Modern Combat 4 : Zero Hour v1.0.0 - SD Data ile Birlikte Rootsuz Offline Versiyon (Türkçe Anlatım)

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
Oyun yüksek Fps ile çalışıyor oyun içinde lag yok ama kontrollerin lag sorunu var.0.5 saniye lag yapıyor kontroller.ayrıca arasıra ses kesiliyor.sanırım oyun beta olduğundan dolayı

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Oyun yüksek Fps ile çalışıyor oyun içinde lag yok ama kontrollerin lag sorunu var.0.5 saniye lag yapıyor kontroller.ayrıca arasıra ses kesiliyor.sanırım oyun beta olduğundan dolayı

Betadan ötürü :D

sawsiriko

Üye
saol kardeş S3 TE SORUNSUZ ÇALIŞIYORRRR :)

yakup_

Üye
ya link dosyalarina basinca go player exe indirmek istiyor telefondan indirmeye calisiyorum direk link koyamazmisiniz mediafire veya zippyshare ... tum oyunlarda sorun yasiyorum indirirken

Jaunus

Üye
Oyunu 2 zorluk seviyesinde de bitirdim herhangi bir sorunla karşılaşmadım

erdogan74

Üye
emeğne sağlık fakat apk çökmüş yenlersenz olur

!berkay?

Üye
Biraz zorlamayla htc Explorerda sıfır kasmayla çalıştı teşekkürler :)

loley00

Üye
galaxy wonder cm9 beta 4 de kasma yok çok güzel çalışıyor..
teşşekkürler

arslnhdr

Üye
öncelikle paylaşım için teşekkürler. oyunu kurdum tablete sorunsuz çalışıyor ama tek sorun dilinin çince olması bunun dil ayarı felan yok mu bilgisi olan yardım ederse sevinirim

- - - Eklendi - - -

öncelikle paylaşım için teşekkürler. oyunu kurdum tablete sorunsuz çalışıyor ama tek sorun dilinin çince olması bunun dil ayarı felan yok mu bilgisi olan yardım ederse sevinirim

goksel81

Üye
ya değerli arkadaşlar bu obb dosyasını ben neden bulamıyorum

captan0631

Üye
indirdim dizin olarak cıkardım 7 partıda obb dosyası nerede acaba ? obb uzantılı main.com.gameloft adlı hiçbirsey yok daha açık anlata bilcek varmı acemiyim bu konularda

mustafa5395

mustafa5395

Üye
xperia s te bir türlü çalıştıramadım

captan0631

Üye
64 dosyayı atıorum android com.gamelof / files e

aleranol

aleranol

Üye
Oyu gayet iyi ancak shadowgun kadar kolay oynanmiyor. Online sg da 4 kill arka arkaya yaparken bunda max hassaslikta anca 2 adam kesiyom. Biraz sıkıcı

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
yusufzihas

yusufzihas

Üye
note 2 ye yükledim sorunsuz çalışıyor emeğinize sağlık teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: HacKLess

isi1121

Üye
indirdim dizin olarak cıkardım 7 partıda obb dosyası nerede acaba ? obb uzantılı main.com.gameloft adlı hiçbirsey yok daha açık anlata bilcek varmı acemiyim bu konularda
kardeşim android dosyasının içinde obb dosyası aç onun içine at

Üst Alt