GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

Dejavuex

Dejavuex

Üye
:D teşekkürler ama zaten benim konunun birinde apk var en son sürüm googlenin eline bakma açtığım konuya bak yükle :) arkadaşlar tekrar belirteyim alpha 3 gerçekten çok başarısız şu an çünkü alpha 2 şu an alpha 3'ün yanında beta sayılır o yüzden alpha 3 ü yüklemeyin çok sorun yaşarsınız ki yaşamışsınızda

Deneyip görmekten zarar gelmez yedeklerimizi alıp baktık ama sonuç olumsuz alpa3 gördüğümde nasılda sevinmiştim hele şükür dedim ama hüsranla bitti neyse artık diğer sürümü beklicez belki CM9 yeni yıla süprizle girer :)

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Deneyip görmekten zarar gelmez yedeklerimizi alıp baktık ama sonuç olumsuz alpa3 gördüğümde nasılda sevinmiştim hele şükür dedim ama hüsranla bitti neyse artık diğer sürümü beklicez belki CM9 yeni yıla süprizle girer :)
aynen cm9'a bayılıyorum ama bunu demem cm10'a haksızlık eder çünkü arco sadece cm9la 8-9 ay uğraştı daha 2 aydır felanhem cm9 hem cm10'la uğraşıyo ama onunda yapmak istediği cm9'u artık bitirmek ve cm 10 10.1 felan yani bu ara başı kalabalık kafasıda karışmış :D yoksa böyle alpha 2den sonra böyle bişey paylaşmazdı şaka bi yana işin zorluğunu anlayın

Dejavuex

Dejavuex

Üye
aynen cm9'a bayılıyorum ama bunu demem cm10'a haksızlık eder çünkü arco sadece cm9la 8-9 ay uğraştı daha 2 aydır felanhem cm9 hem cm10'la uğraşıyo ama onunda yapmak istediği cm9'u artık bitirmek ve cm 10 10.1 felan yani bu ara başı kalabalık kafasıda karışmış :D yoksa böyle alpha 2den sonra böyle bişey paylaşmazdı şaka bi yana işin zorluğunu anlayın

Kolay değil tabii ki değil bakalım bekleyip yenilikleri görücez :)

potdehid

Üye
Kernel 3 ü denedim:

-Kamera çalışmıyor, harici uygulamalar da çalışmıyor, bunu baştan söyleyeyim.

-Wifi ve 3g sorunsuz çalışıyor. Hatta 3g performansı artmış. Benim cihazda böyle en azından. (Avea)

-Pil ömrü büyük ölçüde iyileştirilmiş. %64le çıktım evden, 7 saat sonra %37 ile döndüm. (sürekli kurcaladığım halde)

-Donma ve kasma yapmıyor. Az yapıyor demiyorum; hiç yapmıyor. Ayarlar -> Performans -> İşlemci -> İşlemci Yöneticisi -> PERFORMANCE seçin. Ayarlar -> Performans -> I/O zamanlayıcı'yı NOOP olarak seçin. Ayarlar -> Performans -> Ekranı İyileştir -> Titreme devre dışı yapın. 16 bitlik şeffaflığı seçmeyi unutmayın.

-USB Bağlantı konusu tıpkı alpha 2'deki gibi. Telefonu usb ile bağlayın, çıkacak ekranda alttaki düğmeye basıp bekleyin. İlk seferde telefon kendini yeniden başlatabilir, bağlantıyı koparmadan bekleyin. Açıldığında aynı ekranda aynı düğmeye basıp bekleyin. Sabrederseniz bir daha sorun çıkartmaz.

-İlk açılışta özellikle kilit ekranında kasma yapabilir, sabredin.

Hız konusunda ciddi geliştirme yapılmış. Ben deneyin derim.

hakan572123

Üye
sizde öyle olabilir ama başkaları öyle demiyor

Jok3rxl

Üye
Bende Avea'yım ama dün geceden beri mobil nete bağlanamadım. Bugün Avea bayiinde çok uğraştık APN ayarı yapmak için ama olmadı bi türlü ne girdiysek kaydetmeden resetledi telefon kendisi. Bende CM9'a geri döndüm napalım

erdi_s

erdi_s

Üye
Beyler sabır ya sabır. CM9a devam. CM10 için henüz çok erken maalesef

61semih

61semih

Üye
arkadaşlar arkadaşın galaxy w ye rom ykliiyecez stock romdan memnu değil restart atıyor telefon sureklı.link atabilecek varmı acaba.

