İçimden geldi...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ümran

Üye
    Konu Sahibi
İçimden geldi...
Belkide dışarda eşe dosta anlatamadığımı burda siz maxicep ailesine anlatıyorum,bugün çok üzgündüm her zaman olduğu gibi .hep geçmişte yaşarım ,geçmişte yaşadığım mutlulukları unutamıyorum ,hani bir söz varya insan nerde mutlu olmuşsa hep oraya cevirir kafasını bende öyleyim işte.geçmişte yaptıklarımı bu zamandada yapmak istiyorum ama hayat izin vermiyor buna... büyüdükçe dert artıyor hayat zorlaşıyor ama benim aklım hep geçmişte yaptıklarımda kalıyor gelecekte yaşamayı beceremiyorum çok zor,çok büyük acılar çektim 17 yaşında annemi kaybettim .sokakta annesiyle gördüğüm herkesi kıskanıyorum annesine bağıran insanları çok ama çok kızıyorum.böyle aklım hep geçmişte kalıyor .hayatın anlamını yitirmesi ölmek kadar kötü birşey ,herşeyden vazgeçer insan ölmek ister ama onuda yapamaz böyle sürünür gider.benim gibi olan biçok insan olduğunuda biliyorum
beni en iyi onlar anlar sizden istediğim annelerimizi üzmeyelim lütfen sizden ricam bir kere benim için annelerimizin ellerinden öpermisinz eğer nedenini sorarsa içimdn geldi dersiniz .hepinize teşekkür ederim...

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe, HAM ZA ve FatoŞ

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Anliyorum seni kardesim.
Insan denen varlik degerin kesinlikle farkina varmaz, taaki o degeri kaybedene kadar.
Soyleyecek fazla birsey yok.
Allah yardimcin olsun.

Astrosman

Astrosman

Üye
ALLAH rahmet eylesin..

larten123

larten123

Üye
Allah rahmet eylesin Allah kimseye vermesin...

ümran

Üye
    Konu Sahibi
Allah hepinizdn razı olsun

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
Allah rahmet eylesin :hmmm

maxirabit

maxirabit

Üye
Başın sağolsun, maalesef genç yaşta aile ferdinden birisini kaybeden çocuk zamanla gerçekten kendini toparlayamıyor.
Benim başıma gelmedi ama yaşayan bir insan,halen yıllar geçse de kendini toparlayamadı o olaydan sonra günlerce ağladığını bilirim.

AssassinmasteR

AssassinmasteR

Üye
Allah rahmet eylesin kardesim önce kendini toplamış sansanda etkileri çok sonradan çıkıyor malesef

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Belkide dışarda eşe dosta anlatamadığımı burda siz maxicep ailesine anlatıyorum,bugün çok üzgündüm her zaman olduğu gibi .hep geçmişte yaşarım ,geçmişte yaşadığım mutlulukları unutamıyorum ,hani bir söz varya insan nerde mutlu olmuşsa hep oraya cevirir kafasını bende öyleyim işte.geçmişte yaptıklarımı bu zamandada yapmak istiyorum ama hayat izin vermiyor buna... büyüdükçe dert artıyor hayat zorlaşıyor ama benim aklım hep geçmişte yaptıklarımda kalıyor gelecekte yaşamayı beceremiyorum çok zor,çok büyük acılar çektim 17 yaşında annemi kaybettim .sokakta annesiyle gördüğüm herkesi kıskanıyorum annesine bağıran insanları çok ama çok kızıyorum.böyle aklım hep geçmişte kalıyor .hayatın anlamını yitirmesi ölmek kadar kötü birşey ,herşeyden vazgeçer insan ölmek ister ama onuda yapamaz böyle sürünür gider.benim gibi olan biçok insan olduğunuda biliyorum
beni en iyi onlar anlar sizden istediğim annelerimizi üzmeyelim lütfen sizden ricam bir kere benim için annelerimizin ellerinden öpermisinz eğer nedenini sorarsa içimdn geldi dersiniz .hepinize teşekkür ederim...

