İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Ulumem63

Ulumem63

Üye
arkadaşlar ben de varım benide ekleyin

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
sayende hallettim saol kardeş

kayahan35

kayahan35

Üye
listeye benide ekleyin :) Pc den oyun nasıl yüklerim

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
ya xbox ingiltere marketinde falan güzel free oyunlar var gun bros ,conract killer falan türkiye marketine gelir mi?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Zamanla inşallah

ecel54

ecel54

Üye
benim market konumum amerika xbox konumum türkiye :ehe

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Teşekkürler Can'ım darısı sana ve yengeme inşallah.[/I][/QUOTE]

inşallah abi öyle bi fiyattan buşdum ki şaşarsın alanlar ve alacaklar üzülmesin diye paylaşmayacağım tabiki :)
[/SIZE][/COLOR][/FONT]

ecel54

ecel54

Üye

wp7.8 ile Türkce dil gelirse ne yapicaksin:ehe

ayarlardan türkçe yapılıyor bir sorun olmaz :D. tek sorun uygulama satın almada olur ama ben uygulama almam :ehe

- - - Eklendi - - -

benim hesanı anlamadım zaten bazı özelliklerde amerika bazı özelliklerde türkiye :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

ayarlardan türkçe yapılıyor bir sorun olmaz :D. tek sorun uygulama satın almada olur ama ben uygulama almam :ehe

- - - Eklendi - - -

benim hesanı anlamadım zaten bazı özelliklerde amerika bazı özelliklerde türkiye :ehe
ben de oyle biliyordum ama gecen bir Turkiye markete gectim telefondaki uygulamalarin hicbiri calişmadi

ecel54

ecel54

Üye
ben de oyle biliyordum ama gecen bir Turkiye markete gectim telefondaki uygulamalarin hicbiri calişmadi

ben yine amerika marketinde kalacam orada dtüm uygulamalar var hemde bazıları ücretsiz oluyor türkiye marketine göre :D. telefon türkçe olsun yeter :ehe

komando04

komando04

Üye

ben yine amerika marketinde kalacam orada dtüm uygulamalar var hemde bazıları ücretsiz oluyor türkiye marketine göre :D. telefon türkçe olsun yeter :ehe

bizde geçelim o zaman Amerika marketine kardeşim olurmu

ecel54

ecel54

Üye

bizde geçelim o zaman Amerika marketine kardeşim olurmu

reset atman gerekir :D. bu arada bilgisayarımda Xbox'a girdiğimde market konumunuzla xbox konumunuz aynı değil uygulamayı tekrar başlattığınızda bazı özellikler değişebilir yazdı :D

Üst Alt