One x jelly bean avrupa ruu exe dosyasını taze çıktı.

Sponsorlu Bağlantılar

epts

epts

Üye
    Konu Sahibi
One x jelly bean avrupa ruu exe dosyasını taze çıktı.
İşte adres.

saruman_me

saruman_me

Üye
htc_016 olmadı :(

epts

epts

Üye
    Konu Sahibi
HTC__001
HTC__E11
HTC__203
HTC__102
HTC__405
HTC__Y13
HTC__A07
HTC__304
HTC__M27
HTC__032
HTC__016

bunlar için oluyor hocam.öyle yazıyor. benim m 27 oldu

- - - Eklendi - - -

cihazınız kilitli olmalı

saruman_me

saruman_me

Üye
RUU_ENDEAVOR_U_ICS_40_S_HTC_Europe_2.17.401.2_Radio_2.1204.135.20_release_274900_signed BUNU YAPTIĞIMDA SORUNSUZ OLUYOR KARDEŞ AMA JP SÜRÜMÜNDE OLMUYOR UYGUN DEĞİL YAZISI ÇIKIYOR HATA 159 DİYE SANIRIM KİLİTTEN KAYNAKLI DEĞİL AKSİ TAKDİRDE İCS TE YÜKLENMEZDİ..:/

epts

epts

Üye
    Konu Sahibi
hocam en altaki ruu dosyasını indiriyorsun değil mi. sıkıntı olmaması lazım

saruman_me

saruman_me

Üye
evet hocam jb ruu olanı en alttaki ama olmuyor acaba unlock bootloader yapsam olurmu öyle yüklesem..?
[h=2][/h]

060560540

Üye
Arkadaşlar benimde HTC__001 ama ingilterenden alınma..En lttakini mi indireceğiz..Sonra neler yapacağım.Gorsel açıklama yapar mısınız.İnanın hiç bir şey bilmiyorum...Adım adım yazarsanız daha çok iyilik yaparsınız...

epts

epts

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar benimde HTC__001 ama ingilterenden alınma..En lttakini mi indireceğiz..Sonra neler yapacağım.Gorsel açıklama yapar mısınız.İnanın hiç bir şey bilmiyorum...Adım adım yazarsanız daha çok iyilik yaparsınız...
Evet en alttaki. Telefonu bilgisayara bağlıyorsun ruu exe dosyasınına tıklıyorsunuz kendisi yönlendiriyor. Yalnız yedek almayi unutmayınız

saruman_me

saruman_me

Üye

bu hatayı alyorum hocam.. birde xda sitesinde bakım hboot güncelenmesi yazıyor onu nasıl güncelicez acaba..?

epts

epts

Üye
    Konu Sahibi
sizin hboot sürümü kaç. Bide telefon rotlu mu

saruman_me

saruman_me

Üye
hboot sürümünü bilmiyorum üstadım artı hiç root yapılmadı kilidiyle falan hiç kurcalanmadı xda formuna baktım cid listesinde benim tlf cid koduda va ama olmuyor anlamadım bu işi kardeşim

epts

epts

Üye
    Konu Sahibi
hocam teli yeniden başlat kapandiktan sonra elin ses kısma tuşuna basılı kalsın. Beyaz ekran gelecek orda hboot sürümü yazar

epts

epts

Üye
    Konu Sahibi
hocam beyaz ekranda locked mi yazıyor unlocked mi

saruman_me

saruman_me

Üye
locked

epts

epts

Üye
    Konu Sahibi
hocam nasıl olmuyor anlamadım. Boot güncellemek için. Birşey yapmamak gerek yok. Ruu yüklerkren kendisi hboot sürümünü güncelliyor

saruman_me

saruman_me

Üye
fabrika ayarlarına geri döndüm ics sürümünü yeniden sıfırdan yükleidm yine olmadı custom rom da yüklemek istemiyorum şu sorunu bir el birliğiyle çözelim kardeş xda sitesinden hç bişi anlamıyorum

epts

epts

Üye
    Konu Sahibi
fastboot klasörü. Var mı. Yoksa indir. Merak Etme kilidi kırmaya cagiz. Bir kaç. Komut işlemi yapalım

- - - Eklendi - - -

veya telefon. Boot. Menü deyken. Ruu yüklemeye. Çalış

saruman_me

saruman_me

Üye
fastboot klasörü indirdim c klasörüne taşıdım kardeş şimdi ruu exe yi de klasöremi kopyalıyayım..?

- - - Eklendi - - -

boot menüdeyken ruu yu nasıl yüklücem kardeş tlf kapalıyken mi yükle diyorsun hocam..?

epts

epts

Üye
    Konu Sahibi
evet. Hboot. Menüyü Gördüğün ekrani. Açıp. Dene. Ruu yüklerkren fastboot klasörüne kopyalama. O ayrı

- - - Eklendi - - -

tel kapaliyken dene

Üst Alt