Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

kureoglu78

Üye
arkadaşlar bende samsung c3303k var sim lock kodunu kıramıyorum bu konuda bilgisi olan varmı

Nostambe

Üye
Selamlar. ben s3 mini aldım yeni çıktı.ya oyun yüklerken hep telefon hafızasına yüklüyor.hafıza kartı bomboş duruyor.hafıza kartına nasıl yükleyebilirim. yardımcı olursanız sevinirim

perboanyok

Üye
ya arkadaşlar ben kies tan bi güncelleme yapıyoru (galiba 25 mb lıktan sonraki olan güncelleme) tam bitti derken %99 da takılıyo daha ilerlemiyor ya bilen birisi var mı neden öle oluyo ????? bir de jelly bean güncellemesini (telefon sürümü 4.0.4 ) telefondan arattırıyorum daha yüksek sürümü yok diyo ?? (telefon yurt içinden alındı ) cevap yazabilirseniz sevinirim :)

leogs05

leogs05

Üye
ben de S3 ile aranıza katıldım,selamlar herkese

rogeriogeni

Üye
Beni de yazar mısınız ? 16 Mavi

zekicin

Üye
16 gb çakıl mavisi benide eklermisin

kurtulusz

Üye
bende beyazından aldım, version 4.1.2 poland sürümü ;)

- - - Eklendi - - -

oyunları nereden indireceğiz, hepsi gitmiş buradakilerin...

mustimix41

mustimix41

Üye
aksilik olmazsa almam yakındır inş planla alt üst olmaz :)

lequrial17

Üye
S.a yeni üye oldum s3 çinden aldım yanlışıkla reset attım ve çince ye döndü ayarlar menüsünden ekran görüntüsü ile atıp nasıl düzelticeğimi gösterirmisiniz ? şimdiden teşekkürler

cograf

cograf

Üye
aranıza bende katıldım

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
Güzel bir telefon doğrusu

yasinim

Üye
meraba arkadaşlar bi sorunum var aynı sorun sizdede varmı bi bilgi almak istiyorum. Google play deki bütün lock screen leri denedim ama go lock screen dışında hiç birisi stabil çalışmadı ekranı kitledikten sonra ekran yeniden kendi kendine açılıyo lock screen çalıştı ama 4.1.1 sürümünü yükledikten sonra oda çalışmamaya başladı bu konuda bilgisi olan varmı.

gs-player

Üye
beni de ekleyin :)

hitachi

hitachi

Üye
Beyaz 16 gb :)

_ySn

Üye
Arkadaşlar Jelly Bean 4.1.2 güncellemesini alan oldu mu?

_ySn

Üye
Galaxy S3 'de de bu sorun var. Sadece Resimleri ve müzikleri hafıza kartına yükleyebiliyorsun. İlerde bir güncelleme gelirse bu sorun kalkacatır..

SilentOne

SilentOne

Üye
videolarda yükleniyor

safakk34

safakk34

Üye
Yahu arkadaslar. Internet tarayicisindayken ana ekrana gelip tekrar tarayiciyi acinca benim sayfa yenileniyo sizdede oylemi veya bi cozumu var mi

bartayd

Üye
bend es3 beyaz

Üst Alt