Müzik ve video player'da ilerleme yada geri alma yapamıyorum sizde de böyle mi?
Tamamdır güncellemeleri yükledim şuan müzik çalar ok işaretiyle ilerliyor video playerda dediğin gibi dokunduğun yerden ilerliyor. Birde telefonun driverlarını yükleyebilirsem hiç bir sıkıntım kalmayacak inşallah.
arkadaşım saha önce. Sadece ok işaretleri ile sardırabiliyordum ama bugün gelen güncelleme ile çubuğun üzerinde nereye tıklarsan oradan. Devam ediyor bugün. Farkettim
- - - Eklendi - - -
Ama muzikçalarda ok işaretinin üzerine. Basılı tutman gerek
Bana güncelleme olarak rehberle ilgili bişi geldi. Bir de 10 tane daha filan. Haritalara tekrardan güncelleme gelmiş felan.
bugün mü geldi?Bana güncelleme olarak rehberle ilgili bişi geldi. Bir de 10 tane daha filan. Haritalara tekrardan güncelleme gelmiş felan.
bugün mü geldi?

Bana gelmedi henüz bir şey, teşekkürler.Şu kablo ile pc'ye bağlanma işinide çözersem tamamdır.![]()
Yığın depo olarak görüyor Ezgi, sürücüleri yüklenmediği için suite ile telefon arasında bağlantı kurulamıyor maalesef.
Hiç mi görmüyor bilgisayar.

Yığın depo olarak görüyor Ezgi, sürücüleri yüklenmediği için suite ile telefon arasında bağlantı kurulamıyor maalesef.![]()

Aynen öyle yapıyor pc'den (vista) de dizüstülerde (vista ve win7) aynı hatayı aldım. Driverler yüklenmeyince suitte cihazı görmüyor maalesef. Sıkıntının telefondan kaynaklandığını düşünüyorum.
Bende de ilk başta görmedi yığın olarak gördü diğer driverde hata verdi ancak şimdi suitte görüyor. PC başına geçince bir bakalım.![]()
Güzel resim olmuş ne fabrikası ora
Aynen öyle yapıyor pc'den (vista) de dizüstülerde (vista ve win7) aynı hatayı aldım. Driverler yüklenmeyince suitte cihazı görmüyor maalesef. Sıkıntının telefondan kaynaklandığını düşünüyorum.