Kurban Senin Bu Yazına .. Güzel Bir Hayat Dersi Verdin Bugün Bize.. Sağol Varol .. Allah Sana Sabır Versin ..
Mutluluk Daim Seninle Olsun ..

HAM ZA

HAM ZA

Üye
Belkide dışarda eşe dosta anlatamadığımı burda siz maxicep ailesine anlatıyorum,bugün çok üzgündüm her zaman olduğu gibi .hep geçmişte yaşarım ,geçmişte yaşadığım mutlulukları unutamıyorum ,hani bir söz varya insan nerde mutlu olmuşsa hep oraya cevirir kafasını bende öyleyim işte.geçmişte yaptıklarımı bu zamandada yapmak istiyorum ama hayat izin vermiyor buna... büyüdükçe dert artıyor hayat zorlaşıyor ama benim aklım hep geçmişte yaptıklarımda kalıyor gelecekte yaşamayı beceremiyorum çok zor,çok büyük acılar çektim 17 yaşında annemi kaybettim .sokakta annesiyle gördüğüm herkesi kıskanıyorum annesine bağıran insanları çok ama çok kızıyorum.böyle aklım hep geçmişte kalıyor .hayatın anlamını yitirmesi ölmek kadar kötü birşey ,herşeyden vazgeçer insan ölmek ister ama onuda yapamaz böyle sürünür gider.benim gibi olan biçok insan olduğunuda biliyorum beni en iyi onlar anlar sizden istediğim annelerimizi üzmeyelim lütfen sizden ricam bir kere benim için annelerimizin ellerinden öpermisinz eğer nedenini sorarsa içimdn geldi dersiniz .hepinize teşekkür ederim...
Allah rahmet eylsein kardeşim :( empati yapabilen her insan anlar bunu emin ol :(

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Temennim Budur Ki Senden Daim Güler Yüzlü , Dimdik Ayakta Ol ..Bırak Üzeceklerine Üzülsünler..
Daha Kötü Durumda Olanlar Var Şükret... Derin Bir Nefes Al Rabbine Bağlan..

Allah Acını Dİndirsin .. Allah Rahmet Eylesin .. Ruhu ŞAd Yeri Cennet Olsun ..

ümran

Üye
    Konu Sahibi
Başın sağolsun, maalesef genç yaşta aile ferdinden birisini kaybeden çocuk zamanla gerçekten kendini toparlayamıyor.
Benim başıma gelmedi ama yaşayan bir insan,halen yıllar geçse de kendini toparlayamadı o olaydan sonra günlerce ağladığını bilirim.

bazen insan sadece annesıne ihtiyç duyar ama yoksa onun içn hayat bitmiştir

- - - Eklendi - - -

Allah rahmet eylesin kardesim önce kendini toplamış sansanda etkileri çok sonradan çıkıyor malesef

haklısn

- - - Eklendi - - -

Kurban Senin Bu Yazına .. Güzel Bir Hayat Dersi Verdin Bugün Bize.. Sağol Varol .. Allah Sana Sabır Versin ..
Mutluluk Daim Seninle Olsun ..

Allah sendn razı olsun,sadece yaşadklarımı anlattm

- - - Eklendi - - -

Temennim Budur Ki Senden Daim Güler Yüzlü , Dimdik Ayakta Ol ..Bırak Üzeceklerine Üzülsünler..
Daha Kötü Durumda Olanlar Var Şükret... Derin Bir Nefes Al Rabbine Bağlan..

Allah Acını Dİndirsin .. Allah Rahmet Eylesin .. Ruhu ŞAd Yeri Cennet Olsun ..

acım dindide bazen öyle ihtiyacm oluyoki ,ağlamaktan başka carem yok.

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Allah rahmet eylesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...