GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

serhan190754

Üye
Şuan sorun yok ancak tek bir şey var, örnek olarak 50mb Lik oyun yükledim telefonda 150mb yer vardı yükledim güncellemeye çalıştım olmadı 50mblik oyun için 150mb alan almış ancak oyun 50mb nedir bunun sebebi? Oyunu geri sildim ancak boş alan açılmadı nedir bunların sebebi? :S

hakan572123

Üye
alpha 3 kullanıyorum herşey sorunsuz çalışıyor birde 2.3 kernelde vysnc çalışıyomu

- - - Eklendi - - -

Kernel 2.3 ile 3.0 arasında ne farklılıklar var , birde ben 2.3 kullanıyorum chrome kullanırken duraklama oluyo ekranda bozulmalar oluyo neden oluyo acaba

- - - Eklendi - - -

Bide 2.3 şarj yiyor čok bazı arkadaslar batarya iyi gidiyor vs. demişler bende aynı alpha 2 deki gibi gidiyo 1.sayfada performans modu var onu yukledim hicbi ise yaramadi

- - - Eklendi - - -

Performans modunda sadece hızlı yükleme ve indirme , hızlı yeniden başlatma çalışıyo bende diğerlerinden tık yok

lyder53

Üye
Arkadaşlar çektiğim fotoğrafları galeride göstermiyor sebebi nedir ? Bazı fotoğrafları gösteriyor bazılarını göstermiyor.

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar çektiğim fotoğrafları galeride göstermiyor sebebi nedir ? Bazı fotoğrafları gösteriyor bazılarını göstermiyor.

Galeriyi basılı tutup uygulama bilgileri üzerine basılı tutun karsınıza galeri uygulama bilgileri gelecek oradan verileri temizleye basın sorun düzelir.

- - - Eklendi - - -

alpha 3 kullanıyorum herşey sorunsuz çalışıyor birde 2.3 kernelde vysnc çalışıyomu

- - - Eklendi - - -

Kernel 2.3 ile 3.0 arasında ne farklılıklar var , birde ben 2.3 kullanıyorum chrome kullanırken duraklama oluyo ekranda bozulmalar oluyo neden oluyo acaba

- - - Eklendi - - -

Bide 2.3 şarj yiyor čok bazı arkadaslar batarya iyi gidiyor vs. demişler bende aynı alpha 2 deki gibi gidiyo 1.sayfada performans modu var onu yukledim hicbi ise yaramadi

- - - Eklendi - - -

Performans modunda sadece hızlı yükleme ve indirme , hızlı yeniden başlatma çalışıyo bende diğerlerinden tık yok

İlk olarak kernel surumu 2.6 eger 2.3 olsa zaten 2.3 nerdeyse android 2.0 falan icin.Degil jb, ics bile kaldirmazdi.
2.6 kerneli vsync destekliyor aslinda cm9 ile cokda guzel calisiyor ama cm10 tabani cok daha yeni oldugu icin uyumsuzluk yapiyor ve dogru calismiyor.Bu yuzden yeni kernel gerekiyor.Eski kernelle aradaki gozle gorulur tek fark vsync gibi duruyor aslında ama eminim daha bircok farkli etkileride vardir.
Performans moduna ise aslında pek gerek kalmadı cunku getirilerinin hepsi alpha3 ile roma eklendi.Ama dediginizden anladigim hala ufakda olsa bir etkisi var.
Diğer sorunlar ise romun hala alpha olmasından kaynaklı.Alpha romları paylaşmayıda kullanmayıda pek sevmiyorum aslında cünkü birgün %100 performans verirken ertesi sabah daha menude dolasamayacak kadar sorunlu halde cikabilir karsiniza.Bu yuzden bunun yerinde cm9 kullanmanızı tavsiye ederim.

