Free signer (dosya imzalama programi hemde turkce) unsigned

Sponsorlu Bağlantılar

zorbey42

Üye
kardeşim birde siscontents(sürüm:1.7.5 build 77) programının içindeki sertifikalarla signed yaptım.birde bunu denermisin lütfen.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim birde siscontents(sürüm:1.7.5 build 77) programının içindeki sertifikalarla signed yaptım.birde bunu denermisin lütfen.

dostum signed olmus su imzalari bana verirmisin
cok sasirdim boylece herkes telini hacklrmeden yukleyebilit

olcay.madak

Üye
arkadaşım olmuş ama sertifika hatası veriyor

zorbey42

Üye
kayahan14 kardeş aşağıdaki programla bilgisayarda programı kullanarak içindeki sertifikalarla imzalama işini yaptım.hepsi bu.umarım programı kullanmayı biliyorsundur.
işte linki:

buda programın bulunduğu adres:

faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana

bu arada n8 telimi satacam haberiniz olsun arkadaşlar ankara içi elden teslim edebilirim.tanıdıklarınızdan arayan olursa söyleyin lütfen.fiyat 500 lira

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
kayahan14 kardeş aşağıdaki programla bilgisayarda programı kullanarak içindeki sertifikalarla imzalama işini yaptım.hepsi bu.umarım programı kullanmayı biliyorsundur.
işte linki:

buda programın bulunduğu adres:

faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana

bu arada n8 telimi satacam haberiniz olsun arkadaşlar ankara içi elden teslim edebilirim.tanıdıklarınızdan arayan olursa söyleyin lütfen.fiyat 500 lira

saol kullanmayı öğreniriz canım ne var :)

zorbey42

Üye

saol kullanmayı öğreniriz canım ne var :)

çok kolay öğrenirsin forumları araştır biraz :)

nihat özvariş

nihat özvariş

Üye
orjinal yazılmda sertfika hatası veriyor

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
:tşk:

matekay

matekay

Üye
programın kendisi imzasız arkadaşım. bu kadar da düşüncesiz olmayalım artık. Eline sağlık ama bidaha elden geçir istersen

larten123

larten123

Üye
Bu programı bütünüyle kullanabilnek için önce ser mi ne öyle bi imzalama şeyi var ondan olması lazım

egemenciki

egemenciki

Üye
yazılım imzalama programı imzasız:) kelin ilacı olsan başına sürermiş
:aha:

pomak2010

pomak2010

Üye
Arkadaşım Senin Program Unsigned olduğu için siseditörle signed yaptım.Kurdum Tamam Yapmışsın Allah Razı Olsun.Benim Elimde Başka Bir Sis Dosyası Var Onu siseditörle imzaladığımda istenilen uygulamaya izin verilmedi diyor senin programınla imzaladığımdada aynı hatayı veriyor ne olur bana yardım et

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım Senin Program Unsigned olduğu için siseditörle signed yaptım.Kurdum Tamam Yapmışsın Allah Razı Olsun.Benim Elimde Başka Bir Sis Dosyası Var Onu siseditörle imzaladığımda istenilen uygulamaya izin verilmedi diyor senin programınla imzaladığımdada aynı hatayı veriyor ne olur bana yardım et

kardeşim bu pro ile imzalamak için elinde sertifika dosyası olması lazım

mahmutli_35

mahmutli_35

Üye
teşekkurler kardesim ellerıne ve emeğine saglık

pomak2010

pomak2010

Üye
elimde sertifika dosyaları varda senin bu programla nasıl imzalıcaz

wildtiger223

wildtiger223

Üye
kardeşim paylaşmışşın eline sağlık ama sana bişi sorucam: uygulama kendisi zaten unsigned yani lisanssız ve onu yüklemek icin hack yapmak lazım hack yapan bi insan unsigned ne varsa yükleyebilir dosyalarını imzalatmasına gerek yokki :) :)

kemalsofu

Üye
teşekkürler

Mr.Dan - C6-01

Mr.Dan - C6-01

Üye
arkadaş belki türkçeye çevirdiği için unsingeddir belki orjinalinin linkini verse veya biz bulsak hackli olmayanlarlarında işine yarar :)

Üst Alt