Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

payne46

Üye
Ya lutfen biri acil yardim etsin. Ben bu romu yukledim. Ama dahili hafiza yani 1.7 gb lik alan gözükmüyor. Ayrıyeten galeriye girdigim de no external storage avilable yaziyor... geri kapaniyor. Acill yardim

- - - Eklendi - - -

Çözümü buldum biraz panikle acele yazmıştım.... Aynı sorunla karşılaşanlar olursa diye yazıyorum... Şu linktekini uygulamaya çalışsınlar
http://www.maxicep.com/android-modi...tab-dosyasi-calisiyor-694393.html#post5231618

Gerekirse Yardım Edebilirim

Kadirr!

Üye
hocam bir tek ben mi yasiyorum bu skntiyi bilmiyorum ama galeriden atma skntisi devam ediyor bana yardimci olabilir misiniz ?

payne46

Üye
hocam bir tek ben mi yasiyorum bu skntiyi bilmiyorum ama galeriden atma skntisi devam ediyor bana yardimci olabilir misiniz ?

1) Öncelikle telefona root explorer yükle.
2)Sonra Vold.fstab indir.
3)indirdiğin bu dosyayı ana dizindeki etc klasörüne kopyala. (root explorer da klasöre yazma izni vermelisiniz r/w şeklinde)
4)Telefonu yeniden başlat.
Bu şekilde problem çözülüyor.

Kerim.

Kerim.

Üye
arkadaslar bisey sorcam:
benim tel oc ile 1.8ghzde surekli.bunun telefona zarari olur deme?sarj ve isinma haric tabi.bu arada romum 2.3.6

Kadirr!

Üye
tesekkurler hallettim

unseen55

Üye
Cm9 beta 4ü yükledim ama bir sorunum var buna flash player nasil yukleriz

Ali58_58

Ali58_58

Üye
:off: ama bu soru çok soruldu neyse açtığım konular girin glaşh player marketten kalkan son sürüm adlı konu ordan flaşh playeri indirip yükleyin

erdi_s

erdi_s

Üye
Gel kernel geeeelll geell :banghead:

masacre4588

Üye
Askere gidicem ben kerneli goremicem artik ;)

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Merak etme sen gelirsin askerden kernel gelene kadar

boran_cem

Üye
Merhaba,
Romu yüklemeden önce root lamamız hala gerekiyor mu?Yoksa yükleme sırasında root işlemi oluyor mu?
Yardımcı olabilir misiniz?

kubiilay

Üye
Hayır gerek yok. Telefon rootlu oluyor. Eger buradaki room'u yüklerseniz.

boran_cem

Üye
teşekkürler

- - - Eklendi - - -

teşekkürler

Ali58_58

Ali58_58

Üye
sürücülere ön bellek temizleme felan yapılmış sakat bişey göremedim ama

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Sakat bir durum yok mecazi anlamda söyledim :D Ama bu gidişle .52 .53 .54 diye kernel sürümü habire güncellenirse dediğim çıkar :D

Ali58_58

Ali58_58

Üye
aynen geçen gün aklıma geldi ama arco böyle saçma bi hataya kurban gitmez diye zannediyorum :)

beyazsayfa

beyazsayfa

Üye
Beyler bu şarj çabuk bitiyor ya nasıl bişey yapacaz arka planda uygulama falanda yok normal stok romda bana tam tamına 1 günü dolduruyordu bunda 10 saatten fazla gitmiyor bi ayarımı kaçırdım naptım biri bi el kol atıversin ? :)

Üst Alt