İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Microp1987

Üye
tamamdir yaw istikamet nokia lumia 920 ileri marş

alical33

alical33

Üye
pcden videos klasörüne film attım ama telde göremiyorum nasıl olacak bu yardımcı olursanız

- - - Eklendi - - -

tamam buldum gerek kalmadı

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
alical33

alical33

Üye
şimdi farkettimde benm telde mix radyo yok mağazadada bulamadım ? sizde durum nasıl

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
mix radio Nokia muzik'in içinde olan bir seçenek.

alical33

alical33

Üye
işte o seçenek yok sadece nokis müziğin içinde müzik var yan sayfadada müziğim ve ayarlardan başka bişey yok

- - - Eklendi - - -

yok kardeş nokia müziğin içinde olması gereken mix radio seçeneği yok

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
şöyle bişey mix radio

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
O seçenek internete bağlıyken geliyor desem.

terbiyesizim

Üye
lumia920de siri tarzı bir asistan var mı? Tell me diye bir şey var diye okumuştum ama bilmiyorum. Kullanan arkadaşlar varsa kullanım yönünden nasıl olduğunu söyleyebilirler mi acaba? Kullanışlımı, türkçe dil desteği var mı vs..

alical33

alical33

Üye
işte bende bu menüde sadece müziğim ve ayarlar var internet bağlantımda açık

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
lumia920de siri tarzı bir asistan var mı? Tell me diye bir şey var diye okumuştum ama bilmiyorum. Kullanan arkadaşlar varsa kullanım yönünden nasıl olduğunu söyleyebilirler mi acaba? Kullanışlımı, türkçe dil desteği var mı vs..
Türkçe dil desteği yok ama Ask Ziggy adında bir uygulama var kardeşim.

- - - Eklendi - - -

işte bende bu menüde sadece müziğim ve ayarlar var internet bağlantımda açık
:allalla: ilginç

terbiyesizim

Üye
Türkçe dil desteği yok ama Ask Ziggy adında bir uygulama var kardeşim.

ben böyle bir şey buldumda burada microsoft tellme diye bir şeyden bahsediyor ve ayrıca bir kaç tane video buldum bununla ilgili

vforven

Üye
eklenmek istiyorum :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

lumia920'de tellme sesli asistan var ama Turkce dil destegi yok. Ayrica uygulama olarak da ask ziggy var.

vforven

Üye
arkadaşlar yorumların hepsini okuyamadım ama bi kaç eksiklik de ben söylemek isterim...[h=5]1-telefona gonderdıgımız muzıgı zıl sesi yapabılıyoruz ancak mesaj sesi yapamıyoruz.2-mesaj veya arama geldiginde herhangi bir ısıklı uyarı vermiyor.3-mesaj sesini uzun bir melodi secerseniz o melodi bitene kadar telefon calıyor( mesaja baksanız dahi)4-cihazın zil sesi seviyesini en uste cıkarıp cıhazı kapatırsanız yeniden actıgınızda zıl sesi fabrika ayarlarına dönüyor5-cihaz kapalı şarj olmuyor6-bluotooth ile gonderdıgımız muzıklerı de dırek zıl sesı yapamıyoruz.illa bilgisayara baglamak lazım.[/h]

phantomddl

Üye
Markette Zil Sesi Yaratıcı diye Nokia'nın bir uygulaması var, onunla bilgisayara gerek duymadan istediğiniz müziği zil sesi yapabiliyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: vforven
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

bu resim wp8'lere ne zaman gelir:hmmm

Üst Alt