Yok ama bende arkadaşlar gibi gereksiz olduğunu düşünüyorum. Bu arada (maşallah deyin) şarj edeli 53 saat oldu ve son durumu; kalan pil ömrü%59 ne zaman bitecek çok merak ediyorum.
inanmam 
Abi maşallah de be... ekran görüntüsü alıp ekleyim mi?
![]()
inanmam
![]()
Abi maşallah de be... ekran görüntüsü alıp ekleyim mi?

Buyur abim kalan süreye bi bak.
maşallah kardeşim maşallah. Ekran görüntüsü ekle bir de nazar boncuğu koy yanına![]()

Buyur abim kalan süreye bi bak.

Ekran görüntüsünü silsem mi abi?gökçen bu ne yasa milleti telefonlarına düşman ediceksin ne yaptın bu telefona![]()
Demek kalibrasyon olayı tutmuş abi...
Vallahi ekrem şuan 53.saat içerisindeyim oyun hiç oynamadım net bağlantısı için sürekli wifi seçili nadir bir iki defa 3g ile bağlandım. Arama sms ve mail bildirimleri açık durumda. Maşallah de lütfen...
Senin telefonun bataryası karışmış herhalde![]()

Maşallah maşallah..Bende oyun oynadım mesela 3g ile bağlanıyorum nete nadir wifi ile 2 gün gidiyo dediğiniz gibi kalibrasyon cidden işe yarıyomuşAyrıca ekran görüntüsünü nasıl alıyosunuz ?
Eyvallah teşekkür ederim.
güç+home tuşu ile alınabiliyor
Maşallah maşallah..Bende oyun oynadım mesela 3g ile bağlanıyorum nete nadir wifi ile 2 gün gidiyo dediğiniz gibi kalibrasyon cidden işe yarıyomuşAyrıca ekran görüntüsünü nasıl alıyosunuz ?
kalibrasyon çok önemli...kalibrasyon çok önemli...
Eyvallah kardeşim o da sistemin ayıbı olur artık
maşallah maşallah kardeşim de bu sistem yanlış bilgi vermiş olmasın sana bazen 23 saat oluyor,53nerden çıkarıyosa artık 2,5gün filan ediyor zaten o kadar oldu mu peki.bide daha yarısı gitmiş maşallah
Serdar şuan tam olarak 56 saat oldu...
ama kalan süre değişti %58 yazıyor şimdi.