Lumia 920 İphone gibi mesajlarda aramalarda flash patlatıyor mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IVI-Elia

Üye
Batarya kalibrasyonundan kasıt şarjı tam dolduktan sonra 6 saat şarj etmek mi?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Batarya kalibrasyonundan kasıt şarjı tam dolduktan sonra 6 saat şarj etmek mi?
:evet: İçindeki gücü tüketip şarja tak ve şarj dolduktan sonra 6 saat şarjda beklet bunu iki defa tekrarla.

krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
2 defa tekrarlayı bilmiyodum ben 1 kere yaptım sonra bitmeden 2 defa şarja taktım şimdi yapsam yine olur mu kalibrasyon acaba yada sürekli aynı şekilde devam etsem.Ne kadar şarj o kadar kar :islik

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
2 defa tekrarlayı bilmiyodum ben 1 kere yaptım sonra bitmeden 2 defa şarja taktım şimdi yapsam yine olur mu kalibrasyon acaba yada sürekli aynı şekilde devam etsem.Ne kadar şarj o kadar kar :islik
İki defa zorunluluğu yok tabi ama ben öyle yaptım şarjım çok iyi gidiyor maşallah.

Bugün ki ekran görüntüsü;

Not: Telefonu şarjdan sonra hiç kapatıp açmadım, aklınıza başka bir şey gelmesin :)

• Beğen
Tepkiler: krstnck ve CanKartaL
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Maşallah Gökçen :) Akü mü taktın ne yaptın sen yaa :D:D
Veya kablosuz şarjla uzaktan çaktırmadan pili mi dolduruyor cihaz ne yapıyor :D
Şaka bir yana işlemci gücünü çok fazla kullanmadıkça bu piller yeter zaten bir akıllı telefona. Biz alıştık Android in sürekli yüksek işlemci hızlarında şarj katili olarak çalışmasına o yüzden garip geliyor 3 gün şarj gitmesi. Galaxy S in şarjı 24 saat gitmezken C6-01 in şarjı 5 gün civarı gidiyor şu aralar bana :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Maşallah Gökçen :) Akü mü taktın ne yaptın sen yaa :D:D
Veya kablosuz şarjla uzaktan çaktırmadan pili mi dolduruyor cihaz ne yapıyor :D
Şaka bir yana işlemci gücünü çok fazla kullanmadıkça bu piller yeter zaten bir akıllı telefona. Biz alıştık Android in sürekli yüksek işlemci hızlarında şarj katili olarak çalışmasına o yüzden garip geliyor 3 gün şarj gitmesi ama Galaxy S in şarjı 24 saat gitmezken C6-01 in şarjı 5 gün civarı gidiyor şu aralar bana :D
Akü bağlasan bu kadar gitmez yahu :kıskıs: şaka bir tarafa kablosuz şarja bağlanmış olsa bile ekran görüntüsünün altında görüyorsun son şarjdan geçen süre kısmında belirtiyor. Zaten şuan normal bir kullanım için gidecek süreyi test ediyorum Özcan, nasıl kullandığım konusunda bir önceki sayfada yorum yapmıştım yine belirteyim ciddi anlamda oyun oynamadım (10 dk filan) ve zorunlu kalmadığım sürece 3g bağlantısı yapmadım gerisi normal kullanım konuşma sms bildirimler vs. aynen devam. C601'i çok kullanmıyorsun o vakit Özcan, ben sürekli oyun 3g net ve navigasyon kullanıyordum 1 gün ancak gidiyordu.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
vallahi bu şarj güzel tutmuş o zaman

nanotex

nanotex

Üye
Beyler şarj olayı güzel de, bu flaş patlama olayı ne oluyor?

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Akü bağlasan bu kadar gitmez yahu :kıskıs: şaka bir tarafa kablosuz şarja bağlanmış olsa bile ekran görüntüsünün altında görüyorsun son şarjdan geçen süre kısmında belirtiyor. Zaten şuan normal bir kullanım için gidecek süreyi test ediyorum Özcan, nasıl kullandığım konusunda bir önceki sayfada yorum yapmıştım yine belirteyim ciddi anlamda oyun oynamadım (10 dk filan) ve zorunlu kalmadığım sürece 3g bağlantısı yapmadım gerisi normal kullanım konuşma sms bildirimler vs. aynen devam. C601'i çok kullanmıyorsun o vakit Özcan, ben sürekli oyun 3g net ve navigasyon kullanıyordum 1 gün ancak gidiyordu.

:ehe
C6-01 i sadece çağrı, sms için kullanıyorum. Günde 10 dk kadar da ismiley oynuyorum :) Bir de GalaxyS in şarjı bittikçe kartı değiştirip C6-01 ile giriyorum nete :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

O ne ya öyle bildirim mi olur :D

Apple koyamamış kenara bi izotop veya menü tuşu içine bir ışık ne yapsın uygulamacılar da bunun eksikliğinden flashı kullanıyorlar :D Hem millete hava atmış olunuyor böylece :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

:ehe
C6-01 i sadece çağrı, sms için kullanıyorum. Günde 10 dk kadar da ismiley oynuyorum :) Bir de GalaxyS in şarjı bittikçe kartı değiştirip C6-01 ile giriyorum nete :)
Başka türlü hayatta gitmezdi zaten. :)

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL

phantomddl

Üye
  • Beğen
Tepkiler: PureFood, nanotex ve CanKartaL
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Düşünsene otobüste oturuyorsun mesaj yazıyorsun, arama geldi flash patladı karşında da bir bayan :ehe Kolaysa anlat durumu.

puahahahaha :D:D:D:D harbiden rezillik :D:D

Gerçi kullanmadım hiç ama belki de o flash belli bir süre ekran kilitli durduktan sonra patlıyordur.

krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi

puahahahaha :D:D:D:D harbiden rezillik :D:D

Gerçi kullanmadım hiç ama belki de o flash belli bir süre ekran kilitli durduktan sonra patlıyordur.
Yok mesaj gelir gelmez patlatıyor.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca maşallah Gökçen senin telefon gibi sarj tutan pek yok herhalde :) Ben sürekli kurcalıyorum oyun,internet,3g,mesajlaşma,telefon görüşmesi vs.2 2.5 gün falan gidiyo bu şekilde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt