Galaxy S 16 Gb Galaxy S plus 8 GB sadece bu konuda geride
Geri kalan işlemci,veri hızı,şarj konusunda Galaxy S Plus yani I9001 üstün
kardesim ben romla falan ilgilenmiyorum teli internet ve oyun icin alacam teli orijinal romla kullanacamKesinlikle galaxy s(sadece s)![]()
Orjinal romla kullansan dahi yine S daha önce.i9001 insanları kandırmak için çıkartılmış gereksiz bir model.
uzun değilse burdan sorabilirsinkardeşim özel mesajla ulaşamıyorum sana birkaç sorum vardı

uzun değilse burdan sorabilirsin![]()
![]()
Yeni konu aç şuanlık biraz meşgulüm arkadaşlar yardımcı olacaklardırbiraz uzun rom ve root la ilgili
bende boş olduğum anda konu ile ilgilenirim 
Yeni konu aç şuanlık biraz meşgulüm arkadaşlar yardımcı olacaklardırbende boş olduğum anda konu ile ilgilenirim
![]()
Romlara burdan bakabilirsin.konuya gerek yok advance için rom soracaktım yeniyimde
Romlara burdan bakabilirsin.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ama Advance'ın recovery ve flash yolu farklı sanırım.o yüzden rom yükleme konusunda yardımcı olamam.
Orjinal romla kullansan dahi yine S daha önce.i9001 insanları kandırmak için çıkartılmış gereksiz bir model.
hocam i9001 in ne gibi eksileri var i9000 e göre?

samsungun ilk gözbebeği yani s serisinin başı bi değeri olsun canım
1.4 Ghz aldatmasın.defalarca yazdım yine yazıyorum.1 ghz Cortex-A8 ile eşit performansa sahip
Galaxy S de PowerVR 540 var.S+ da Adreno 205
PowerVR 540 yaklaşık 1.5 kat daha hızlı.+ Live OC ile o.c edilebilmesi güzel birşey
Galaxy S de Samoled ekran S+ Super LCD
Galaxy S de ki muhteşem rom desteği.tabi bu herkes için geçerli değil zira konu sahibi orjinal kullanacakmış.o yüzden bunu extradan ekliyorum.
Galaxy S de Wolfson VM8994 Ses kartı var.S+ Yamaha DAC
Samsung bu ses olayında gerçekten saçmaladı.S2 de de Yamaha Dac var.S3/Note/Note 2 de de Wolfson Vm1821 var.en iyi ses kalitesi halen S1 de
Galaxy S de kerneller ile otg var
Galaxy S de 0.24 sar oranı var![]()

samsungun ilk gözbebeği yani s serisinin başı bi değeri olsun canım![]()

1.4 Ghz aldatmasın.defalarca yazdım yine yazıyorum.1 ghz Cortex-A8 ile eşit performansa sahip
PowerVR 540 yaklaşık 1.5 kat daha hızlı.+ Live OC ile o.c edilebilmesi güzel birşey
Galaxy S de ki muhteşem rom desteği.tabi bu herkes için geçerli değil zira konu sahibi orjinal kullanacakmış.o yüzden bunu extradan ekliyorum.
Samsung bu ses olayında gerçekten saçmaladı.S2 de de Yamaha Dac var.S3/Note/Note 2 de de Wolfson Vm1821 var.en iyi ses kalitesi halen S1 de

saolun hocam o zaman bizde galaxy s bulacaz sadece s
- - - Eklendi - - -
hocam bir soru daha soracam simdi piyasa da hep i9001 var yani temiz i9000 neredeyse yok burda. acaba xperia neo v nasil sizce i9001 den iyi mi?