Lumia 920: İlk defa deneyen Nokia kullanıcılarının gerçek yorumlarıyla

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
barbin3900

barbin3900

Üye
mağazada aradım ama bulamadım tam olarak ismi ne olarak geçiyor mağazada

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
barbin3900

barbin3900

Üye
indiriyorum bakayım nasıl bişeymiş

Placebo-

Placebo-

Üye
Tapatalk mode on. :D
Bu mesaj tapatalk aracılığıyla Lumia 920'den gonderilmiştir.

ecel54

ecel54

Üye
    Konu Sahibi
Bu tapatalk güzelde reklamın üzerine elin sürtse reklam açılıyor ve sonrada donmaya başlıyor :D reklamsız sürümünü satın almak lazım

ecel54

ecel54

Üye
    Konu Sahibi
Sent from my Lumia 800 using Board Express

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
2 tl birşey ben prosunu satın alırım telefonu ilk aldığımda inşallah.

kraldiyar21

kraldiyar21

Üye
cihazı ayın 20 sinde aldım manyak bir sey arkadaslar cihaz alacaklara şiddetle tavsiye ederim....

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bakalım ben daha görmedim

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Biraz kullanayım yorumu çakarım agalar. :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

hayırlı olsun kardeşim almışsın
Teşekkürler Serdar saat 14 gibi alıp bütün ayarları yaptım biraz kurcaladım şimdi şarjı bitti, kalibrasyon için artık eve gidince şarja takarım.

PureFood

PureFood

Üye
İkinci günüm. Beyazını aldım, kırmızı temayla çok kıyak. 5800 XM'ten sonra, telefon jet uçağı gibi geliyor.. Her şey anında, saniyesinde.. Muhteşem bir alet..

birinci eksiği,
müzik sesini açarsanız telefon sesi de yükseliyor.
kısarsanız telefon sesi kısılıyor.
hoş değil.

ikincisi rehberi filtrele diyorsunuz (hotmail ve normal kişiler var, hotmail gözüksün istemiyorum)
kimseyi göstermiyor.

şimdilik sadece bu eksikleri var benim için.

şahsi görüşlerim;
bence apple'ın ve google'ın işletim sistemlerine on basar...

windows phone'a özel facebook twitter şahane.. ne o öyle tekdüze facebook twitter.. (iphone-android)

kamera övgüyü hakediyor. loş ışıklarda veya az ışıklı yerlerde 5800 varken kamerayı açmaya korkardım. şimdi gel bakayım diyorum.

arayüz kesinlikle çok güzel, çift taraflı menü bence harika.. mesaj yazmak benim için qwerty klavyelerde zulüm ama ona da alışırım umarım zamanla..

ses kalitesine çok önem veren biriyim (5800'ın eline su dökeni görmedim.) normal hoparlör 5800'dan biraz daha cılız bir ses veriyor, kulaklık kullanmadım hiç. zaten 5800'ı artık sadece müzik zevki verdiği için kullanacağım.

malzeme kalitesi falan güzel, plastik öyle galaxy s2 veya s3 kullanıyorsun hissi vermiyor, telefon büyük ama s3ten hem güzel hem kaliteli hemde daha baba duruyor.. hepsi şahsi fikrimdir.

alacak olan düşünmeden alsın arkadaşlar.

benden bu kadar. hadi eyvallah beyler.

soruları alabilirim varsa.

Türe

Türe

Üye
İkinci günüm. Beyazını aldım, kırmızı temayla çok kıyak. 5800 XM'ten sonra, telefon jet uçağı gibi geliyor.. Her şey anında, saniyesinde.. Muhteşem bir alet..

birinci eksiği,
müzik sesini açarsanız telefon sesi de yükseliyor.
kısarsanız telefon sesi kısılıyor.
hoş değil.

ikincisi rehberi filtrele diyorsunuz (hotmail ve normal kişiler var, hotmail gözüksün istemiyorum)
kimseyi göstermiyor.

şimdilik sadece bu eksikleri var benim için.