- - - Eklendi - - -

Şuan sorun yok ancak tek bir şey var, örnek olarak 50mb Lik oyun yükledim telefonda 150mb yer vardı yükledim güncellemeye çalıştım olmadı 50mblik oyun için 150mb alan almış ancak oyun 50mb nedir bunun sebebi? Oyunu geri sildim ancak boş alan açılmadı nedir bunların sebebi? :S

Android/data ve android/obb klasörunden oyunla ilgili dataları silin.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
sadık hocam ben beta 4'e geçmiştim ama alpha 3'e geçip jbalpha2nin kernelini yüklesem sorunolurmu

Jok3rxl

Üye
Alpha 3. 2.6 kernel versiyonu var zaten onu kullanabilirsin

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Aynen alpha3 2.6 kernel kullanın.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
internet çok yavaş :D ancak 2.x kerneli indirdim neyse deniyorum :D

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Benim internetimdem yavaş olamaz.8mbit interneti yurtta 160 kisi kullanıyo :(

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Wifi killer sağolsun :D

aptdgam

Üye
cok tsk ederim ama kamera calısmıyor nasıl düzeltebilriz yardımcı olursanız sevinirm

ibrahimoh

Üye
kamera 3.0 kernelde çalışmıyor. 2.6 kerneli yüklersen kamerayı kullanabilirsin

lyder53

Üye
Galeriyi basılı tutup uygulama bilgileri üzerine basılı tutun karsınıza galeri uygulama bilgileri gelecek oradan verileri temizleye basın sorun düzelir.

Hocam soyledigi yaptim ancak yine bir duzelme olmadi. Ornegin fotografi cekiyorum ilk 5 dakika gosteriyor sonra galeriye girdigimde gostermiyor hatta fotografi acamiyorum. Bilgisayara aktardigimda da hatali deyip acmiyor. hic bir cektigim fotografi saklayamiyorum. Bunun bir cozumu yok mu arkadaslar ? Benim 32 gb hafiza kartini dahili bellek olarak gosterdim bununla alakali bir durum olabilir mi acaba ? ancak indirdigim resimler de sorun yok onlari galeride gosteriyor. sanirim sorun kamerada. cektigim fotograflar gidiyor.

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Olabilir.Cm10 ile herkes farklı sorunlar yaşıyor.Yeni sürümleri bekleyin.

aptdgam

Üye
2.6 kernelde de mobil bağlantı calismiyor

karacocuk86

Üye
Günaydin arkadaslar. Dun aksam alpha 3 2.6 kelnele gectim google play da acayip yavaslama var güncellemeden kaynaklanan mi yoksa romla alakali biseymi. Birde chrome ye de biseyler oldu ekranda takilmalar cizgiler olusuyor. Bu tûr sorunlarla karsilasan varmi.?

Jok3rxl

Üye
Hocam soyledigi yaptim ancak yine bir duzelme olmadi. Ornegin fotografi cekiyorum ilk 5 dakika gosteriyor sonra galeriye girdigimde gostermiyor hatta fotografi acamiyorum. Bilgisayara aktardigimda da hatali deyip acmiyor. hic bir cektigim fotografi saklayamiyorum. Bunun bir cozumu yok mu arkadaslar ? Benim 32 gb hafiza kartini dahili bellek olarak gosterdim bununla alakali bir durum olabilir mi acaba ? ancak indirdigim resimler de sorun yok onlari galeride gosteriyor. sanirim sorun kamerada. cektigim fotograflar gidiyor.

Wipe Cache ve Wipe Dalvik Cache yap Recovery'den büyük ihtimalle düzelir. Bana da benzer bir hata oluştu SS alınca göstermiyordu bu işlemleri yapınca düzeldi

Ali58_58

Ali58_58

Üye
beyler alpha 3 hakkında yorum yapmayın evet gerçekten alpha 3 berbat ötesi alpha 2 daha güzel :D neyse takılıverin cm9 nghtly geçeriz sabreden derviş muradına ermiş :D

nsren

nsren

Üye
Sizinle cok güzel gunlerimiz oldu wonder ailesi. Artik ayrilik vakti
Yeni telefonuma hayirli olsun dermisiniz.:):) s3 mini:):)

Üst Alt