ÖZKAN Ç.--BELLEBAR-- C:122 Mb--OFW-v23.0.015-31.01.2013✔

Sponsorlu Bağlantılar

chile_mix

Üye
USB -1 RM696 yi seçiyorum firmware update bolumunde dead phone usb flashing bolumunu seçemiyorum aktif değil.

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
USB -1 RM696 yi seçiyorum firmware update bolumunde dead phone usb flashing bolumunu seçemiyorum aktif değil.

USB seçimi yapma NO CONNECTİON yap. bu arada telefonun C5-03 değil mi ? RM-697 olması gerekir de o zaman.

chile_mix

Üye
RM-697 yi seçtim dead usb... yi seçmeden kurdum ve kuruldu.

Sofokosyan

Sofokosyan

Üye
kardeşim peki telefonu bağlarken ovi suite olarak mı bağlıyacaz yoksa depolama olarak fln mı ?

Sorun aşağıdaki gibi

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
RM-697 yi seçtim dead usb... yi seçmeden kurdum ve kuruldu.

Peki sorunsuz kurulduysa sorun yok hayırlı olsun

- - - Eklendi - - -

kardeşim peki telefonu bağlarken ovi suite olarak mı bağlıyacaz yoksa depolama olarak fln mı ?

Sorun aşağıdaki gibi

Telefonu bağlarken kapalı olacağı için o önemli değil dostum. Bak o ekrandan üç noktaya tıkla gelen ekrandan en üstte secilebilen bi yazı olur rm-697'li birşey ışte onu seç ok de.
Diğer ekrandan dead phone'yi tıkla in alta refurbish de ekrana hata gelir o sırada telefonu kapalı olarak bağla kırmızı tuşunu dokun bilgisayardaki hataya ok de tamamdir.

Sofokosyan

Sofokosyan

Üye
olmuyo ama birde baska cfw denesem olurmu acaba ?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Private 10207254 themes 271012080 270513751 536988645 1.0 FRI.o0000 bu konumdaki dosyayı düzenlemen lazım eğer başka ev ekranı temaları varsa onlarıda bu dizindeki diğer dosyalarda görürsün :)

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
ofw yada cfw ile ilgili bir durum değil dostum bi yerde yanlış yapıyorsun o yüzden olmuyor. Talimatları doğru yapsan sorun yok aslında. Indirdiğin özkan ç. bellebar'ı rar'dan çıkar RM-697 diye bi klasöre at içeriği arada başka dosya olmasın. O klasörude c:/programfiles/nokia/products/ içine at sonra programı aç. File'den open products'a tıkla rm-697'yi seç flashıng den firmvare update ye tıkla gerisini üstte anlattığım gibi yap. Daha ne deyim ?

Sofokosyan

Sofokosyan

Üye
yine seni,n yaptığın cfw lerden birisini indirdim ve oldu teşekkürler :)

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Private 10207254 themes 271012080 270513751 536988645 1.0 FRI.o0000 bu konumdaki dosyayı düzenlemen lazım eğer başka ev ekranı temaları varsa onlarıda bu dizindeki diğer dosyalarda görürsün :)

Hacı sanırım özel mesajda sorduğumu yazmışın :)
Onu yaptım da ışte işe yaramadı kodu buluyor değişiklik yapamıyor defalarca denedim olmadı. Resource/apps/
Phonebook2 üzerinde değişiklik yaptım oda sadece vodafone ev ekranında etkin oluyor. Oda menü simgesi ortalı rehber simgesi köşeli oluyor :)

- - - Eklendi - - -

yine seni,n yaptığın cfw lerden birisini indirdim ve oldu teşekkürler :)

Peki olduysa :) aynı şekilde bunu dene olmuyor mu ? Rica ederim

Sofokosyan

Sofokosyan

Üye
tm yükledim çok mutluyum gerçekten çok saol eline sağlık :D

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
nasıl yapamıyo hexini düzenleyip kaydetcen sadece :)

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yapamıyo hexini düzenleyip kaydetcen sadece :)

Hakan artistlik yapma :)
Yapıyorum ama kabul etmedi program kapattım açtım yine kabul etmedi yok abi olmaz diye hata verdi öyle olunca bende zorlamadım makineyi :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
hxd kullan :)

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
kullanırım olmazsa görüşücez seninle ;)

gobbels

gobbels

Üye

private/10207254/themes/ klasörü altında iki klasör mevcut içeriklerinde ev ekranlarımız bulunuyor Batuhan tek tek hangisi hangisinin bilmiyorum açıkcası rofs2'yi parçalayıp tek tek silerek flaşlayıp denemelisin ancak o şekilde istediğin ev ekranını bulabilirsin.

tabi kendi kullanımın için üzerine eklenti yapabilirsin :oke:

Rica ederim iyi kullanımlar :)

Çok sağol Özkan bende böyle kıyıdan kıyıdan CFW yapımına başlamak istiyorumBilgilerini bir konu altında beni pek sevmeyen Maximodder (Leo) Masterthone arkadaşlarla birlikte paylaşırsan çok güzel olacağına inanıyorum.CFW lerinin devamını dilerim :)

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi

Çok sağol Özkan bende böyle kıyıdan kıyıdan CFW yapımına başlamak istiyorumBilgilerini bir konu altında beni pek sevmeyen Maximodder (Leo) Masterthone arkadaşlarla birlikte paylaşırsan çok güzel olacağına inanıyorum.CFW lerinin devamını dilerim :)

Başla tabi ama bırakamiyorsun onuda bil yani bağımlılık yapıyor :)
Aslında bilgim olan çoğu konu forumda mevcut ama doğru isimlerle aramak gerekiyor. Tabi bende elimden geldiği kadarıyla kendimi geliştiriyorum :) zamanla oda olur konu çeşitliliğini geliştirebiliriz elbette.
Rica ederim Batuhan tekrar iyi kullanımlar.

• Beğen
Tepkiler: gobbels

Üst Alt