galaxy si9001 mi galaxy s i9000 mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slhtnr

slhtnr

Üye
    Konu Sahibi
galaxy si9001 mi galaxy s i9000 mu ?
arkadaslar bu iki telefonda galaxy s ama arasindaki farklar neler hangisi daha iyi bunun birisini alacağimda simdiden herkese tesekkurler.

halilcan5594

halilcan5594

Üye
Galaxy S 16 Gb Galaxy S plus 8 GB sadece bu konuda geride

Geri kalan işlemci,veri hızı,şarj konusunda Galaxy S Plus yani I9001 üstün

slhtnr

slhtnr

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S 16 Gb Galaxy S plus 8 GB sadece bu konuda geride

Geri kalan işlemci,veri hızı,şarj konusunda Galaxy S Plus yani I9001 üstün

saol arkadasim bende oyle dusunuyorum ama bazi yorumlarda i9000 nin daha ustun oldugunu duymustum o yuzden actim konuyu

Kerim.

Kerim.

Üye
Kesinlikle galaxy s(sadece s):D

PriZm

PriZm

Üye
Orjinal romla kullansan dahi yine S daha önce.i9001 insanları kandırmak için çıkartılmış gereksiz bir model.

kcsoft

kcsoft

Üye
PriZm

PriZm

Üye
konuya gerek yok advance için rom soracaktım yeniyimde
Romlara burdan bakabilirsin.

ama Advance'ın recovery ve flash yolu farklı sanırım.o yüzden rom yükleme konusunda yardımcı olamam.

kcsoft

kcsoft

Üye

Romlara burdan bakabilirsin.

ama Advance'ın recovery ve flash yolu farklı sanırım.o yüzden rom yükleme konusunda yardımcı olamam.

hmm nasıl yapabiliriz

PriZm

PriZm

Üye
hocam i9001 in ne gibi eksileri var i9000 e göre?

1.4 Ghz aldatmasın.defalarca yazdım yine yazıyorum.1 ghz Cortex-A8 ile eşit performansa sahip

Galaxy S de PowerVR 540 var.S+ da Adreno 205
PowerVR 540 yaklaşık 1.5 kat daha hızlı.+ Live OC ile o.c edilebilmesi güzel birşey :)

Galaxy S de Samoled ekran S+ Super LCD

Galaxy S de ki muhteşem rom desteği.tabi bu herkes için geçerli değil zira konu sahibi orjinal kullanacakmış.o yüzden bunu extradan ekliyorum.

Galaxy S de Wolfson VM8994 Ses kartı var.S+ Yamaha DAC
Samsung bu ses olayında gerçekten saçmaladı.S2 de de Yamaha Dac var.S3/Note/Note 2 de de Wolfson Vm1821 var.en iyi ses kalitesi halen S1 de

Galaxy S de kerneller ile otg var

Galaxy S de 0.24 sar oranı var :)

Ali58_58

Ali58_58

Üye

1.4 Ghz aldatmasın.defalarca yazdım yine yazıyorum.1 ghz Cortex-A8 ile eşit performansa sahip

PowerVR 540 yaklaşık 1.5 kat daha hızlı.+ Live OC ile o.c edilebilmesi güzel birşey :)

Galaxy S de ki muhteşem rom desteği.tabi bu herkes için geçerli değil zira konu sahibi orjinal kullanacakmış.o yüzden bunu extradan ekliyorum.

Samsung bu ses olayında gerçekten saçmaladı.S2 de de Yamaha Dac var.S3/Note/Note 2 de de Wolfson Vm1821 var.en iyi ses kalitesi halen S1 de

samsungun ilk gözbebeği yani s serisinin başı bi değeri olsun canım :)

PriZm

PriZm

Üye
samsungun ilk gözbebeği yani s serisinin başı bi değeri olsun canım :)

Benim anlamadığım Galaxy serisinde en iyi ses kartı Galaxy S de vardı.Samsung bu konuda sonraki modellerde neden saçmaladı acaba :zzz:
Galaxy S ile Note 2 ve S3 ün ses kalitesini karşılaştırmıştım bariz bir şekilde Galaxy S de çok daha iyi.hele Yamaha Dac denilen vasatı söylemiyorum bile..

slhtnr

slhtnr

Üye
    Konu Sahibi

saolun hocam o zaman bizde galaxy s bulacaz sadece s :)

- - - Eklendi - - -

hocam bir soru daha soracam simdi piyasa da hep i9001 var yani temiz i9000 neredeyse yok burda. acaba xperia neo v nasil sizce i9001 den iyi mi?

avcitalip

avcitalip

Üye
Samsung Galaxy S GT-I9000 bence daha iyidir :evet:

- - - Eklendi - - -

saolun hocam o zaman bizde galaxy s bulacaz sadece s :)

- - - Eklendi - - -

hocam bir soru daha soracam simdi piyasa da hep i9001 var yani temiz i9000 neredeyse yok burda. acaba xperia neo v nasil sizce i9001 den iyi mi?

bütçeni söylersen yardımcı olabiliriz :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...