One x jelly bean avrupa ruu exe dosyasını taze çıktı.

Sponsorlu Bağlantılar

epts

epts

Üye
    Konu Sahibi
hoşgeldin. Tarık hocam

epts

epts

Üye
    Konu Sahibi
ne sabahı dünden beri hatta iki gün önceden beri

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Hoşbuldum saygı değer hocalarım yapabileceğim bir şey var mı sizin için gerçi benden daha bilgilisiniz sizler :)

- - - Eklendi - - -

Aslında Recep Abim yeter olaya bana ne hacet :):)

epts

epts

Üye
    Konu Sahibi
hocam arkadaşa güncelleme gelmeyince biz getirmeye çalıştık zorlada olsa.

saruman_me

saruman_me

Üye
Hoşbuldum saygı değer hocalarım yapabileceğim bir şey var mı sizin için gerçi benden daha bilgilisiniz sizler :)

- - - Eklendi - - -

Aslında Recep Abim yeter olaya bana ne hacet :):)

çok zamanını aldım hakkını helal et hocam sağol var ol çok çok teşekküler doğru dediğin 2 gündür uğraşıyoruz ve müjdemi isterim yine olmadı aynı hatayı verdi:) sağlık olsun artık güncelemeyi beklicez..

epts

epts

Üye
    Konu Sahibi
Estağfurullah hocam bizim bilgiyi toplarsak sizdekinin onda biri etmez. Bizde teli rotlamanin meyvesini yiyoruz

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
çok zamanını aldım hakkını helal et hocam sağol var ol çok çok teşekküler doğru dediğin 2 gündür uğraşıyoruz ve müjdemi isterim yine olmadı aynı hatayı verdi:) sağlık olsun artık güncelemeyi beklicez..

Hocam yanlış alıntı :)

epts

epts

Üye
    Konu Sahibi
nasıl olmadı yaaa. Telefonun kilidi kapaliyken yaptin degil mi. Hocam olmadı arhd 17.kur hic bir fark yok hatta daha hızlı

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Estağfurullah hocam bizim bilgiyi toplarsak sizdekinin onda biri etmez. Bizde teli rotlamanin meyvesini yiyoruz

Yok be abim ne onda biri ben ne biliyorum ki. Siz denemeye devam edin ben yarın bi çaresine bakarım olmaz ise :oke:

saruman_me

saruman_me

Üye
uyumadan son bir defa deneyeyim dedim oldu valla çok şükür sonunda cihazı .4.1.1 yapa bildik tekrardan saol var ol hocamm..

epts

epts

Üye
    Konu Sahibi
nasıl oldu. Hani olmamıştı. Cok şükür

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Sevindim hocam olmasına eee Recep Abim varsa olayın içinde olacak tabi ki dediğim gibi başta bana ne hacet :):)

saruman_me

saruman_me

Üye
tlf açıkken denedim olmadı sonra boot menüden deneyeyim dedim bir defada baktım bu sefer kuruluyor sonra tlf yeniden başladı kontrol ettim kurulmuş valla:D DEMEKKİ CİHAZ BOOT MENÜDEYKEN YÜKLEMEK LAZIM..

epts

epts

Üye
    Konu Sahibi
Sevindim hocam olmasına eee Recep Abim varsa olayın içinde olacak tabi ki dediğim gibi başta bana ne hacet :):)
Tarık hocam yani bisey demiyom :-P

- - - Eklendi - - -

hocam sen adfree yuklede reklamlardanda kurtul.

epts

epts

Üye
    Konu Sahibi
bide romun backupunu almayı ihmal etme

- - - Eklendi - - -

sizlere de hayırlı geceler Allah rahatlık versin

060560540

Üye
tlf açıkken denedim olmadı sonra boot menüden deneyeyim dedim bir defada baktım bu sefer kuruluyor sonra tlf yeniden başladı kontrol ettim kurulmuş valla:D DEMEKKİ CİHAZ BOOT MENÜDEYKEN YÜKLEMEK LAZIM..

Yaa bana tek tek anlatsana bilgilerin taze iken... nasıl yapıyoz.fast boot falan nasıl yukluyoz,hangi programla yapısoz.inen zipli dosyayı acıyozmu yoksa ziplimi atıyoz ?

saruman_me

saruman_me

Üye
Yaa bana tek tek anlatsana bilgilerin taze iken... nasıl yapıyoz.fast boot falan nasıl yukluyoz,hangi programla yapısoz.inen zipli dosyayı acıyozmu yoksa ziplimi atıyoz ?

kardeş o zipli dosyayı hiç açmadan c dizini içindeki fastboot klasörüne kopyala açmadan kopyala sonra cmd yi aç öncelikle cid koduna uygun firmware yi bu siteden indir sonra cihazını ses kapama ve powe tuşuna basarakboot menüsünde aç sonra pc ye bağla cmd ye bu komutları sıayla gir..
cd c:\fastboot
fastboot oem rebootRUU bu komuttan sonra ekranın karalıp htc yazısı çıkıcak ve hemen sonra diğe komutu gir..
fastboot flash zip firmware.zip
fastboot reboot
bunları yaptıkan sonra tlf yeniden başlatığın da tekrardan boot menüye gir hboot sürümün değişmiş ise başarılı şekilde hallomuştur ve sonra jb ruu exe yi çalıştır başarıyla güncelicektir ama unutma cihaz boot menüdeyken ruu exe yi çalışrı kardeşim.. kolay gelsin inş başarılı olur..

Üst Alt