Romu tekrar indirip hafıza kartına atın rom dosyası bozulmuş o yüzdden yüklenmiyor.Arkadaşlar yardım edin...
Telefonu halı saha maçına giderken arkadaşıma bıraktım sd kartı dahili hafıza yapmak için araştırma yapmasını söylemiştim demez olaydım.
vold.fstab dosyasını değiştirmiş ama iyice mahvetmiş sd kartı görmemiş ve tekrar romu yüklemeye çalışmış hata vermiş sanırım ve cwm işlemini de tekrar yapmış.
eve geldiğim de telefon açılmadı ben de tekrar romu yüklemeyi denedim ama romu sd karttan yüklerken hata verip yüklemiyor artık.
ne yapmam gerekiyor romda yüklenmiyor ?
yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı ?
Arakdaşlar xdada gördüm cm9beta4 ve castagnaIT ile alınmış bir skor...
- - - Eklendi - - -
Romu tekrar indirip hafıza kartına atın rom dosyası bozulmuş o yüzdden yüklenmiyor.
- - - Eklendi - - -
Arkadaşın laptopdan giriyordum şimdilik çıkmak zorundayım arada telefondan yine ilgilenmeye çalışacağım şimdilik iyi akşamlar arkadaşlar.
Romu tekrar indirip hafıza kartına atın rom dosyası bozulmuş o yüzdden yüklenmiyor.
- - - Eklendi - - -
Arkadaşın laptopdan giriyordum şimdilik çıkmak zorundayım arada telefondan yine ilgilenmeye çalışacağım şimdilik iyi akşamlar arkadaşlar.
Tekrar indirip her işlemi tek tek yaptım reboota bastıktan sonra telefon açılmıyor otomatikmen recovery mode açılıyor anlamadım gitti :/
reboot recovery ve reboot system now var siz reboot system now seçmelisiniz.
- - - Eklendi - - -
3g ile internete bağlanmak wifi ile bağlantıya göre daha fazla şarj harcar.Bu normaldir.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu da benim kiacaba ucak moduna alsaydim daha fazla cikar miydi
Biseyi merak ediyorum. Mobil internet kullanirken sarj cok hizli bitiyo. Normal mi?

her işlemi denedim ama sonuç hep aynı romu kabul etmiyor sürekli recovery modda açılıyor telefon bunun bir çaresi yok mu hiç bir işlem yapamıyorum ?
Brick olma şansı yok çünkü brick olduğu zaman telefon hiç açılmaz. Başka bir rom kurmayı deneyin mesela CM10 veya Stock Rom'a geri dönüp onları kabul ediyor mu ona bakın. Eğer Stock veya başka rom'u kabul ederse rom işlemlerini CM9 için baştan dikkatli bir şekilde tekrar deneyintelefonun brick olma ihtimali var mı arkadaşlar ? rom yüklüyorum ama her zaman recovery mod açılıyor.
Brick olma şansı yok çünkü brick olduğu zaman telefon hiç açılmaz. Başka bir rom kurmayı deneyin mesela CM10 veya Stock Rom'a geri dönüp onları kabul ediyor mu ona bakın. Eğer Stock veya başka rom'u kabul ederse rom işlemlerini CM9 için baştan dikkatli bir şekilde tekrar deneyin