şahsi görüşlerim;
bence apple'ın ve google'ın işletim sistemlerine on basar...

windows phone'a özel facebook twitter şahane.. ne o öyle tekdüze facebook twitter.. (iphone-android)

kamera övgüyü hakediyor. loş ışıklarda veya az ışıklı yerlerde 5800 varken kamerayı açmaya korkardım. şimdi gel bakayım diyorum.

arayüz kesinlikle çok güzel, çift taraflı menü bence harika.. mesaj yazmak benim için qwerty klavyelerde zulüm ama ona da alışırım umarım zamanla..

ses kalitesine çok önem veren biriyim (5800'ın eline su dökeni görmedim.) normal hoparlör 5800'dan biraz daha cılız bir ses veriyor, kulaklık kullanmadım hiç. zaten 5800'ı artık sadece müzik zevki verdiği için kullanacağım.

alacak olan düşünmeden alsın arkadaşlar.

benden bu kadar. hadi eyvallah beyler.

soruları alabilirim varsa.

Hayırlı olsun :) Müzik sesini güncelleme ile çözerler sanırım :evet: Ama kişiler bölümünü bilmiyorum :hmmm

PureFood

PureFood

Üye

Hayırlı olsun :) Müzik sesini güncelleme ile çözerler sanırım :evet: Ama kişiler bölümünü bilmiyorum :hmmm

Teşekkürler hocam, ara ara güncellemelere bakıyorum ama gelen giden yok.. Bi de şeye alışamadım nete bağlanmak istiyorum önce wifi ya da veri bağlantısı açık olcak öyle açarım sayfayı diyor.
5800'da öyle değildi rahattım tarayıcıları açardım herhangi bi siteye giderdim hemen önüme mevcut bağlantılar çıkardı. wlan, avea internet vs gibi..
yani lumia'daki olay aynı iphone hesabı önce ayarlardan bağlantıyı aç.. ohooooo zaten sabırsızım yeni yeni alışıyorum bana kıllık çıkarıyor. wlan'ı da açık bırakmak istemiyorum. gitmesin şarj. merak ediyorum şarj performansı ne olacak. 15 saat şarjda tuttum.. çok ara ara mecburiyetten kullandım o sırada 2 kez de konuştum hemen taktım yine.. bakalım ne olacak..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kişiler konusunda bir şeyi ya yanliş ya da eksik yapiyorsunuz. Filtre yaptiginiz hesabinizin kişileri gozukmez. Diger turlu rehberde kayitli kişileriniz tabi varsa gozukur. Bende soylediginiz gibi bir durum yok. Hotmail ve facebook kişilerimi filtreledigimde rehberde kayitli kişiler gozukuyor. Ses ayirma konusunda ise haklisiniz. Fakat onumuzdeki ay bir guncelkeme yayinlanicak. O guncellemede seslerle ilgili geliştirmeler oldugunu biliyorum fakat ayrintisi şimdilik yok.

Türe

Türe

Üye

Teşekkürler hocam, ara ara güncellemelere bakıyorum ama gelen giden yok.. Bi de şeye alışamadım nete bağlanmak istiyorum önce wifi ya da veri bağlantısı açık olcak öyle açarım sayfayı diyor.
5800'da öyle değildi rahattım tarayıcıları açardım herhangi bi siteye giderdim hemen önüme mevcut bağlantılar çıkardı. wlan, avea internet vs gibi..
yani lumia'daki olay aynı iphone hesabı önce ayarlardan bağlantıyı aç.. ohooooo zaten sabırsızım yeni yeni alışıyorum bana kıllık çıkarıyor. wlan'ı da açık bırakmak istemiyorum. gitmesin şarj. merak ediyorum şarj performansı ne olacak. 15 saat şarjda tuttum.. çok ara ara mecburiyetten kullandım o sırada 2 kez de konuştum hemen taktım yine.. bakalım ne olacak..

1 günü rahat çıkarır. :good: Lakin wp8'e de bir bildirim ekranı gelmeli

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

1 günü rahat çıkarır. :good: Lakin wp8'e de bir bildirim ekranı gelmeli

aslinda uygulama olarak jaxbot tarafindan bir bildirim merkezi uygulamasi yapildi. Geliştirici şimdilik uygulamayi tamamlamadi beta seviyede cevresindeki gonullulere kullandirarak geliştirmeye devam ediyor. Eger olumlu geri donuşler alirsa markette yayinliyacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt