Modern Combat 4 : Zero Hour v1.0.0 - SD Data ile Birlikte Rootsuz Offline Versiyon (Türkçe Anlatım)

Sponsorlu Bağlantılar

kubiilay

Üye
Beyler wonder ile actım ama kasıyor oyun bilginiz olsun.

anilycl

Üye
apk çalışmıooor

- - - Eklendi - - -

apk çalışmıooor7 dosyayı ziple actıktan sonra da obb deil normal gameloft adlı bi klasör gelior.. snra ne yapacaz..

anilycl

Üye
7 adet zippyshare den dosyayı indirdim ama hepsi rar obb deil onları buraya çıkart dediğimde gameloft die bir klasor gelior. onuda data ya atıyorum oyunu açıorum ama atıyor bni snrasında... ne yapmalıyım..

anık

Üye
apk link ölmüş

eXe1aNs

Üye
kardesm dediklerinizi yaptm oyuna gıryrm menuye atıyo

dgy54

Üye
apk kırık kardeş

aslankuzey

Üye
ben bu dosyaları çıkarttım mı 12 gb yer kaplıyo nerede hata yaptım

arifolcaytu

Üye
s3'te çalışıyor arkadaşlar teşekkürler ben sd yi ve apk yi başka yerden yüklemistim bir haftadır uğraşıyordum sonunda buradaki apk yi yukledim çalıştı. Sonsuz teşekkürler

- - - Eklendi - - -

s3'te çalışıyor arkadaşlar teşekkürler ben sd yi ve apk yi başka yerden yüklemistim bir haftadır uğraşıyordum sonunda buradaki apk yi yukledim çalıştı. Sonsuz teşekkürler

lale63

lale63

Üye
Hile varmi hile

a-yan

Üye
apk linki kırık kardeş

habbuj

habbuj

Üye
teşekkürler :)

Srknqk

Srknqk

Üye
tşk

luxoline

Üye
bende modern combat 4 var ama tr değil nasıl tr yapabilirim bilen varmı?

Systemathic

Systemathic

Üye
Sağolasın :oke:

123emin987

Üye
:tşk:

hasan58

hasan58

Üye
Ya arkadaşlar birşey soracağım bende 6 part var onları herbirini ayrı ayrı açıp çıkan tüm dosyaları data/com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM/files e mi atacağım anlayamadım tam olarak :/ açık olarak biri anlatırsa çok sevinirim

çaminci

çaminci

Üye
:tşk:

oka1515

oka1515

Üye

- - - Eklendi - - -

kardeş bizede sağlam bir link ver

hospiti

hospiti

Üye
:alkisEyvallah:alkis

Üst Alt