c5-03 servis

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
    Konu Sahibi
c5-03 servis
telefonu bi kere dokunmatiği sert diye servise yolladım ön camı değiştirmişler dokunmatiği çok güzel olmuş fakat ekranın içinde pislik kalmış ekranda sürekli gözüme batıyordu 2.ye yolladım ekranı tozlu dedim ve şarj soketi bozuk dedim şarj soketini yapmışlar ekranı ellememişler bile kendim açıp temizlesem garantiden çıkar mı

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
telefonu bi kere dokunmatiği sert diye servise yolladım ön camı değiştirmişler dokunmatiği çok güzel olmuş fakat ekranın içinde pislik kalmış ekranda sürekli gözüme batıyordu 2.ye yolladım ekranı tozlu dedim ve şarj soketi bozuk dedim şarj soketini yapmışlar ekranı ellememişler bile kendim açıp temizlesem garantiden çıkar mı

e yani çok büyük bir ihtimal garantiden çıkar.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Aynı sorun bende de var ekran temizleme işi teknik ister. Tamirciler 5 dakika da yapar. Ben temizlik için götürdüm adam diyor ki bugün bırak yarın akşam alırsın. Parça çalma işleri oluyor diye bırakmadım sen dokunma daha kötü olabilir tanıdığın bir tamirci varsa oraya götür

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
    Konu Sahibi
tanıdığım yok ama bu ince işlerden anlarım diyebilirim sökme takma gibi n70 vardı bende telefoncudan ekran alıp ekranı kendim değiştirmiştim n70 ahize kulaklığını değiştirmiştim ondan anlarım yani

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ekran filmine dikkat et o zaman.

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
    Konu Sahibi
garantide anlarlar mı acaba

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Evet.

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
    Konu Sahibi
vidaları söktüm telefonu ekrandan ayıramadım bişey olur diye karıştırmadım tekrar taktım :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
:ehe

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
    Konu Sahibi
konu dışı ama bişey sorabilirmiyim

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Buyur ?

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
    Konu Sahibi
c5-03 için kullanabileceğim görselleri iyi bi cfw önerebilirmisiniz şu fertile ceres çok hoşuma gitti fakat v23 yüklü olduğundan fp2 yüklenmiyo fp 3 ü beklemem gerekiyomuş ona benzer bi cfw varsa bildiğiniz yardımcı olurmusunuz

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kardeş ben C5-03'ten pek anlamam ben 5800 'dan anlarım C5'ten Özkan Ç. diye bir arkadaş var o anlar istersen ona sor.

neşter1461

neşter1461

Üye
bak dostum sana cfw olarak latin gold öneririm adından da belli altın gibi cfw.http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...atin-moon-gold-final-16-09-2012-a-611165.html

- - - Eklendi - - -

gel gelelim ikinci soruna.ekranda pislik var demişsin.bunun çözümü çok kolay.tele hard davranacaksın.sallayacaksın.gerekirse yüksekten çok sert olmayan zemine atacaksın sorun hallolacak.aynı sorunu ben böyle giderdim.pislik kenara geliyo ve daha farketmiyorsun.yine de olmazsa sabunlu ilık su ile telin içini dışını güzelce yıkayacaksın.sorun kökten hallolur.:hmmm

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
gel gelelim ikinci soruna.ekranda pislik var demişsin.bunun çözümü çok kolay.tele hard davranacaksın.sallayacaksın.gerekirse yüksekten çok sert olmayan zemine atacaksın sorun hallolacak.aynı sorunu ben böyle giderdim.pislik kenara geliyo ve daha farketmiyorsun.yine de olmazsa sabunlu ilık su ile telin içini dışını güzelce yıkayacaksın.sorun kökten hallolur.:hmmm

:oha::hmmm

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
    Konu Sahibi
onun yerine telefonu 2 ye bölüp tozu temizlemek daha mantıklı ordan oraya ata ata param parça olur :D yinede teşekkür ederim

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Büyük bir darbede sensörü bozulabilir ya da farklı bir parça bozulabilir o yüzden tavsiye etmiyorum.

neşter1461

neşter1461

Üye
Korkunun ecele faydasi olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt