Nokia 603 FP2 HAZAN EDITION™ v4.3.1 [113.010.1506] GÜNCELLENDİ!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

ky_nukro

Üye
v3.0 gelmiş flashladım eline sağlık gerçekten güzel olmuş rom patcherın olması başka bir güzellik tabi :)

EmreSalman

Üye
arkadaşım flashlarkjen bu hatayı veriyor yardım edermsn flash atmadan önce telefona hard format attım bide

- - - Eklendi - - -

kardeş bide bu yeni cfw deki duvar kağıtlarını yine linkle atarmsn rica etsem :)

LordSeco35

Üye
v3ü yükledim ve takip ediyorum seni v3 te anna tarzı menüler olmuş v2deki gibi menüye dönme şansımız var mıdır?

EmreSalman

Üye
kardeş yarına duvar kağıtlarının linkini atarmsn çok lazımda :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
v3ü yükledim ve takip ediyorum seni v3 te anna tarzı menüler olmuş v2deki gibi menüye dönme şansımız var mıdır?

Evet var. Bir arkadasimiz verdigim yontemin olmadigini soyluyor sende denersden sevinirim. Rofs3 icindeki private\200113dd ve resourceIcons klasorlerini silip oyle flashlar misin?

Sonucuda yazarsan sevinirim benim bir hatam varsa hemen duzeltelim.
- - - Eklendi - - -

kardeş yarına duvar kağıtlarının linkini atarmsn çok lazımda :)

Konuya eklendi:oke:

EmreSalman

Üye
eyw kardeş :D

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Rica ederim. Telefonunu Flashlayabildin mi?

- - - Eklendi - - -

isimlerini verdigim klasorleri sildim ve denedim. Diger konudaki arkadasimizin dedigi gibi bir problem ortaya cikmiyor. Telefon eski menu duzeninde. Konuya eski menu duzenine sahip rofs3 de ekleyecegim :oke:

EmreSalman

Üye
evet kardei flashladım gayet güzel olmuş ama şu dosya dosya yapmasaydın daha iyi olurdu :D

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
evet kardei flashladım gayet güzel olmuş ama şu dosya dosya yapmasaydın daha iyi olurdu :D

cogunluk klasor duzenini istemisti o nedenle yapmistim bir kac dakikaya eski menu duzeni olan ROFS3 u konuya ekleyecegim. onunla flashlarsan eski menu dzeninde olur telefonun. :oke:

- - - Eklendi - - -

Orijinal Klasor duzenini iceren ROFS3 konuya eklenmistir, bilginize.

• Beğen
Tepkiler: sado_27
sado_27

sado_27

Üye
:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis

ANIL

ANIL

Admin
Güzel bir çalışma olduğu belli konuyu üste alıyorum eline sağlık abi ;)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

ismailnayir

Kapalı Hesap
CFW NOKIA BELLE FP2 - SPARE EDITION
cfw'den biraz alıntı yapmışsın sanırım
bunun nedeni o cfw de kullanlan restart shutdown panorama gibi uygulamalar avkon modu sendejiyle aynı.
ellerine sağlık güzel paylasşım
ben "CFW NOKIA BELLE FP2 - SPARE EDITION 4" düzenleyip kullanıyorum şuan
Şunları değiştirdim.
1-Dil ingilizce, türkçe
2-Gereksiz birçok uygulamayı çıkarttım
3-C 504 mb
4-Avkon beyaz
5-efect kapalı
6-dosya yöneticisi genişletildi
7-Ekolayzır düzenleme modu
8-Kineting Scrooling
9-bi kaç perdormans düzenlemesi
10- camera pureview yüzü
11-vs vs..........
12-güç düğmesine restart vb. gibi bir mod yapmayı düşünüyorum..

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
CFW NOKIA BELLE FP2 - SPARE EDITION
cfw'den biraz alıntı yapmışsın sanırım
bunun nedeni o cfw de kullanlan restart shutdown panorama gibi uygulamalar avkon modu sendejiyle aynı.
ellerine sağlık güzel paylasşım
ben "CFW NOKIA BELLE FP2 - SPARE EDITION 4" düzenleyip kullanıyorum şuan
Şunları değiştirdim.
1-Dil ingilizce, türkçe
2-Gereksiz birçok uygulamayı çıkarttım
3-C 504 mb
4-Avkon beyaz
5-efect kapalı
6-dosya yöneticisi genişletildi
7-Ekolayzır düzenleme modu
8-Kineting Scrooling
9-bi kaç perdormans düzenlemesi
10- camera pureview yüzü
11-vs vs..........
12-güç düğmesine restart vb. gibi bir mod yapmayı düşünüyorum..

CFW yapan bizlerin (yerli-yabanci) kullandiklari materyallerin cogu ortak. Josue Avelar arkadasimizda ayni sekilde guc kisayollarinin gorunumlerini kendisi degistirmis. Bende v3.0 da kalici olarak ayni sekilde kendi zevkime gore duzenledim. Programlarin cekirdekleri ayni sadece kullaniciya gore dil ve gorsel ayarlari degistirilip kullaniliyor. Zaten "sifirdan" kendi yaptigim (splashscreen gibi) materyalleri belirtirim. Belirtmediklerim zaten alintidir.

Yapacagin CFW'de kolayliklar dilerim, ve sabirsizlikla bekliyoruz. ;)

ismailnayir

Kapalı Hesap
teşekkürler
ben paylaşımda bulunmayacağım.

__wacky__

__wacky__

Üye
usta bu cfw nin içine nasıl hack olayını ekliyosunda unsigned uygulamalar yükleniyor. ben orjinal yazılımı yükledimde ne yapmam lazım hacklemek için. fp1 de hacklemiştim kısa yoldan. şimdi açılmış fp2 hack ile ilgili ama o da baya uzun. kısa yolu var mı acaba? hacki nasıl gömerim ofw nin içine? seni de sorularla yoruyoruz ama cevaplarsa çok sevinirim :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
usta bu cfw nin içine nasıl hack olayını ekliyosunda unsigned uygulamalar yükleniyor. ben orjinal yazılımı yükledimde ne yapmam lazım hacklemek için. fp1 de hacklemiştim kısa yoldan. şimdi açılmış fp2 hack ile ilgili ama o da baya uzun. kısa yolu var mı acaba? hacki nasıl gömerim ofw nin içine? seni de sorularla yoruyoruz ama cevaplarsa çok sevinirim :)

Rofs3 icine gomerek flashlaman en kolay yontem. Benim hazirladigim ve ayrica verdigim rofs3'u indir ve Nokia Cooker ile ac. icindeki installserver ve Rom Patcher dosyalarinin yerlerini incele. Rom Patcher gommeden once Core icindeki silinmesi gereken dosyalari unutma.
Ayrica \private\2000D75B\startup\0\noncriticalcmdlist_hw. rsc dosyasini da RPPAuto2.exe icin duzenlemen gerekiyor.

Core\sys\bin\
DrwSecServer_0x20024114.exe * drweb
ScanServ_0x20032D79.exe * umu
symc_AVQuarantine.exe * norton
TmInstall.exe * trend mobile security
TmUninstall.exe * trend mobile security
TmRtsHook.pxt * trend mobile security
RPPAuto.exe * RP+
RomPatcherPlus.exe * RP+
0RPAutoStart.exe * RP+

Konunun dagilmamasi icin fazla birsey yazmak istemiyorum. Gerekli anlatimlar forumumuzda mevcut.

sado_27

sado_27

Üye
ustad cfw cok guzel ,hızlı hacklı olması ayrıca bı guzel c de boş olan 516 mg O dahada bi güzel :D 3 gundur kullanıyorum hıc sorun yok ama bugun harıtaları yuklemek ıstedım 180 mb bır dosya ındırdı ''C'' hafızası aynı orjınaldekı gıbı 336 mb duştu :hmmm

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ustad cfw cok guzel ,hızlı hacklı olması ayrıca bı guzel c de boş olan 516 mg O dahada bi güzel :D 3 gundur kullanıyorum hıc sorun yok ama bugun harıtaları yuklemek ıstedım 180 mb bır dosya ındırdı ''C'' hafızası aynı orjınaldekı gıbı 336 mb duştu :hmmm

Sadece Haritalar uygulamasi mi? Yoksa TR haritasiyla beraber mi? ;)

Üst Alt