Lumia 920: İlk defa deneyen Nokia kullanıcılarının gerçek yorumlarıyla

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye

aslinda uygulama olarak jaxbot tarafindan bir bildirim merkezi uygulamasi yapildi. Geliştirici şimdilik uygulamayi tamamlamadi beta seviyede cevresindeki gonullulere kullandirarak geliştirmeye devam ediyor. Eger olumlu geri donuşler alirsa markette yayinliyacak.

iyiymiş :eller:

PureFood

PureFood

Üye
kişiler konusunda bir şeyi ya yanliş ya da eksik yapiyorsunuz. Filtre yaptiginiz hesabinizin kişileri gozukmez. Diger turlu rehberde kayitli kişileriniz tabi varsa gozukur. Bende soylediginiz gibi bir durum yok. Hotmail ve facebook kişilerimi filtreledigimde rehberde kayitli kişiler gozukuyor. Ses ayirma konusunda ise haklisiniz. Fakat onumuzdeki ay bir guncelkeme yayinlanicak. O guncellemede seslerle ilgili geliştirmeler oldugunu biliyorum fakat ayrintisi şimdilik yok.

Hocam dediğinizi yaptım filtremeleyi ters yaptım ama yine olmuyor niye yapamıyorum. tek rehberim gözüksün istiyorum diğer hotmail kişilerim değil..

kişileri açtım,
ayarlar dedim
kişi listemi filtrele var
GÖSTERİLECEK KİŞİLERİN KONUMU diyor
Hotmail ve nokia hesabı var.

ikisini de teker teker devre dışı bırakmak suretiyle denedim.

olmuyor. rehberi açtığımda HERKES yazıyor, altında hotmail profil resmim var
altında hesap ayarla
altında sim kişilerini içeri aktar..

- - - Eklendi - - -

1 günü rahat çıkarır. :good: Lakin wp8'e de bir bildirim ekranı gelmeli

evet. benimde derdim o yönde.. bekliyoruz bakalım.

komando04

komando04

Üye
arkadaşlar yanlış giden bişey var sizde Ali abinin dediği gibi yaptığınız taktirde görünmüyor rehber harici

PureFood

PureFood

Üye
arkadaşlar yardımcı olun valla çıldıracağım arıca bu telefonda ekran görüntüsü alma programı var mıdır ?

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar eşitle falan yaptım bu sefer geçmişten mesela a kişisine giriyorum sol üstte adı ve altında HOTMAİL yazısı çıkıyor. rehberimdeki adamın hotmaille işi ne ? of. sıkıldım bu işten.

komando04

komando04

Üye
arkadaşlar kişilere gelin bir kereliğine görünmesini istemediğiniz Hotmail kişilerini silin teker teker onlar sistemde kayıtlı kalıyor bir defalığına silin görünmez filtreleyin tüm hepsini.ondan sonra rehberde çıkmasını istemediklerinizi silin

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar yardımcı olun valla çıldıracağım arıca bu telefonda ekran görüntüsü alma programı var mıdır ?

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar eşitle falan yaptım bu sefer geçmişten mesela a kişisine giriyorum sol üstte adı ve altında HOTMAİL yazısı çıkıyor. rehberimdeki adamın hotmaille işi ne ? of. sıkıldım bu işten.

ya rehberindeki kişinin hotmaili kayıtlıdır sende yada sen yanlışlıkla sen Hotmail kişisi olarak kayıt ettin,yoksa göstermez o şekilde

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ekran goruntusu almak icin home(windows) tuşu ve guc/kilit tuşuna ayni anda basman yeterli. Şu ayarlarin bir ekran goruntusunu ekle buraya bir bakalim degişik şeylerden bahsediyoruz gibi geldi bana.

PureFood

PureFood

Üye
Beyler rehberdeki hotmail kişilerini sildim. sonra kontrol için bilgisayardan açtım kişi listeme baktım. hepsi yerli yerinde. ama şöyle bişey var rehberde adama giriyorum mesela hotmail kişisi diyor. ben bunu bilmeden tüm rehberi eşitlemişim o ne demekse.. şimdilik dert etmiyorum msn listemdekileri sildim gözükmüyor ya kafam rahat artık daha da.. yardımlar için teşekkür ederim arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt