Lumia 920 İphone gibi mesajlarda aramalarda flash patlatıyor mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Yok ama bende arkadaşlar gibi gereksiz olduğunu düşünüyorum. Bu arada (maşallah deyin) şarj edeli 53 saat oldu ve son durumu; kalan pil ömrü%59 ne zaman bitecek çok merak ediyorum.

Maşallah Allah nazarlardan korusun abi akü mü var :ehe

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Yok mesaj gelir gelmez patlatıyor.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca maşallah Gökçen senin telefon gibi sarj tutan pek yok herhalde :) Ben sürekli kurcalıyorum oyun,internet,3g,mesajlaşma,telefon görüşmesi vs.2 2.5 gün falan gidiyo bu şekilde.
Teşekkür ederim daha bitmedi iyi mi şuan %29 da halen kullanıyorum. :) Maşalah seninki de iyi durumda toprağım...

- - - Eklendi - - -

Maşallah Allah nazarlardan korusun abi akü mü var :ehe
Teşekkür ederim kardeşim Nokia batarya yerine akü filan taktı sanırım. :D

krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim daha bitmedi iyi mi şuan %29 da halen kullanıyorum. :) Maşalah seninki de iyi durumda toprağım...

- - - Eklendi - - -

Teşekkür ederim kardeşim Nokia batarya yerine akü filan taktı sanırım. :D
Şuan rekor sende 2.yi belirliyoruz.Aman maşallah nazar değmesin cümlemize :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Şuan rekor sende 2.yi belirliyoruz.Aman maşallah nazar değmesin cümlemize :)
Evet toprağım nihayet sabah 9:30'da kritik pil seviyesi uyarısını aldım ve şarja bağladım, maşallah tam olarak 98 saat :blink: kullanmışım, 100'ü yapamadık :( ama olsun buna da şükür.:tebessüm: Demek ki normal bir kullanım ile telefonun şarjı 4gün gidiyormuş.:halay2:

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
komando04

komando04

Üye
Evet toprağım nihayet sabah 9:30'da kritik pil seviyesi uyarısını aldım ve şarja bağladım, maşallah tam olarak 98 saat :blink: kullanmışım, 100'ü yapamadık :( ama olsun buna da şükür.:tebessüm: Demek ki normal bir kullanım ile telefonun şarjı 4gün gidiyormuş.:halay2:

ben dün tes ettim kardeşim de sürekli kullandım ve sürekli internetteydim 13saat dayandı

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

ben dün tes ettim kardeşim de sürekli kullandım ve sürekli internetteydim 13saat dayandı
13 saat bence çok iyi bir zaman Serdar. Net bağlantısını wifi mı yoksa 3g ilemi yaptın? Ben şimdi sırf 3g bağlantısı ile şarjın ne kadar gideceğini test edeceğim.

komando04

komando04

Üye
13 saat bence çok iyi bir zaman Serdar. Net bağlantısını wifi mı yoksa 3g ilemi yaptın? Ben şimdi sırf 3g bağlantısı ile şarjın ne kadar gideceğini test edeceğim.

wifi yok kardeşim ya ben hep 3g ile bağlanıyorum

Türe

Türe

Üye
Bu kalibrasyon olayını nasıl yapıyoruz Gökçen abi :hmmm

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Hay maşallah Allah nazarlardan saklasın telefonu bilmeyen bi adama göstersen dalga mı geçiyosun diye küfür eder :alkis

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
komando04

komando04

Üye

gökçen kardeşime sordun ama dur ben cevaplayayım kardeşim telefonun tüm gücünü tüket sonra şarja tak 6saat bekle.sonra çıkar telefon açıkk tekrar tak 6 saat daha bekle kardeşim

komando04

komando04

Üye

bide wifi ile daha uzun gitmesi gerekiyor kardeşim şarjın dimi bence öyle olur,çünkü dışarıdan bir modem kullanarak daha tasarruflu kullanıyor bataryayı

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Serdar cevap vermiş ama ben şöyle yaptım; Aldığımda içindeki gücü tamamıyla bitirip şarja taktım 6 saat beklettim sonra oynayarak filan 2.gündü sanırım şarjı tekrar bitirdim telefon kapanana kadar kurcaladım yani, sonra tekrar şarja bağladım ve hiç dokunmadım (konuşmalar hariç) dolduktan sonra yine 6-7 saat beklettim o gün bugündür kullanıyorum böyle.

- - - Eklendi - - -

Hay maşallah Allah nazarlardan saklasın telefonu bilmeyen bi adama göstersen dalga mı geçiyosun diye küfür eder :alkis
:kıskıs: eder mi eder. Belki salladığımı düşünenler bile olacak toprağım. :tebessüm:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

bide wifi ile daha uzun gitmesi gerekiyor kardeşim şarjın dimi bence öyle olur,çünkü dışarıdan bir modem kullanarak daha tasarruflu kullanıyor bataryayı
Aynen öyle kardeşim, şarjın uzun gitmesi genel olarak bağlantının wifi ile yapılmış olmasından kaynaklı zaten. Bu sefer wifi ile değil de 3g ile bağlanarak teste gireceğim şimdi, bakalım ne kadar gidecek.:hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
htc 8x guncellemden sonra batarya performansı %20 artmış.

komando04

komando04

Üye
Aynen öyle kardeşim, şarjın uzun gitmesi genel olarak bağlantının wifi ile yapılmış olmasından kaynaklı zaten. Bu sefer wifi ile değil de 3g ile bağlanarak teste gireceğim şimdi, bakalım ne kadar gidecek.:hmmm

yükleme yaparak daha çabuk bitiyor kardeşim ben her ikisini denedim normal vodafone sınırsız hızı ile 60-70mb yükleme yaptım zaten o bir buçuk saat sürdü ve şarj 7saat filan gitti.normal internette dolaştım mxicep filan 13 saat gitti.gökçen kardeşim bu arada numaranı bana Pm ile atar mısın kayıt edeyim ben atarım sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt