ÖZKAN Ç.--BELLEBAR-- C:122 Mb--OFW-v23.0.015-31.01.2013✔

Sponsorlu Bağlantılar

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
tmm kardes de cfw yi ne zaman yayınlıcan ?

şuan yükleniyor yaklaşık 10 dakikası var yüklensin atıcam link telaş yok :oke:

- - - Eklendi - - -

Özkan popupclock muymuş :D

yok hacı :) onunla uzaktan yakından alakası yok :)

private/10282bc4/rules/TubeDevLock isimli bir dosya var sorun ondaymış.

Tuş Kilidi Titreşimini Kaldırma isimli bir mod var o yapıyor yani aklında olsun kullanma onu :oke:

• Beğen
Tepkiler: SenyorMD

MaxiModder

MaxiModder

Üye

şuan yükleniyor yaklaşık 10 dakikası var yüklensin atıcam link telaş yok :oke:

- - - Eklendi - - -

yok hacı :) onunla uzaktan yakından alakası yok :)

private/10282bc4/rules/TubeDevLock isimli bir dosya var sorun ondaymış.

Tuş Kilidi Titreşimini Kaldırma isimli bir mod var o yapıyor yani aklında olsun kullanma onu :oke:

Ben kullanmıyorum o modu zaten :)

SenyorMD

Üye
bekliyorum kardess :D

SenyorMD

Üye
kardes ne oldu bizim iş ? bitmedi mi hala ? :D

SenyorMD

Üye
tmm kardes sagol ilgilendiğin için tesekürler... çok çok sağol

birol08

birol08

Üye
Güzel çalışma olmuş. Kullanıyorum şuan. Akşamada hatasız olanını flashlarım :) Teşekkürler

Sofokosyan

Sofokosyan

Üye
kardeşim firmware uptadeye bastığım zaman hiçbir şey çıkmıyor lütfen yardım et ?

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
file/open product tıklayıp RM-697 seçiyor musun ? Birde indirdigin dosyayı c:/programfiles/nokia/phoenix/products/ içine RM-697 olarak attın mi.

Sofokosyan

Sofokosyan

Üye
Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
phoenix kaçı kurdun en düşük 2011'i kur . Nokia suite falan açık olmasın o şekildede olmazsa bilgisayarı kapat aç. Yine olmazsa phoenix'i kaldır tamamen yeniden kur kurulumdaki yükleme isteğini kabul et o şekilde dene birde

- - - Eklendi - - -

yazıldığı gibi yapsan çok kolay aslında

Sofokosyan

Sofokosyan

Üye
phoenix kaçı kurdun en düşük 2011'i kur . Nokia suite falan açık olmasın o şekildede olmazsa bilgisayarı kapat aç. Yine olmazsa phoenix'i kaldır tamamen yeniden kur kurulumdaki yükleme isteğini kabul et o şekilde dene birde

- - - Eklendi - - -

yazıldığı gibi yapsan çok kolay aslında

kardeşim nokia suite açık değil 2011 sürümü kurulu virüs programınıda kapattım ama rarın içinde rm-697 ile başlayanlarımı atıcaz sadece product e yoksa hepsini mi ?

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
hepsinide atıcaksin dostum

- - - Eklendi - - -

RM-697 isimli bir klasör oluştur hepsinide onun içine at

Sofokosyan

Sofokosyan

Üye
gobbels

gobbels

Üye
Özkan benim üzerinde 2 haftadır uğraştığım şeyi yapmışsın sağol gerçekten ama senden tek ricam ben o 7 ev ekranından sadece en sade olanını(altta 4 tane ikon olanı dialer-rehber-mesaj-menü) kullanıyorum gerisi işime yaramıyor.Onlardan kurtulmak için CFW'ne neleri modlamam gerektiğini söyler misin ?

İzin veririsen başka şeyler de modlamak istiyorum.

- - - Eklendi - - -

Unuttum çok teşekkür ederim sana hemen indirip deniyorum :)

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Özkan benim üzerinde 2 haftadır uğraştığım şeyi yapmışsın sağol gerçekten ama senden tek ricam ben o 7 ev ekranından sadece en sade olanını(altta 4 tane ikon olanı dialer-rehber-mesaj-menü) kullanıyorum gerisi işime yaramıyor.Onlardan kurtulmak için CFW'ne neleri modlamam gerektiğini söyler misin ?

İzin veririsen başka şeyler de modlamak istiyorum.

- - - Eklendi - - -

Unuttum çok teşekkür ederim sana hemen indirip deniyorum :)

private/10207254/themes/ klasörü altında iki klasör mevcut içeriklerinde ev ekranlarımız bulunuyor Batuhan tek tek hangisi hangisinin bilmiyorum açıkcası rofs2'yi parçalayıp tek tek silerek flaşlayıp denemelisin ancak o şekilde istediğin ev ekranını bulabilirsin.

tabi kendi kullanımın için üzerine eklenti yapabilirsin :oke:

Rica ederim iyi kullanımlar :)

Üst Alt