Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

codblackops2

codblackops2

Üye
soldaki s3ün üst orta tarafında çizik var resme göre üst.telefonün düzüne göre sağda.diğer s3ün resme göre alt tarafında var.s2de de ufak tefek çizikler var :D yanlış mi görüyorum yoksa

avcitalip

avcitalip

Üye

Paso beyaz :) Bunları görünce süt içesim geldi :ehe şaka bir yana çizik belli olmuyor hatta göremedim ?

en alttaki kuzenimin ipad 3ü bir s3 benim diğeri annemin beyaz s2 ise kardeşimin bu resmi çeken ise babamın siyah s2 si

hani demin sordunuz ya telefonu degistirecektin diye o yüzden ekledim :)

PremiumWork

PremiumWork

Üye

en alttaki kuzenimin ipad 3ü bir s3 benim diğeri annemin beyaz s2 ise kardeşimin bu resmi çeken ise babamın siyah s2 si

hani demin sordunuz ya telefonu degistirecektin diye o yüzden ekledim :)

Kimin eli kimin cevinde ? :kop:

- - - Eklendi - - -

onu yarın koyacağım inşallah şu anda ev halkı uyuyor:)

Tamam rahatsız etmeyelim o zaman.Geçmiş olsun sana tavsiyem nuscreen var o kılcal çizikleri örtüyor ama sana yararmı bilmem?

avcitalip

avcitalip

Üye
soldaki s3ün üst orta tarafında çizik var resme göre üst.telefonün düzüne göre sağda.diğer s3ün resme göre alt tarafında var.s2de de ufak tefek çizikler var :D yanlış mi görüyorum yoksa

parmak izleri resimde öyle gözüküyor nedense,benim s3 teki o derin çizik hariç diğerleri sağlam :)

avcitalip

avcitalip

Üye

Kimin eli kimin cevinde ? :kop:

- - - Eklendi - - -

Tamam rahatsız etmeyelim o zaman.Geçmiş olsun sana tavsiyem nuscreen var o kılcal çizikleri örtüyor ama sana yararmı bilmem?

nasıl birşey o?

codblackops2

codblackops2

Üye
marta kadar inşallah bende alacağım s2 ya da s3 o yüzden dışlamayın beni 5800 kullanıyorum diye müstakbel kullanıcısıyım s3ün :p

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Araba pasta - cila olurya buda ekran pasta - cilası ekrana sürüyorsun toz gibi hafif sıvı krem gibi 24 saat bekletip siliyorsun birde bakıyorsun fabrika çıkışlı gibi.Fiyatı 20-25 TL falan

avcitalip

avcitalip

Üye
Araba pasta - cila olurya buda ekran pasta - cilası ekrana sürüyorsun toz gibi hafif sıvı krem gibi 24 saat bekletip siliyorsun birde bakıyorsun fabrika çıkışlı gibi.Fiyatı 20-25 TL falan

:hmmm yarın bir bakayım ona ben :eller:

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Hepsiburada'da vardı yanılmıyorsam baya fayda ediyormuş öyle dedi arkadaş onunda ekran güneşe tutunca çürük gibi gözüküyordu geçenlerde inceledik tertemiz zorla söylettirdim ne kullandın diye :eller:

- - - Eklendi - - -

Aşırı derinse alma bence alırsan yinede pişman olmazsın ekran yağ gibi kayıyor.

blackeye0606

blackeye0606

Üye
listede banada yer açın :)

Violonist

Üye
beni de eklerseniz sevinirim...:good:

sinanbelen

Üye
Fifa 13 ciktimi yada fifa 12 apk dosyasi lazim acill lutfenn!!!

Ulysseus

Ulysseus

Üye
Şubat sonu-Mart başı bende yurt dışından getirteceğim. Benide ekleyin :oke: 16 GB-Çakıl mavisi. :)

exel@ns-MS-

exel@ns-MS-

Üye
Ya bişi soprcam internette gezinirken bir önceki sayfaya nasıl geri dönerim

- - - Eklendi - - -

İyi günler benı yardıma ihtiyacım var bir oyun indirdim oyuunla ilgili bilgiler

ama ben oyunu bir türlü kuramadım telefonum yeni hafızada android klasöründe data klasörü var obb klasörü yok onu kurup işlmeleri birde o şekilde denedim olmadı
Lütfen Yardım edin Klasör içeriği Resimdeki Gibidir
Arkadaşlar bu konuda Yrdım Bekliyorum

Üst Alt