Lumia 920: İlk defa deneyen Nokia kullanıcılarının gerçek yorumlarıyla

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aynen abi teşekkür mailleri atıyormuş zaten :kop:

msy2017

msy2017

Üye
Abi kullananlar belki para filan almıştır nerden biliyoruz(olasılık)

yasirtaha

yasirtaha

Üye

onları bilmemde emin ol biz denemek için 1600 tl para verdik vede pişman değiliz en azından ben değilim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

hayir almadilar. Nokia Turkiye genel muduru Cicek uyansoy İcan bunu lansmanda aciklamişti gecen hafta carşamba gunu.

barbin3900

barbin3900

Üye

onları bilmemde emin ol biz denemek için 1600 tl para verdik vede pişman değiliz en azından ben değilim

aynen sana katılıyorum verdiğimiz parayı sonuna kadar hakediyor cihaz, gayet memnunum maxicepte klawye sorunum olmasına rahmen mutluyum :bye2: tek eksiğim o olsun neyapayım

yasirtaha

yasirtaha

Üye

aynen sana katılıyorum verdiğimiz parayı sonuna kadar hakediyor cihaz, gayet memnunum maxicepte klawye sorunum olmasına rahmen mutluyum :bye2: tek eksiğim o olsun neyapayım
arkadaşım diğer konu da yazdım mobil sürüm değil de masa üstü kullanırsan bu sorun ortadan kalkar

Türe

Türe

Üye
Sarisina hastayim : ?

barbin3900

barbin3900

Üye

Site kaynaklı olabilir.

walla bilmem ama isterse düzelmesin tele bir daha reset atmam zor indirdim haritaları uygulamaları uygulamalar neysede harita için wifi gerekiyor modemim kablolu olduğu için sıkıntı yaşıyorum evde iş yerinde zar zor indirdim haritaları

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Mobil sürümde aynı sıkıntı. Bendede vardı ama masa üstü yapınca yazıyorum hatta bu mesajları hep telden atıyorum pc kapalı benim

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
arkadaşlar telefonunuzda tapatalk gibi bir nimet varken siz foruma ie den mi giriyorsunuz o_O

Placebo-

Placebo-

Üye

Yok artık tapatalk mı işkence :oha: Kız onun kadar rahat forum uygulaması var mı ya

Ya nasık desem karmaşık biraz. Mesaj yazıp gonderiyorum; sonra en son yazılan mesajlara ger dönemiyorum felan. Saçma bişi yaa. :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Prosu da 2 tl imiş telefonu aldığımda ilk bunu satın alacağım demek ki :eller:

• Beğen
Tepkiler: n000k
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt