Free signer (dosya imzalama programi hemde turkce) unsigned

Sponsorlu Bağlantılar

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Free signer (dosya imzalama programi hemde turkce) unsigned
Arkadaslar free signer programinin turkce versiyonudur turkcelestirmesi bana aittir asagida goruntuler ve linkler

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: gruptyana, BomberMAn_01, savaza ve 5 diğerleri

yaren_dede

yaren_dede

Üye
:tşk:

serinaga

serinaga

Üye
Teşekkürler kardeş ...

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim

mkkozanmk

Üye
öncelikle teşekkürler. imzalama programı unsigned.? Bu programı kullanarak birisi imzalasa programın kendisini herhalde antihack arkadaşların çok işine yarar :-)

• Beğen
Tepkiler: nokia 603
tufless

tufless

Üye
Her türlü şeyi imzalyabiliyormuyuz

MaxipmaN

Üye
bri yükleyip imzalasa hackli biri

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
uygulama unsigned signeddi fakat en ufak bir oynama yaptığınız zaman sertifika gidiyor her türl şeyi imzalayabilirsiniz fakat sertifikanız ile sertifika almada imei no suna göre oluyor symbian signed sitesi aktif fakat yeni üyeler yapamıyor eski bir üyeye imei yi verin imzalasın o

zorbey42

Üye
Arkadaslar free signer programinin turkce versiyonudur turkcelestirmesi bana aittir asagida goruntuler ve linkler

ben bu programı hackli telefonuma yükleyip kendisiyle sertifikaladım.signed oldu ama bu halde telefonu hacksiz olanlar kurup denesin ve çalışıp çalışmadığını bizimle paylaşsın.kullanırken ikinci resimdeki sisi imzalaya tıklayın yoksa sis imzala tıklarsanız 3.resimdeki hatayı alırsınız bilginiz olsun.

işte signed linki:

chtmtchtmt

Üye
ben nokia n8 e kuramadım. norton hack

zorbey42

Üye
benim paylaştığımımı kuramadın kardeş benim tel hackli olduğu için deneyemedim.ama problem olacağını düşünmüyorum.benim cihazda sadece hackli orjinal uda içine siscontents programıyla installserver.exe'yi atarak hack yaptım.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
ben bu programı hackli telefonuma yükleyip kendisiyle sertifikaladım.signed oldu ama bu halde telefonu hacksiz olanlar kurup denesin ve çalışıp çalışmadığını bizimle paylaşsın.kullanırken ikinci resimdeki sisi imzalaya tıklayın yoksa sis imzala tıklarsanız 3.resimdeki hatayı alırsınız bilginiz olsun.

işte signed linki:

bu program zaten signed fakat ben türkçe yaptığım için unsigned oldu

- - - Eklendi - - -

benim paylaştığımımı kuramadın kardeş benim tel hackli olduğu için deneyemedim.ama problem olacağını düşünmüyorum.benim cihazda sadece hackli orjinal uda içine siscontents programıyla installserver.exe'yi atarak hack yaptım.

kardeşim çok yardıöcı olmak istiyorsan bi konu aç ve söyle konumu kendi konun yaptın

- - - Eklendi - - -

ben nokia n8 e kuramadım. norton hack

biraz açıklarmısın kardeş ne hata verdi

zorbey42

Üye
bende türkçesini kendisiyle signed yaptım.kardeş öyle bir düşüncem kesinlikle yok yanlış düşünüyorsun ben sadece yardım amaçlı kendi yaptığımı anlattım ve hacksiz bir telefonda denenmesi için koydum dosyayı yapacak olsam direk kendi konummuş gibi konu açardım.yanlış anlamaya sebeb olduysam özür dilerim.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
bende türkçesini kendisiyle signed yaptım.kardeş öyle bir düşüncem kesinlikle yok yanlış düşünüyorsun ben sadece yardım amaçlı kendi yaptığımı anlattım ve hacksiz bir telefonda denenmesi için koydum dosyayı yapacak olsam direk kendi konummuş gibi konu açardım.yanlış anlamaya sebeb olduysam özür dilerim.

tamam kardeşim sorun yok heralde biraz fazla atar yaptım asıl sen kusura bakma türkçesini nasıl signed yaptın ayrıca

zorbey42

Üye

tamam kardeşim sorun yok heralde biraz fazla atar yaptım asıl sen kusura bakma türkçesini nasıl signed yaptın ayrıca

çok basit telim hackli olduğu için önce programı kurdum.sonra unsigned olanı aynı program içinde signed yaptım.veya pc de Siscontents v1.7.4.exe programıyla programın içindeki sertifikaları çıkartıp aynı programda signed yapabilirsin.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
çok basit telim hackli olduğu için önce programı kurdum.sonra unsigned olanı aynı program içinde signed yaptım.veya pc de Siscontents v1.7.4.exe programıyla programın içindeki sertifikaları çıkartıp aynı programda signed yapabilirsin.

sertifika ile birliktemi yoksa normalmi

zorbey42

Üye
şu klasördeki sertifikalarla yaptım.bunlar zaten programın içinde var.siscontents programı ve bu sertifikalarla yapılır.ayrıca sertifika geçerlilik tarihleri 06.12.2007-18.01.2038 budur.yani 2038 e kadar geçerli

işte link :

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
şu klasördeki sertifikalarla yaptım.bunlar zaten programın içinde var.siscontents programı ve bu sertifikalarla yapılır.ayrıca sertifika geçerlilik tarihleri 06.12.2007-18.01.2038 budur.yani 2038 e kadar geçerli

işte link :

malesef ki kendi içindeki sertifikalarla olmuyor kendi sertifikanla imzalayabilirsin onuda symbiansigned sitesinin eski üyleri alabiliyor denedim öünkü kendi sertifikalarıyla

zorbey42

Üye
telim hackli olduğu için deneyemedim.ama pc de siscontents programıyla o sertifikalarla imzalanıyor.acaba hacksiz tele yükleniyormu yüklenmiyormu denedinmi o şekilde deneyenlerde cevap yazsın lütfen.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
telim hackli olduğu için deneyemedim.ama pc de siscontents programıyla o sertifikalarla imzalanıyor.acaba hacksiz tele yükleniyormu yüklenmiyormu denedinmi o şekilde deneyenlerde cevap yazsın lütfen.

rompatcheri kapadım olmuyor güvenilmeyen....

Üst Alt