Nokia 603 FP2 HAZAN EDITION™ v4.3.1 [113.010.1506] GÜNCELLENDİ!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
opera mobilden indirme yaparken c hafizasi NC31 diye gozukmeseydi

NC31 vb gozukmesinin sebebi Nokiacooker imis.v3.2 de duzeltmisler. Test edip gorecegim. :) Asagiya koydugum alintida acikca gorebilirsin. :oke:

"NokiaCooker v3.2 Change-Log:
- New: Partition Manager. It is now possible to repartition the fw and choose the size of ROFS1, ROFS2, ROFS3, UDA. You can even transfer the free ROFS space to the UDA, in order to increase the total available space on c:\
You should not use the Partition Manager on cfw which have been already repartitioned in other ways.
- Improved: the copy option in the log window, copies only the selected text
- Improved: new block (3A) gets parsed for CORE files
- Improved: new header fields (E5, EA) gets parsed for CORE files
- Improved: better Fat detection for UDA files
- Improved: rewritten parsing of .vpl files
- Fixed: when connected to the pc, the Phone Memory was shown as "NOKIACOO~0" or "NCxx"
- Fixed: a wrong clusters computation, could cause a data loss for the 2 last clusters in the UDA, when filled at the top.
"

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

NC31 vb gozukmesinin sebebi Nokiacooker imis.v3.2 de duzeltmisler. Test edip gorecegim. :) Asagiya koydugum alintida acikca gorebilirsin. :oke:

NokiaCooker v3.2 ile sorun kalmadi. H.E.v3.0 te bircok ekleme ve degisiklikle beraber bu sorununda ortadan kalkmis oldugunu gorecegiz arkadaslar. :D

Tropikal_Meyve

Tropikal_Meyve

Üye
:tşk: çok güzel olmuş :alkis

__wacky__

__wacky__

Üye

NokiaCooker v3.2 ile sorun kalmadi. H.E.v3.0 te bircok ekleme ve degisiklikle beraber bu sorununda ortadan kalkmis oldugunu gorecegiz arkadaslar. :D

ne zaman gelecek v3.0 :) v1.0 da fp2 ile uyumlu dimi. ben v2 kullanıyorum v1 ile farkları var mı acaba

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

ne zaman gelecek v3.0 :) v1.0 da fp2 ile uyumlu dimi. ben v2 kullanıyorum v1 ile farkları var mı acaba

V2.0 kullanmaya devam et:oke:, Her ust surum de CFW yi daha iyiye goturmeye calisiyorum. Ayrica FP2 uyumlu mu diye sormussun, uyumlu degil direk olarak FP2 :D :oke:

- - - Eklendi - - -

:tşk: çok güzel olmuş :alkis

Begenmene sevindim. :oke:

- - - Eklendi - - -

ne zaman gelecek v3.0 :)

V3.0 da isi biraz daha ince ele almaya calisiyorum. En kisa zamanda kullaniminiza sunmaya calisacagim. Belki bugun, belki yarin, belki yarindan da yakin :D

__wacky__

__wacky__

Üye

V2.0 kullanmaya devam et:oke:, Her ust surum de CFW yi daha iyiye goturmeye calisiyorum. Ayrica FP2 uyumlu mu diye sormussun, uyumlu degil direk olarak FP2 :D :oke:

- - - Eklendi - - -

Begenmene sevindim. :oke:

- - - Eklendi - - -

V3.0 da isi biraz daha ince ele almaya calisiyorum. En kisa zamanda kullaniminiza sunmaya calisacagim. Belki bugun, belki yarin, belki yarindan da yakin :D
sabırsızlıkla bekliyoz usta :D

ismailnayir

Kapalı Hesap
deneyelim

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
reis yaptıgın cfw gerçekten iyi ama adobe reader pdf okuyucu bulamadım. Nerede bulabilirim

ky_nukro

Üye
usta gözünü seveyim V3.0 Da 4x5 menü yap cfw yi süper oluyor tema efectinide fp1 uyumlu bir efect seçersen sevinirim maximod 4.0 daki efectler fp1 e uyumlu forumda var

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
usta gözünü seveyim V3.0 Da 4x5 menü yap cfw yi süper oluyor tema efectinide fp1 uyumlu bir efect seçersen sevinirim maximod 4.0 daki efectler fp1 e uyumlu forumda var

FP2 ile uyumlu effect kullaniyorum su an v3.0 da. fakat menu duzeni ile oynamayacagim. Kurulan bir cok programin ikonlari duzgun goruntulenmiyor.

Senin kullandigin menu duzeni varsa -problemsiz ve firesiz- deneyebilirim. Fakat ne kadar mod varsa ayni, degisen bir sey olmadi. O nedenle V3.0 da bir mucize olmadigi surece gomulu olarak 4x5 menu duzeni olmayacak.

Zaten butun uygulamalari klasorler altinda topladim :oke:

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici

FP2 ile uyumlu effect kullaniyorum su an v3.0 da. fakat menu duzeni ile oynamayacagim. Kurulan bir cok programin ikonlari duzgun goruntulenmiyor.

Evet Aynen Öyle O Bozulmada Bazı Java, Widgetlerde Yapmakta.

ky_nukro

Üye
ben bi tane bulmuştum 4x5 menü sorunsuzdu forumda var ama nerede olduğunu hatırlamıyorum

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici

Üst Alt