum tam zevk vermiyor :) birde bu chainfire 3d yi deneyen warmı grafiklerde nwidia kullanan..

ahenry

Üye
niye part 2 ve part 5 indir olmuyor

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
blacktalon

blacktalon

Üye
modern combatta cod serisine yetişti artık :) eline sağlık

Dostnametr

Üye

Nedenini bilmiyorum ama devamlı şekilde linkler ölüyor. Yine yenileyecem ama yine ölecek . Sebebini anlamadım gitti.

Anlamayacak ne var Gameloft ihtarname çekiyor onlarda siliyor.Sonuçta piyasaya çıkmamış bir oyun sızdırıldı ne kadar ekonomik kayıp Gameloft için tahmin edebiliyor musun ?

Kaç kişi alacak şimdi bu oyun çıkınca ?

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
2. ve 5. cache dosyalarının linki çalışmıyor :S
Apk linki de sürekli 10 dk dan sayıyor :S

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Anlamayacak ne var Gameloft ihtarname çekiyor onlarda siliyor.Sonuçta piyasaya çıkmamış bir oyun sızdırıldı ne kadar ekonomik kayıp Gameloft için tahmin edebiliyor musun ?

Kaç kişi alacak şimdi bu oyun çıkınca ?
Oda doğru. Neyse ben linkleri yenileyeyim :eller:

- - - Eklendi - - -

2. ve 5. cache dosyalarının linki çalışmıyor :S
Apk linki de sürekli 10 dk dan sayıyor :S
10 dk olayı tarayıcının eski sürümlülüğüne bağlı bi olay. Birde hatalarından kaynaklı tabikide.

Abi turbobit kullanıyorum , çünkü öncelerdede bunu kullanıyordum. dosya silme olayı nerdeyse hiç olmadı bende. Yada upload sorunu felan. Ama hotfile'da media fireda uploaded de diğerlerinde illa bi dosyam siliniyor , uploadda sorun oluyor illa bişey oluyor. En sağlamı benim için şuan turbobit.

- - - Eklendi - - -

2 ve 5. partlar düzeltildi :oke: İnşallah bidaha silinmez :D

dadaraz

dadaraz

Üye
En güzel torrent olarak indirmek birader, yüzlerce açılan pencere, reklam, sayaç bekleme derdi yok, şuanda indiriyorum, isteyene, bilmeyene link verebilirim, tarif edebilirim...

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
En güzel torrent olarak indirmek birader, yüzlerce açılan pencere, reklam, sayaç bekleme derdi yok, şuanda indiriyorum, isteyene, bilmeyene link verebilirim, tarif edebilirim...
torrenti bende biliyorum tabiki en iyisi. Fakat bildiğiniz gibi torrent paylaşımı yasak :)

pcwolf

pcwolf

Üye
Oyunu biraz daha beklemek lazım heralde. Acayip kasıyor.

furkanbeys07

Üye
Sony xperia neo kullanıyorum,oyun muhteşem teşekkur ederım.Sorunsuz acıldı..

dadaraz

dadaraz

Üye
Torrentten indirdim, yarım saat bile sürmemiştir, oyun gerçekten mükemmel, Sony Xperia S'te sorunsuz çalışıyor, Modern Combat 3'ten çok daha iyi...

omererbilgin

Üye
Sorunsuz açtım teşekkürler

volverine_007

Üye
beyler çalıştırdım ama menü falan hepsine giriyorum 1. bölümü başlatıyorum biraz bekliyo oyundan atıyo neden böle oluyo acaba yardım edermisiniz:D

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
valla ben şu an misson 10 dayım ufak tefek takılma kasma filan oldu ama sorun değil oyundan çok memnun um bana göre gayet iyi daha orjinali çıkmadan bitireceğiz galiba :)

Üst Alt