Geçersiz Internet Ayarı Geliyor Telefonuma?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Geçersiz Internet Ayarı Geliyor Telefonuma?
Ben Nokia N73 kullanıyorum başlıktada belirtiğim gibi geçersiz erişim noktası geliyor telefonuma Internet yazıp 2222 ye gönderdiğimde TCELL-INTERNET şeklinde ayar geliyor ayarı kayıt ediyorum varsayılan olarak bağlantı ayarlarına giriyorum bakıyorum kaydettiğim ayarın ne ana sayfası kayıtlı ne port ayarları kayıtlı boş ayar geliyor böyle olunca internete giremiyorum nedeni nedir?

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Ben Nokia N73 kullanıyorum başlıktada belirtiğim gibi geçersiz erişim noktası geliyor telefonuma Internet yazıp 2222 ye gönderdiğimde TCELL-INTERNET şeklinde ayar geliyor ayarı kayıt ediyorum varsayılan olarak bağlantı ayarlarına giriyorum bakıyorum kaydettiğim ayarın ne ana sayfası kayıtlı ne port ayarları kayıtlı boş ayar geliyor böyle olunca internete giremiyorum nedeni nedir?

Öncelikle selam olsun kardeş;

gelen 'Turkcell İnternet' ayarı standar o şekilde geliyor ana sayfası boş port no vs boş şekilde geliyor ama Turkcell Wap ayarı yine ana sayfa boş ama port yakın kopya vs dolu gelir :tebessüm:

+ internete gireceksen bağlantı olarak Turkcell Wap'ı seçmen daha sağlıklı olur, Turkcell internet bağlantısı genellikle internet gereği duyan, whatsApp-skype vb programlar için kullanılıyor yani örnek verdiğim uygulamalar internete bağlanırken otomatikmen Turkcell İnterneti seçiyorlar :)

Umarım soruna gerekli yanıtı vermişimdir :tebessüm: iyi forumlar :)

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle selam olsun kardeş;

gelen 'Turkcell İnternet' ayarı standar o şekilde geliyor ana sayfası boş port no vs boş şekilde geliyor ama Turkcell Wap ayarı yine ana sayfa boş ama port yakın kopya vs dolu gelir :tebessüm:

+ internete gireceksen bağlantı olarak Turkcell Wap'ı seçmen daha sağlıklı olur, Turkcell internet bağlantısı genellikle internet gereği duyan, whatsApp-skype vb programlar için kullanılıyor yani örnek verdiğim uygulamalar internete bağlanırken otomatikmen Turkcell İnterneti seçiyorlar :)

Umarım soruna gerekli yanıtı vermişimdir :tebessüm: iyi forumlar :)

bilgilendirme için :tşk: zaten şuan wap ayarını kullanıyorum önceden herşeyi tam geliyordu internet ayarının peki boş internet ayarı nete bağlanırmı?

___kaptan___

___kaptan___

Üye

bilgilendirme için :tşk: zaten şuan wap ayarını kullanıyorum önceden herşeyi tam geliyordu internet ayarının peki boş internet ayarı nete bağlanırmı?

:rica: vallahi bilmiyorum bi dener misiniz internete Turkcell internet ile girmeyi? Olmazsa buradan yazarsanız ayarın boş yerlerini nasıl orjinal olarak doldurur/düzenleriz çaresine bakarız :tebessüm:

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
:rica: vallahi bilmiyorum bi dener misiniz internete Turkcell internet ile girmeyi? Olmazsa buradan yazarsanız ayarın boş yerlerini nasıl orjinal olarak doldurur/düzenleriz çaresine bakarız :tebessüm:

demedim girmedi malesef

___kaptan___

___kaptan___

Üye
az önce Turkcell inter ayarını bende yaptım ayarlar boş geldi kardeşimde yaptı oda boş geldi galiba orjinal hali öyledir bi deneyin bakalım :)

- - - Eklendi - - -

demedim girmedi malesef

hmm anladım : ? garip bi durum

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Boş aynen girmiyor internete yakın kopya port ve ana sayfasının dolu olması lazım

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Turkcell internet'in gelişmiş ayarlara gelip yakın kopya port no: 212.252.234.168

altına da 8080 yazıp dener misiniz?

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell internet'in gelişmiş ayarlara gelip yakın kopya port no: 212.252.234.168

altına da 8080 yazıp dener misiniz?

tamam bakayım bi doğru yakın kopya adresi demi sonra başka sunuculara gitmesin

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
___kaptan___

___kaptan___

Üye

iyide sadece isim turkcell internet olur diğer herşey wap ayarının wap ayarını kullanırım daha iyi :kıskıs:

Eee bi yere Türküz :D :sirit: kullanırsanız bu şekilde kullanın olmazsa verdiğim numaraları silin orjinal boş kalsın whatsApp veya skype gibi vb programlarla deneyin bi? :)

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Eee bi yere Türküz :D :sirit: kullanırsanız bu şekilde kullanın olmazsa verdiğim numaraları silin orjinal boş kalsın whatsApp veya skype gibi vb programlarla deneyin bi? :)

o programlar telde yok neyse kalsın kardeş turkcell internet ayarını kesmiş galiba :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
peki :) 532 'yi direk arayın kadınım yönlendirmesi ile ayarları yapabilirsiniz birde öyle deneyiniz :)

denemiştim öyle önceden zaten yine aynı oldu boş ayar geldi direk müşteri temsilcisiyle konuşurum :)

- - - Eklendi - - -

peki :) 532 'yi direk arayın kadınım yönlendirmesi ile ayarları yapabilirsiniz birde öyle deneyiniz :)

denemiştim öyle önceden zaten yine aynı oldu boş ayar geldi direk müşteri temsilcisiyle konuşurum :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye

- - - Eklendi - - -

umarım sonuca ulaşırsınız bol şans dileyeyim :) :tebessüm:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt