Telefon alırken operatör seçimi.. Yardım..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emrepreston

emrepreston

Üye
    Konu Sahibi
Telefon alırken operatör seçimi.. Yardım..
Merhaba arkadaşlar..

Gittigidiyor dan iPhone arıyorum şu aralar.
Var bir kaç telefon ama en temizleri genelde operatör sözleşmeli telefonlar.
Avea kullanıyorum , atıyorum Turkcell den sözleşmeli bir telefonu alsam kullanabilir miyim ?

Daha önceden Blackberry kullanıyordum Turkcellden alınma Avea ya geçince kilitlenmişti telefonum.
KVK ya IMEI sini mesaj attım yardımcı oldular.

Bu şekilde bişey yapılabilir mi ?

Şimdiden çok teşekkür ederim :)

Frksylyc

Üye
Merhaba arkadaşlar..

Gittigidiyor dan iPhone arıyorum şu aralar.
Var bir kaç telefon ama en temizleri genelde operatör sözleşmeli telefonlar.
Avea kullanıyorum , atıyorum Turkcell den sözleşmeli bir telefonu alsam kullanabilir miyim ?

Daha önceden Blackberry kullanıyordum Turkcellden alınma Avea ya geçince kilitlenmişti telefonum.
KVK ya IMEI sini mesaj attım yardımcı oldular.

Bu şekilde bişey yapılabilir mi ?

Şimdiden çok teşekkür ederim :)

Hattin vadafone olmasinda ne olursa olsun.ciddiyim.

emrepreston

emrepreston

Üye
    Konu Sahibi
Kullanabilir miyim kardesim peki ? Vadafone dan cekiyorsun suan anladigim kadariyla ama yardimci olmadi bana cevabin :)

dedereis123

dedereis123

Üye
Media markt ve saturn fln 2149 tl fiyat bence kontrat uğraşma çunku yeni geçen abonelerden min 1800tl kredi kartı çekicek , git mağazadan al direkt bence bunlar güvenilir mağazalar bir sorun olcağını sanmıyorum

emrepreston

emrepreston

Üye
    Konu Sahibi
yok arkadaşım sıfır almıcam telefonu :) turkcell den alınmış ikinci el telefonlar var gittigidiyorda.. öyle bişey alıcam ondan soruyorum yoksa kontrat olayından çekiyorum hala bende :)

dedereis123

dedereis123

Üye
hmm bildiğim kadarıyla iphone 5 te turkcell avea olayı yok diye biliyorum avea ya sormuştum rom mom var diyorlar diye turkcell olarak kullansam sorun olur mu dediğimde olmaz dedi her hat çalışır dedi ama genede bayilere sor

emrepreston

emrepreston

Üye
    Konu Sahibi
hmm bildiğim kadarıyla iphone 5 te turkcell avea olayı yok diye biliyorum avea ya sormuştum rom mom var diyorlar diye turkcell olarak kullansam sorun olur mu dediğimde olmaz dedi her hat çalışır dedi ama genede bayilere sor
tamam kardeşim çok teşekkür ederim. bayilere sorıyım cevap olarak yazarım başka arkadaşlara yardımcı olsun.

emrepreston

emrepreston

Üye
    Konu Sahibi
Araştırdım arkadaşlar.
Merak edenler için telefonların kontratı bittiğinde yani alındıktan iki yıl sonra Sim kilidi kalkıyormuş.
Arkadaşımın telefonunda da denedim. Sıkıntı yok.
Umarım birilerine yardımcı olabilmişimdir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt