GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Vsync ne oluyor cok gerekli birsey mi? Bende kamera sorunu cozulur cozulmez yeni kerneli kullanacagm cm10 ile :-)

vsync oyunların daha performanslı çalışmasını sağlıyor.3d grafik performansını artırıyor.

- - - Eklendi - - -

sadık hocam ben orjinal roma geri döndüm odin ile ama telefonu usb ile bağladığımda kies telefonu tanımıyor. Ne yapmam gerek?

şimdiye kadar toplasan 2 hafta kullanmadım orjinal romu.Nasıl birşey olduğunu bile unuttum artık orjinal romun :) Ve hatırladığım hiçbir zaman kies ile usb bağlantısı kurmadım.

• Beğen
Tepkiler: ibrahimoh

Dejavuex

Dejavuex

Üye
*şimdi farkettim ekran görüntüsüde alamıyoruz.*

Arayüz>Sistem>Güç Menüsü yolunu izkeyerek ekran görüntüsü aktif edebiliyoruz şimdi buldum :)

potdehid

Üye
Kerneli recovery moddan yükleyebiliyor muyuz? Bilgisayara bağlamadan?

(edit: ne dediğimin farkında değilim, recovery moddan yüklemeyi yaptım,bende nedense kasma yapıyor. son kernel.)

halil7294

Üye
telefonum samsung galaxyw w bende jb yukledim ama bende kamera calısıyor bazı arkadaslar calısmıyor diye yorum atmış onlarda niye çalısmıyo acaba ?

knight97

knight97

Üye
telefonum samsung galaxyw w bende jb yukledim ama bende kamera calısıyor bazı arkadaslar calısmıyor diye yorum atmış onlarda niye çalısmıyo acaba ?

kamera 2.6 kernel ile calısır zaten . 3.0 la calısmıyo.

potdehid

Üye
Çalışan kamera uygulaması önerebilecek var mı? veya xda konu linkini atar mısınız, kamera uygulaması öneren olursa görelim?

halil7294

Üye
hmm anlamadım :tşk:

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
3.0 kernel ile harici kamera uygulamalarıda çalışmıyor.Eğer 2.6 kernel ile kullanmak içinse, hoşunuza gidenleri denemeniz daha iyi olur çünkü bazı kamera eksikliklerinden dolayı harici kamera programları düzgün çalışmayabiliyor

- - - Eklendi - - -

Xda konu linki konunun altında mevcut.

hakan572123

Üye
arkadaşlar alpha 3 batarya ömrü bakımından nasıl?

- - - Eklendi - - -

alpha 3 yükledim internete giremiyorum mobil veri açık ama üstte 3G yazmıyo

- - - Eklendi - - -

herşeyi geçtim ama internet olmazsa olmaz

Dejavuex

Dejavuex

Üye
alpa3'te 2 kerneldede internet sorunu var 3g geçmiyor + çok düşük çekiyo akşam üstü yedek alıp cm9 beta4'e tekrar geçeceğim jb tam anlamıyla düzelmediği sürece kurmanızı önermiyorum.

hakan572123

Üye
sadık kardeş iki kerneldede internet açılmıyor üstelik şebekede az çekiyor

- - - Eklendi - - -

üstelik usb bağlantısı sadece şarj ediyor çalışöıyor sadece kernel 3 te

ahmetalp1

Üye
vsync sayesinde gercekden oyun performansı mükemmel olurmu ? eger olursa kameradan vazgececegim batmanı vice city i 0 kasma olmadan oynayabilirmiyim rahatlıkla o +sı olurmu acaba ?

hakan572123

Üye
nolur yardım edin alpha 3kernel 3 ü yükledim telefonum usb bağlantılarını görmüyor odinde görmüyor bilgisayarımda görmüyor

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
Bence bir surum daha yukselmesini bekleyin.Kamera sorunuda hallolduktan sonra daha stabil hale gelicektir rom.

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
vsync sayesinde gercekden oyun performansı mükemmel olurmu ? eger olursa kameradan vazgececegim batmanı vice city i 0 kasma olmadan oynayabilirmiyim rahatlıkla o +sı olurmu acaba ?

Bence bir surum daha yukselmesini bekleyin.Kamera sorunuda hallolduktan sonra daha stabil hale gelicektir rom

hakan572123

Üye
telefonumda cyanogenmod 10 alpha 3 kernel3 yüklüydü 1.sayfada bulunan orjinal roma geri dönme bölümündeki dosyaları indirdim odini açtım ops bölümüne ops dosyasını koydum pda bölümüne orjinal romu koydum telefonumu download modda pc ye bağladım pc gördü start a bastım fakataltta check plcatform verification yazıyo hep 5 dk yı geçti hep aynı ne yapmam gerek yoksa yanlış bişeymi yaptım

Jok3rxl

Üye
Alpha 3 de APN sorunu var arkadaşlar Avea bayiinde yarım saate yakın uğraştık kabul etmiyor hiçbir şeyi. Alpha 2 devam diyoruz ya da CM9a dönebilirsiniz. Ama Arco güncelleyene kadar Alpha 3 kullanılmaz

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Alpha 3 de APN sorunu var arkadaşlar Avea bayiinde yarım saate yakın uğraştık kabul etmiyor hiçbir şeyi. Alpha 2 devam diyoruz ya da CM9a dönebilirsiniz. Ama Arco güncelleyene kadar Alpha 3 kullanılmaz

Aynen öyle bu güncelleme boş boşuna geldi resmen hiç bi işi yaramadı şuan ama diğer sürümlerinde bu sorun giderilip güncellenirse harika olucak gibi :) Bende CM9 geri döndüm sarj sorunu ve kamera sorunu + diğer sorunlar bitene kadar CM10 kullanılmaz bence :)

slvestre-99

Üye
arkadaslar surprizim.var flash player google playde tekrar gelmis yuklemek isteyen google playde flash player diye arasin adobe olani

Ali58_58

Ali58_58

Üye
:D teşekkürler ama zaten benim konunun birinde apk var en son sürüm googlenin eline bakma açtığım konuya bak yükle :) arkadaşlar tekrar belirteyim alpha 3 gerçekten çok başarısız şu an çünkü alpha 2 şu an alpha 3'ün yanında beta sayılır o yüzden alpha 3 ü yüklemeyin çok sorun yaşarsınız ki yaşamışsınızda

• Beğen
Tepkiler: hakan572123

Üst Alt