- - - Eklendi - - -

ses acma power home tusuna basılı tutuyorum samsung yazısı gelip gelip gidiyor odin mod açılıyor telefonda acılıyor ama onceden yaptığım root sonrası rm acılmıyor.ne yapmam gerek

ahmtdgn_1984

Üye
arkadaşlar arkadaşın galaxy w ye rom ykliiyecez stock romdan memnu değil restart atıyor telefon sureklı.link atabilecek varmı acaba.

- - - Eklendi - - -

ses acma power home tusuna basılı tutuyorum samsung yazısı gelip gelip gidiyor odin mod açılıyor telefonda acılıyor ama onceden yaptığım root sonrası rm acılmıyor.ne yapmam gerek

ses acma home power a bas samsung yazisi gelince tum tuslari once birak sonra (hemen ardindan) home ve ses acmsya birkac saniye basili tut cwm yuklu ise altta clockwork logosu gorunur ve istedigin islemi yapabilirsin

iskader

iskader

Üye
Arkadaşlar ben eski kernelli a3 ü yükledim en büyük fark pil performansı, bana gerçekten daha iyi geldi kamera sıkıntısı dolayısıyla kernel 3 ü hiç denemedim. Apn sorunu ise uçak modunu açıp kapatınca düzeliyormuş onuda yeni öğrendim.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Arkadaşlar ben eski kernelli a3 ü yükledim en büyük fark pil performansı, bana gerçekten daha iyi geldi kamera sıkıntısı dolayısıyla kernel 3 ü hiç denemedim. Apn sorunu ise uçak modunu açıp kapatınca düzeliyormuş onuda yeni öğrendim.

Evet düzeliyor fakat 3G'ye geçmiyor "E" gözüküyo sadece 2G kapatıyorum tikini sonra internet gidiyo gelmiyo,sonra uçak modunu açıp kapatıyorum fakat sorun hala devam ediyor.

halil7294

Üye
evet arkadaslar 2 haftadır jely bean kulanıyorum ama jeleybeanden hayır gormeyince mecbur ics ye dondum gerçekten ics su an jeleybeanden çok daha iyi bide sunuda belirtiyim jely beande telefonun kendi hafızası ile sd card hata var ornegın bişey yukledinmi dogrudan telefon hafızasına gidiyo sırf bu yuzden ıcsye dondum ıcsde vold fstabla hiç ugrasmaya gerek yok bile ayarlara girin depolama ya girin telefonun menu tusuna basın depolandırma yapılandırmasına girin dahili hafızayı işaretleyin artık dilediğiniz herseyi yukleyebilirsiniz

hakan572123

Üye
Arkadaşlar cyanogenmod 10 stabil sürümü ne zaman yayınlanır tahmini olarak

potdehid

Üye
Milleti soğutacaksınız CM10'dan :d:

Arkadaşlar bende gayet hızlı sorunsuz ve stabil çalışıyor. Başkasında da sorunlu çalışıyor. Sizde de sorunlu veya sorunsuz çalışabilir, buradaki yorumlar sizi kesinlikle denemekten alıkoymasın. Zira deneyerek kaybedeceğiniz bir şey yok (belki 10 dakika), ama denemeyerek pek çok şey kaybediyor olabilirsiniz.

ali1792

Üye
Arkadaşlar cyanogenmod 10 stabil sürümü ne zaman yayınlanır tahmini olarak

bu gidişle 2013 e kalma olasılığının yüksek olduğunu söyleyebilirim ancak yeni yıldan önce cm9 nightly sürüm çıkarsa bizi çok rahatlıkla cm10 stabil sürümüne kadar idare eder

Dejavuex

Dejavuex

Üye
bu gidişle 2013 e kalma olasılığının yüksek olduğunu söyleyebilirim ancak yeni yıldan önce cm9 nightly sürüm çıkarsa bizi çok rahatlıkla cm10 stabil sürümüne kadar idare eder

Kesinlikle +1

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
2013 2.çeyreğinde yada 1.çeyreğin sonunda stabil olmasa bile günlük kullanım için uygun cm10.1 kullanmaya başlarız diye tahmin ediyorum ben cm10 fazla durmaz ocak yada şubatın ortalarında stabil olur gider.

erdaluzun

Üye
Bende gayet güzel ve hızlı çalışıyor ama vold fstab atarsam açmıyor birdaha onu atmıyorum sorunsuz devam

serhan190754

Üye
şuan sorun yok ancak tek bir şey var, örnek olarak 50mb Lik oyun yükledim telefonda 150mb yer vardı yükledim güncellemeye çalıştım olmadı 50mblik oyun için 150mb alan almış ancak oyun 50mb nedir bunun sebebi? Oyunu geri sildim ancak boş alan açılmadı nedir bunların sebebi? :S

Üst Alt