Xperia Neo V android 4.0.4 oyun kasması yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slhtnr

slhtnr

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Neo V android 4.0.4 oyun kasması yardim
arkadaslar benim neo v de android 4.0.4 yüklü ama bia2 oyunu çok kasiyor oyun oynanmayacak derecede kasıyor bu normal mi ? ya da bi çaresi var mi ? şimdiden herkese çok tesekkurler..

Kerim.

Kerim.

Üye
2.3e don

Ali58_58

Ali58_58

Üye
arkadaslar benim neo v de android 4.0.4 yüklü ama bia2 oyunu çok kasiyor oyun oynanmayacak derecede kasıyor bu normal mi ? ya da bi çaresi var mi ? şimdiden herkese çok tesekkurler..
varsa cynogenmod yükle ama sorunun ne olduğunu bilmek lazım belki devamlı açık kalan ram düşmanı programlar yüklemişsindir onlardanda kasıyo olabilir

slhtnr

slhtnr

Üye
    Konu Sahibi
varsa cynogenmod yükle ama sorunun ne olduğunu bilmek lazım belki devamlı açık kalan ram düşmanı programlar yüklemişsindir onlardanda kasıyo olabilir

yorumunuz icin tesekkurler oncelikle :) rami surekli olarak düşürmeye calisiyorum yani ramda sıkıntı yok :)

Çamaçıkan

Çamaçıkan

Üye
Bendede oluyordu sonra 2.3'e döndüm. Azda olsa bi azalma oldu kasmalarda ama 4.0.4'ten düşünce alışamadım sıkıldım geri döndüm :D

slhtnr

slhtnr

Üye
    Konu Sahibi
Çamaçıkan

Çamaçıkan

Üye
Güncelleme desteği neo v için kesildi diye biliyorum. Zaten ics'yi çıkarmaları bile büyük bi olaydı. CM ile takılacağız artık gerçi 2 haftadır uğraşıyorum kuramadım onuda

slhtnr

slhtnr

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme desteği neo v için kesildi diye biliyorum. Zaten ics'yi çıkarmaları bile büyük bi olaydı. CM ile takılacağız artık gerçi 2 haftadır uğraşıyorum kuramadım onuda

ben android 4 üzerine düzeltme güncellemeleri devam edecek diye duymustum ama ne kadar doğru bilemem..

Çamaçıkan

Çamaçıkan

Üye
Bi tane o tarz geldi, ondada sadece mesajlarda gönderin r'si asagidaydi onu duzelttiler galiba

slhtnr

slhtnr

Üye
    Konu Sahibi
Bi tane o tarz geldi, ondada sadece mesajlarda gönderin r'si asagidaydi onu duzelttiler galiba

insallah şu oyunlarin kasmasi sorununu da bi tane gelirde bizde kurtuluruz bi de bisey daha soracam telefonumun ekran otomatik dönmesini kapattim.. ama ana ekranda yine ekran yatay oluyor bisey anlamadim.

Iresco

Üye
Neo v kullaniyorum . Android 4.0.4 icin cok ugrastim ama bir turlu stabil calistiramadim . Belki haberiniz yoktur . Xda forum sony android 4 ve uzerindeki modeller icin launcher hazirlamis . Denemek Isteyen varsa yuklesin

- - - Eklendi - - -

Neo v kullaniyorum . Android 4.0.4 icin cok ugrastim ama bir turlu stabil calistiramadim . Belki haberiniz yoktur . Xda forum sony android 4 ve uzerindeki modeller icin launcher hazirlamis . Denemek Isteyen varsa yuklesin

http://www.andronova.net/2012/12/16/sony-xperia-launcher-andorid-4-0-3-ve-uzeri-icin-indirilebilir-durumda/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...