OttomaN TigeR
Üye
İnşallah Serdar ama bu saatten sonra pek dayanmaz gibime geliyor.maşallah kardeşim.inşallah hep böyle gider,anlaşılan hiç bitmeyecek
İnşallah Serdar ama bu saatten sonra pek dayanmaz gibime geliyor.maşallah kardeşim.inşallah hep böyle gider,anlaşılan hiç bitmeyecek
Batarya kalibrasyonundan kasıt şarjı tam dolduktan sonra 6 saat şarj etmek mi?
İçindeki gücü tüketip şarja tak ve şarj dolduktan sonra 6 saat şarjda beklet bunu iki defa tekrarla.İçindeki gücü tüketip şarja tak ve şarj dolduktan sonra 6 saat şarjda beklet bunu iki defa tekrarla.

İki defa zorunluluğu yok tabi ama ben öyle yaptım şarjım çok iyi gidiyor maşallah.2 defa tekrarlayı bilmiyodum ben 1 kere yaptım sonra bitmeden 2 defa şarja taktım şimdi yapsam yine olur mu kalibrasyon acaba yada sürekli aynı şekilde devam etsem.Ne kadar şarj o kadar kar![]()

Akü mü taktın ne yaptın sen yaa 

Akü bağlasan bu kadar gitmez yahuMaşallah GökçenAkü mü taktın ne yaptın sen yaa
Veya kablosuz şarjla uzaktan çaktırmadan pili mi dolduruyor cihaz ne yapıyor
Şaka bir yana işlemci gücünü çok fazla kullanmadıkça bu piller yeter zaten bir akıllı telefona. Biz alıştık Android in sürekli yüksek işlemci hızlarında şarj katili olarak çalışmasına o yüzden garip geliyor 3 gün şarj gitmesi ama Galaxy S in şarjı 24 saat gitmezken C6-01 in şarjı 5 gün civarı gidiyor şu aralar bana![]()
şaka bir tarafa kablosuz şarja bağlanmış olsa bile ekran görüntüsünün altında görüyorsun son şarjdan geçen süre kısmında belirtiyor. Zaten şuan normal bir kullanım için gidecek süreyi test ediyorum Özcan, nasıl kullandığım konusunda bir önceki sayfada yorum yapmıştım yine belirteyim ciddi anlamda oyun oynamadım (10 dk filan) ve zorunlu kalmadığım sürece 3g bağlantısı yapmadım gerisi normal kullanım konuşma sms bildirimler vs. aynen devam. C601'i çok kullanmıyorsun o vakit Özcan, ben sürekli oyun 3g net ve navigasyon kullanıyordum 1 gün ancak gidiyordu.Eyvallah kardeşimvallahi bu şarj güzel tutmuş o zaman
iphone daki gibi arandığında flash patlayarak bildirim yapılsın istiyor.Beyler şarj olayı güzel de, bu flaş patlama olayı ne oluyor?
O ne ya öyle bildirim mi olurEyvallah kardeşim
- - - Eklendi - - -
iphone daki gibi arandığında flash patlayarak bildirim yapılsın istiyor.

zaten çok gerekli de değil...
O ne ya öyle bildirim mi olur![]()
Akü bağlasan bu kadar gitmez yahuşaka bir tarafa kablosuz şarja bağlanmış olsa bile ekran görüntüsünün altında görüyorsun son şarjdan geçen süre kısmında belirtiyor. Zaten şuan normal bir kullanım için gidecek süreyi test ediyorum Özcan, nasıl kullandığım konusunda bir önceki sayfada yorum yapmıştım yine belirteyim ciddi anlamda oyun oynamadım (10 dk filan) ve zorunlu kalmadığım sürece 3g bağlantısı yapmadım gerisi normal kullanım konuşma sms bildirimler vs. aynen devam. C601'i çok kullanmıyorsun o vakit Özcan, ben sürekli oyun 3g net ve navigasyon kullanıyordum 1 gün ancak gidiyordu.

Bir de GalaxyS in şarjı bittikçe kartı değiştirip C6-01 ile giriyorum nete 
Hem millete hava atmış olunuyor böylece 
Başka türlü hayatta gitmezdi zaten.
C6-01 i sadece çağrı, sms için kullanıyorum. Günde 10 dk kadar da ismiley oynuyorumBir de GalaxyS in şarjı bittikçe kartı değiştirip C6-01 ile giriyorum nete
![]()

Kolaysa anlat durumu.Düşünsene otobüste oturuyorsun mesaj yazıyorsun, arama geldi flash patladı karşında da bir bayanKolaysa anlat durumu.
biran hayal ettimde 
Düşünsene otobüste oturuyorsun mesaj yazıyorsun, arama geldi flash patladı karşında da bir bayanKolaysa anlat durumu.

harbiden rezillik 
Yok mesaj gelir gelmez patlatıyor.
puahahahahaharbiden rezillik
![]()
Gerçi kullanmadım hiç ama belki de o flash belli bir süre ekran kilitli durduktan sonra patlıyordur.
Ben sürekli kurcalıyorum oyun,internet,3g,mesajlaşma,telefon görüşmesi vs.2 2.5 gün falan gidiyo bu şekilde.