Nokia 603 FP2 HAZAN EDITION™ v4.3.1 [113.010.1506] GÜNCELLENDİ!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

sado_27

sado_27

Üye
sadece haritalar tr harısası zaten nokıa pc studie ile ındırdıgımızde 160 mg olarak ınıyor:)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
kartal076

kartal076

Üye
Bende bunu bekliyordum :) Yakın zamanda yüklerim :) V4'dü bekliyoruz ;) :tşk:

EmreSalman

Üye
kardeş bi sonraki sürümde galeriden toplu seçip göndermeyi yapablrmsn :D

EmreSalman

Üye
çok iyi olur valla :)

kartal076

kartal076

Üye
V3'ü Flash atma sırasında şöyle bir hata aldım... Daha önceden flash atmıştım ama hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım... yardım edebilir misiniz ?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
V3'ü Flash atma sırasında şöyle bir hata aldım... Daha önceden flash atmıştım ama hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım... yardım edebilir misiniz ?

Navifirmden ............emmc.fpsx Dosyasını İndirip Fw Dosyalarının Yanına Atın...

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Koydugun ekran goruntusunde sol alt kosede "options" butonuna bas ve oradan .emmc.fpx uzantili kirmizi ile belirtilmis dosyayi sec ve sil. Sonra "refurbish" butonuna bas. islem tamamdir :oke:

- - - Eklendi - - -

Sonucu yazarsan sevinirim. Ki benzer sorunu yasayan arkadaslarimiza ornek olsun ;)

• Beğen
Tepkiler: kartal076
kartal076

kartal076

Üye
Şimdi de şöyle bir hata aldım ?

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Şimdi de şöyle bir hata aldım ?

Dosyalari dogru dizine koydugundan eminsin, E yi formatladiktan sonra telefona hard format at. (hafiza kartini cikartmayi unutma)

Hard format attiktan sonra phoenixi calistir, telefonu usb ye tak( nokia suiti modunda) sonrasini biliyorsun sanirim. :)

kartal076

kartal076

Üye
Dosyalar doğru dizin de.. Dediklerini deneyeceğim :)

kartal076

kartal076

Üye
Hafıza kartını çıkardım + sim'i çıkardım.. E'yi biçimlendirdim.. Hard format attım. Fakat yine 2. resimdeki hatayı aldım :(

kartal076

kartal076

Üye
Dead flash işi daha sıkıntılı diye okumuştum :( garantiyi kaldırıyormuş ve telin hiç açılmama şansı varmış ?

EmreSalman

Üye
kardeş o sorunu yaşıyosan en son sürümünü yüklemişsindir phoenixin bi alt sürümünü yükle öyle dene ;)

• Beğen
Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Dead flash işi daha sıkıntılı diye okumuştum :( garantiyi kaldırıyormuş ve telin hiç açılmama şansı varmış ?

Oradaki anlatimda normal flaslama anlatimi var. (ilk sirada)

Ben her hangi bir problem yasamadim su ana kadar en az 20 kere dead olarak attim (normal flas sayisida en az o kadar). Telefonda hic bir problem yok. Dead flas atildigi icin Garanti konusunda ne olacagina dair net bir bilgim yok. CFW benden riskler senden ;)

- - - Eklendi - - -

kardeş o sorunu yaşıyosan en son sürümünü yüklemişsindir phoenixin bi alt sürümünü yükle öyle dene ;)

:oke:

• Beğen
kartal076

kartal076

Üye
Denemelere devam bakalım ya bozacağım ya yapacağım :) inşallah olur

yüklü programlarda 2 tane phoenix sürümü yüklü görünüyor :D biri - 2012.36.001.48629 diğeri - 2012.24.000.48366 ikisini de kaldırıp tekrar kuracağım programı :)

Üst Alt