İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

Lumiance

Lumiance

Üye
Baştan sona kadar okudum cevabım ;

Telefon süper beyaz aldım çok salladım ses mes yok her yerini kurcaladım çözdüm takılma çakılma yok yaklaşık 8 saattir telefonu resmen kasıyorum huyum kurusun bir pc topladığımda tam 30 gün en ağır oyun ve programlarla kasarımki pc elimde kalırsa ilk günde kalsın zaten 15 gün elimde kalmayan cihaz 10 yıl tık demiyor :) 8 saat oldu çok kastım hafif ısınma var şarj şimdilik çabuk bitiyor ama 3g + wifi açık paso bişiler kuruyorum yani normaldir zamanla batarya alışacak uzun süre gidecek Ben Müzik olayına taktım sizde fark etmişsinizdir Müzik çalıyoruz geri tuşuna bastık ana sekmede kaldık müzik arka planda yine çalıyor hiç Müzik çaları Komple kapatan oldumu? yada kapata bilen :) ben beceremedim ve Facebook uygulamaları yani markettekiler dandik iş görmez adam gibi türkçe facebook yokmu? 3g görüntüyü test etmedim ama yok diyenlere hemen birazdan test edicem :) bakalım varmı yokmu birde şu Operatörlerle anlaşmadık falan filan yazılmış ne alaka hocam telefon bariz bariz 4g 3g destekli yani görüntülü konuşma var ama arkadaşların dediği gibi trye getiren anlaşmalı yer türkcel ee reklamda kasıyor yani telefonlar türkcelle özel üretim aynen a.b.d de t&t Verizon gibi yada Vodafone gibi şirketlere özel üretim yapıyor örneği çok iphone 4 ve üzerindede aynı yani demem o ki bu telefonda analog radyodan bilmediğiniz görmediğiniz çok özellik var nerdenmi biliyorum N9 telefonumdan radyo yayını dahi yapıyorum :) normalde net radyosu var ama geliştirici modundan bazı kodlarla herşey mümkün bundada o tarzda şeyler var ama güncellemelerle açıcaklar şimdi bu telefonlarda Türkcell Rom var boşuna kasmayın ilk güncellemede Kurtuluruz rahat ederiz zaten sevmiyim Türkceli faturam çok geliyi :)

müzik çaları kapatmak için müziği durdurup önceki / sonraki şarkıya geç sonra geri geri yapınca arka planda görünmüyor artık

barbin3900

barbin3900

Üye
kamera güncellemesinle ilgili varmı bir gelişme arkadaşlar

merlin19

merlin19

Üye
müzik çaları kapatmak için müziği durdurup önceki / sonraki şarkıya geç sonra geri geri yapınca arka planda görünmüyor artık

Eyvallah çoğu uygulama arka planda videolar falan durdurunca kayboluyor olayı anladık arka plana anınan bazı sekmeler açmayınca gidiyor :)

Birde biraz Önce cihazıma bazı güncellemeler geldi sizlerede geldimi?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
kamera güncellemesinle ilgili varmı bir gelişme arkadaşlar

Kamera güncellemesinde top Nokia'da sanırım.
Onun belli bir zamanı yok, Nokia halen üzerinde çalışıyor.

Microsoft'un sistem güncellemesine gelince; tahminimce şu an "geribildirimleri" topluyorlar.
Kullanıcılardan gelen geribildirimleri kategorileyip, değerlendirip ona göre güncelleme paketini oluşturacaklardır.
Tabi bu paket güncellemeden önce, bu ay içerisinde bazı özellikler için bir ön güncelleme gelecek. :hmmm

yasirtaha

yasirtaha

Üye
arkadaşlar bluetooth ismini bilgisayardan değiştirebilirsiniz bilgisayara bagladığınızda windowsphone diye çıkınca tıklayıp açıyoruz sonra genel ayarları değiştirin diyoruz ve istediğimiz adı giriyoruz ve telefonumuzun adı artık değişmiş oluyor bu kadar :oke:

komando04

komando04

Üye
Eyvallah çoğu uygulama arka planda videolar falan durdurunca kayboluyor olayı anladık arka plana anınan bazı sekmeler açmayınca gidiyor :)

Birde biraz Önce cihazıma bazı güncellemeler geldi sizlerede geldimi?

ne geldi kardeşim

dedereis123

dedereis123

Üye
uygulumalar çoğu ücretli mi ücretliyse ilerleyen zamanlar ücretsizde olucak mı

alo123

Üye
Telefonun kasasını değiştirme şansım varmı arkadaşlar? Varsa ücreti ne kadardır bilen varmı. Kötü bir düşüş yaşadıda telefonum köşesi biraz ezildi malesef

IVI-Elia

Üye
Öncelikle şu konumda bana yardımcı olursanız sevinirim: http://www.maxicep.com/windows-phon...e-sizce-ne-yapmaliyim-733157.html#post5578437 En son yazdığım soru :D

- - - Eklendi - - -

Ek olarak her ne kadar kesin gözüyle baksam da içimde bir şüphe var. Yeni Lumia'yı beklesem mi yoksa alsam mı? Kamera benim için önemli bazı sorunlar güncelleme ile düzelir değil mi?VE bazılarının sorunları var bunlar herkes de mi var bazıların da mı? Eksik ve iyi yönleri nelerdir?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Öncelikle şu konumda bana yardımcı olursanız sevinirim: http://www.maxicep.com/windows-phon...e-sizce-ne-yapmaliyim-733157.html#post5578437 En son yazdığım soru :D

- - - Eklendi - - -

Ek olarak her ne kadar kesin gözüyle baksam da içimde bir şüphe var. Yeni Lumia'yı beklesem mi yoksa alsam mı? Kamera benim için önemli bazı sorunlar güncelleme ile düzelir değil mi?VE bazılarının sorunları var bunlar herkes de mi var bazıların da mı? Eksik ve iyi yönleri nelerdir?

Kamera, sistem ve ayar eksikleri gibi yazılım konularına fazla takılma.
Yavaş yavaş güncellemelerle düzeltirler onları.
Başka bir başlıkta da belirttiğim gibi önemli sorun olarak "çabuk ısınma" meselesini söyleyebilirim.
Onun dışında gerçekten harika bir telefon.

Yeni Lumia meselesine gelince.
Bana kalırsa Lumia 920'nin üstünde bir telefonu Mayıs'tan önce Türkiye pazarına bekleme boşuna.
Haa bekleyebilirim diyorsan o başka.

komando04

komando04

Üye
arkadaşlar ayarlar-erişim kolaylığı-ve orada en altta tty/tdd var bu ne işe yaradığını bilen varsa söyleyebilirmi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
arkadaşlar ayarlar-erişim kolaylığı-ve orada en altta tty/tdd var bu ne işe yaradığını bilen varsa söyleyebilirmi
[h=3]Telefonunuzu bir TTY/TDD ile kullanma[/h]
  1. Kulaklık jakı için uygun kablo veya bağlayıcıyı kullanarak telefonunuzu TTY'ye takın.
  2. 'nde Ayarlar > Erişim kolaylığı'na dokunun.
  3. Tam moduna dokunun.
    [h=3]Not[/h]Mobil operatörünüz başka modlar da sunabilir. Varsa, kullanmak istediğiniz moda dokunun.

4. TTY'yi açın.

[h=3]Notlar[/h]
  • TTY, aynı zamanda metin telefonu veya işitme engelliler için telekomünikasyon aygıtı (TDD) olarak da bilinen teleks aygıtının kısaltmasıdır. Bu aygıt, işitme veya konuşma engelli, duyma zorluğu çeken kişilerin telefon hattını kullanarak TTY aygıtı olan kişilere mesajları yazmasını sağlar.
  • Bazı telefonlar T bobinini ve TTY/TDD'yi desteklemeyebilir.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
komando04

komando04

Üye

[h=3]Telefonunuzu bir TTY/TDD ile kullanma[/h]
  1. Kulaklık jakı için uygun kablo veya bağlayıcıyı kullanarak telefonunuzu TTY'ye takın.
  2. 'nde Ayarlar > Erişim kolaylığı'na dokunun.
  3. Tam moduna dokunun.
    [h=3]Not[/h]Mobil operatörünüz başka modlar da sunabilir. Varsa, kullanmak istediğiniz moda dokunun.

4. TTY'yi açın.

[h=3]Notlar[/h]
  • TTY, aynı zamanda metin telefonu veya işitme engelliler için telekomünikasyon aygıtı (TDD) olarak da bilinen teleks aygıtının kısaltmasıdır. Bu aygıt, işitme veya konuşma engelli, duyma zorluğu çeken kişilerin telefon hattını kullanarak TTY aygıtı olan kişilere mesajları yazmasını sağlar.
  • Bazı telefonlar T bobinini ve TTY/TDD'yi desteklemeyebilir.

açıklama için çok teşekkürler gökçen kardeşim sağol

komando04

komando04

Üye
Rica ederim Serdar ne demek, ayrıca yeni nickin hayırlı olsun. :oke:

teşekkürler kardeşim sağ olasın.2yıldan fazladır aynı nickti değişiklik olsun dedim bende

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar yaklaşık 3-4gündür hiç güncelleme gelmedi mağazadan gelen var mı varsa ne güncellemesi söyleyebilirmi

IVI-Elia

Üye

Kamera, sistem ve ayar eksikleri gibi yazılım konularına fazla takılma.
Yavaş yavaş güncellemelerle düzeltirler onları.
Başka bir başlıkta da belirttiğim gibi önemli sorun olarak "çabuk ısınma" meselesini söyleyebilirim.
Onun dışında gerçekten harika bir telefon.

Yeni Lumia meselesine gelince.
Bana kalırsa Lumia 920'nin üstünde bir telefonu Mayıs'tan önce Türkiye pazarına bekleme boşuna.
Haa bekleyebilirim diyorsan o başka.

Artık dayanamıyorum alıcam İnşallah. Ya bişey olmaz ısınsın da işlemci 28nm idi. Qualcomm test videolarında en az ısınan işlemci olarak gösteriyordu sorun yazılımsal olabilir mi?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Artık dayanamıyorum alıcam İnşallah. Ya bişey olmaz ısınsın da işlemci 28nm idi. Qualcomm test videolarında en az ısınan işlemci olarak gösteriyordu sorun yazılımsal olabilir mi?

yazılımsal zaten. Ekran hassasiyeti yüksekteyken ısınıyor. Normale aldım 2-3 saattir netteyim ekran ve telefon buz gibi.

IVI-Elia

Üye

yazılımsal zaten. Ekran hassasiyeti yüksekteyken ısınıyor. Normale aldım 2-3 saattir netteyim ekran ve telefon buz gibi.
Allah'tan hepsi yazılımsal bir iki güncelleme ile bu iş tamamdır.Telefonu kullanmak nasıl bir duygu insanların dikkatini çekiyor mu? Ali Kemal abi hangi renkti seninki bu arada?

Üst Alt