İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

komando04

komando04

Üye

reset atman gerekir :D. bu arada bilgisayarımda Xbox'a girdiğimde market konumunuzla xbox konumunuz aynı değil uygulamayı tekrar başlattığınızda bazı özellikler değişebilir yazdı :D

yani yüklediğin uygulamalar daha sonra çalışmayabilir uyarısımı bu

ecel54

ecel54

Üye

yani yüklediğin uygulamalar daha sonra çalışmayabilir uyarısımı bu

hiç reset atmadım :D. reset atınca telefondaki herşey siliniyor, o yüzdden yeniden yüklemen gerekir ve kaldığın yerden devam edemezsin (xbox oyunları hariç )

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi
Ulumem63
kayahan35
ekledim

komando04

komando04

Üye

hiç reset atmadım :D. reset atınca telefondaki herşey siliniyor, o yüzdden yeniden yüklemen gerekir ve kaldığın yerden devam edemezsin (xbox oyunları hariç )

anladım kardeşim sağ olasın bende atmadım o yüzden silinmesin diye

lumia61

Üye
Yarın sarı lumia'mla aranızdayım inşlh :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
buyur kardeş :) 701 in çekimidir :D

Teşekkürler ama her zaman A.Lima arkadaşlar çok tatlı

- - - Eklendi - - -

Yarın sarı lumia'mla aranızdayım inşlh :)

Sana Ve benim görmediğim diğer L920 alan arkadaşlara hayırlı olsun tekrar

Birde bir şey soracam sizlere bilen arkadaşlar vardır belki ilk parti üretimlerde biraz sorun var sallayınca ses gelmesi telefonun kasada açıklıklar falan okumuştum her şeyde ilk üretimde oluyor bu tip arıza durumları acaba 2. parti üretimler ne zaman raflarda olur biliyorsunuz acayip bir sürkile var talep aşırı şu sıralar

Ulumem63

Ulumem63

Üye
Saol kardeşim

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
lutfen beni de ekleyin listeyr :D

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye

Allah razı olsun hepinizden arkadaşlar.bu forumda olmak bana mobil alanda o kadar çok şey kattıki cümlenizden Allah razı olsun...

- - - Eklendi - - -

Güncellemeleri mağazaya girip oradan alıyorsun Ali.

abi uğraşıyorum beklemede diyor sonrada tutup ilgilernmek gerek burayı bi elle bakim diyor :D pc ye bağlayınca 1.ci nesil lumia lar gibi pc nin netini kullanamıyomu bu?

Üst Alt