Ekran kartı tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deli oğlan

Üye
    Konu Sahibi
Ekran kartı tavsiyesi
arkadaşlar fan sesinden artık bıktığım için yeni bi ekran kartı almak istiyorum ama sistemime uygun bi ekran kartı bulamıyorum bu yüzden yardım istiyorum

cpu:amd phenom 9750 4 çekirdek 125 watt

anakart:foxconn a74ml-k

psu:xigmatek nrp vc serisi 500 watt

ekran kart:asus eah hd5570

hdd:wd cavair blue 320 gb

ve ayrıca 120 gb bi ssd almayı düşünüyorum şimdi bu sisteme uygun 5570 yerine fan sesi olmayan hangi ekran kartını almalıyım maksimum bütçem 250-300 arası buna göre bana ekran kartı tavsiye edermisiniz

Awriyedikkat

Awriyedikkat

Üye
Powercolor hd 5670

Awriyedikkat

Awriyedikkat

Üye
6670 iyidir ama fiyatı ucuz 5670 ben kullanıyorum sistemim kötü oldugu halde bf3 oynuyorum

deli oğlan

Üye
    Konu Sahibi
6670 iyidir ama fiyatı ucuz 5670 ben kullanıyorum sistemim kötü oldugu halde bf3 oynuyorum

öle çok oyun oynayan biri değilim o yüzden oyun falan oynatacak bi kart istemiyorum sadece fan sesi olmasın yeter benim için ama değiştirmişkende 5570 ten iyi olsun :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
5570 nasıl fan sesi yapıyor anlamadım gitti. çok düşük ve sessiz bir model.

üst seviye kartlara geçtikce fan sesi artıyor.
model düşürmen lazım o zmn. 5450 fln bak.
hatta hiç oyun oynamıyorsan pasif soğutmalı bak.

deli oğlan

Üye
    Konu Sahibi
5570 nasıl fan sesi yapıyor anlamadım gitti. çok düşük ve sessiz bir model.

üst seviye kartlara geçtikce fan sesi artıyor.
model düşürmen lazım o zmn. 5450 fln bak.
hatta hiç oyun oynamıyorsan pasif soğutmalı bak.

pcde 3 fan var çıt ses çıkarmıyolar ama ekran kartı hepsini susturuyo asus çok küçük bi fan kullanmış ee bide devir yüksek olunca acayip bi ses çıkıyo ekran kartının fanını durdurunca pc çalışıyomu çalışmıyomu belli olmuyo benim aklımdaki fan büyük olursa sessiz olur o yüzden powercolor 6670 düşünüyorum ne dersiniz ? yada başka bi öneriniz varmı

birde aklıma takıldı oyun falan oynamıyorum ama 6670 yerine biraz daha bekleyip 7850 alsam bana ne gibi yararı olur ? oyun hariç diğer işlerde mesela internette dolanmada bi faydası olurmu ekranım 1600x900 7850 alsam mesela 6670 e göre daha net bi görüntü verirmi ?

deli oğlan

Üye
    Konu Sahibi
kısacası oyun oynamadığım için 128 bit 256 bit çok farkedermi ?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
gidip 7850 alacaksın ve oyun oynamayacaksın.
paranı sokaga at daha iyi. bari o parayla gidip biri ihtiyacını giderir.
fanın sesini duymaman için 19 dba altında olması gerekiyor.
6670 vs diğer modellerin fanı 20dba dan başlıyor. 7850 nin 28dba ve hızlandıkca 45 dba ya ulaşanları var evden uçak kaldırıyor... madem oyun oynamıyorsun.
onboard ekran kartını kullan sıfır ses.

deli oğlan

Üye
    Konu Sahibi
gidip 7850 alacaksın ve oyun oynamayacaksın.
paranı sokaga at daha iyi. bari o parayla gidip biri ihtiyacını giderir.
fanın sesini duymaman için 19 dba altında olması gerekiyor.
6670 vs diğer modellerin fanı 20dba dan başlıyor. 7850 nin 28dba ve hızlandıkca 45 dba ya ulaşanları var evden uçak kaldırıyor... madem oyun oynamıyorsun.
onboard ekran kartını kullan sıfır ses.

valla bu işlerden pek anlamıyorum benim için önemli olan verdiği görüntü net olsun yeter :)

Awriyedikkat

Awriyedikkat

Üye
5670 al kurtul hiç ses yok çözünürlügüde gayet iyi öneririm bu kartı powercolor markalı olanını al

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
yaw arkadaşım görüntü netliği degişmez. ne alaka netlik.

deli oğlan

Üye
    Konu Sahibi
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
öyle yap. :oke:

deli oğlan

Üye
    Konu Sahibi

yeni konu açmak istemedim burdan soruyum şimdi benim anakart sata 2 destekli sata 3 yok o yüzden öle vertex 4 falan gibi ssdlere boşa para vermeyim diyorum bana şöle sata 2 için bi ssd tavsiyesi söylermisiniz..benim düşüncem şu istersem şu anki en mükemmel ssdyi alıyım sata 2 hızında kullanacam boşa üst seviye ssdye gerek yok diyorum

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
yeni konu açmak istemedim burdan soruyum şimdi benim anakart sata 2 destekli sata 3 yok o yüzden öle vertex 4 falan gibi ssdlere boşa para vermeyim diyorum bana şöle sata 2 için bi ssd tavsiyesi söylermisiniz..benim düşüncem şu istersem şu anki en mükemmel ssdyi alıyım sata 2 hızında kullanacam boşa üst seviye ssdye gerek yok diyorum

fark etmez sen sata3 ssd al ilerde iyi olur
sata2 de 290-300mb kullanırsın.

sandisk extreme 120 gb olabilir

deli oğlan

Üye
    Konu Sahibi

fark etmez sen sata3 ssd al ilerde iyi olur
sata2 de 290-300mb kullanırsın.

sandisk extreme 120 gb olabilir

ocz agility 3 serisi nasıl fiyatı uygun baya güzel ? Birde iyisini alsam mesela vertex 4 bana sata 2 de kárı olurmu daha hızlı olurmu pc ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt