sadikbircan
Üye
sadık abi cm9 beta4 yüklü wonderımda. Gps aciyorum google maps veya yandex mapsi aciyorum wi fi kapaliyken surekli gps araniyor diyo konumumu bulmuyo. wifi yi acinca buluyo konumu boyle olmasi normal mi acaba stock romdada boylemiydi?
Galaxy w donanım kaitesi pek iç açıcı bir telefon olmadığı için bu normaldir.Benckmark testlerine aldanıp galaxy w donanımı çok iyi sanmayın galaxy w yu bu kadar iyi yapan cm romları.Galaxy w nun sahip olduğu cpu gpu ve ram yeterli oldukça iyi ama bir telefon bunlarla bitmiyor.Galaxy w üzerindeki birçok yan donanım(gps bluetooth wifi anteni vs.) şeyler birçok cihazda bulunan standard donanım yada biraz fazlası.Bu yüzden gps in her zaman bir navigasyon cihazı gibi iyi sonuç vermesi beklenemez.Açıklık bir alanda süratiniz ortalama saatte 20 30 km veya daha yavaşken yaklaşık 1-1.5 dakikada konum bulur.Bundan daha iyi sonuçlarda mümkün ancak gps alıcısının genel performansı bu kadar.
- - - Eklendi - - -
Hmm. Anladım ama gmail, kies air, samsung apps gibi uyglamaları apk dosyalarından yükleyebilirmiyiz ? (Ve varsa bana atabilirmisiniz?)
samsung apps system içinden çekip kopyalayan arkadaşlar oldu ama çalışmıyor.GameHub gibi samsunga ait olmayan bazı uygulamalar çalışıyor ama.kies air ve gmail ise markette var.
ama benm anlamdgm.sey sadece gps acikken wi fi veya mobil sebeke kapaliyken oturdugum yerde konumu bulmasi 1.5 dkkami aliyor yoksa internet bglantsi yokken konumu hic mi bulmuyor ? Simdi denedim sadece gps acinca konum dogrulugu 1300 m oluyor bazende gecerli konumunuz gecici olarak kullanilamiyor hatasi aliyorum
Gps ile wi fi acinca konumu hemen, dogru olarak buluyor .