Lumia 920 İphone gibi mesajlarda aramalarda flash patlatıyor mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 İphone gibi mesajlarda aramalarda flash patlatıyor mu ?
Arkadaşlar bi arkadaşım programla bunun münkün olabileceğini söyledi bir bilgisi olan varmı acaba iphone tek hoşuma giden özelliği o böyle bir imkanımız var mı ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bildiğim kadarıyla henüz öyle bir program yok mağazada.
Yada ben görmedim :hmmm

• Beğen
Tepkiler: krstnck
pirenuri

pirenuri

Üye
Çok gereksiz ve telefonun şıklığını bozan birşey bence

• Beğen
komando04

komando04

Üye
bencede gereksiz zaten şarj zor getiriyoruz bide böyle şeyler için gereksiz bence

• Beğen
krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Benim şarj çok rahat 2 gün gidiyor o kadarda nete giriyorum müzik dinliyorum oyun oynuyorum çok şaşırdım optimus 3d den iyi gidiyor.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Yok ama bende arkadaşlar gibi gereksiz olduğunu düşünüyorum. Bu arada (maşallah deyin) şarj edeli 53 saat oldu ve son durumu; kalan pil ömrü%59 ne zaman bitecek çok merak ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
gökçen bu ne yasa milleti telefonlarına düşman ediceksin ne yaptın bu telefona :aha:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
gökçen bu ne yasa milleti telefonlarına düşman ediceksin ne yaptın bu telefona :aha:
Ekran görüntüsünü silsem mi abi? :hmmm Demek kalibrasyon olayı tutmuş abi...:kıskıs:

- - - Eklendi - - -

Senin telefonun bataryası karışmış herhalde :ehe
Vallahi ekrem şuan 53.saat içerisindeyim oyun hiç oynamadım net bağlantısı için sürekli wifi seçili nadir bir iki defa 3g ile bağlandım. Arama sms ve mail bildirimleri açık durumda. Maşallah de lütfen...:D

krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Maşallah maşallah..Bende oyun oynadım mesela 3g ile bağlanıyorum nete nadir wifi ile 2 gün gidiyo dediğiniz gibi kalibrasyon cidden işe yarıyomuş :) Ayrıca ekran görüntüsünü nasıl alıyosunuz ?

ecel54

ecel54

Üye
Maşallah maşallah..Bende oyun oynadım mesela 3g ile bağlanıyorum nete nadir wifi ile 2 gün gidiyo dediğiniz gibi kalibrasyon cidden işe yarıyomuş :) Ayrıca ekran görüntüsünü nasıl alıyosunuz ?

güç+home tuşu ile alınabiliyor

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:evet: kalibrasyon çok önemli...

komando04

komando04

Üye
:evet: kalibrasyon çok önemli...

maşallah maşallah kardeşim de bu sistem yanlış bilgi vermiş olmasın sana bazen 23 saat oluyor,53nerden çıkarıyosa artık 2,5gün filan ediyor zaten o kadar oldu mu peki.bide daha yarısı gitmiş maşallah

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

maşallah maşallah kardeşim de bu sistem yanlış bilgi vermiş olmasın sana bazen 23 saat oluyor,53nerden çıkarıyosa artık 2,5gün filan ediyor zaten o kadar oldu mu peki.bide daha yarısı gitmiş maşallah
Eyvallah kardeşim o da sistemin ayıbı olur artık :kıskıs: Serdar şuan tam olarak 56 saat oldu... :) ama kalan süre değişti %58 yazıyor şimdi.

komando04

komando04

Üye
maşallah kardeşim.inşallah hep böyle gider,anlaşılan hiç bitmeyecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt