İkinci günüm. Beyazını aldım, kırmızı temayla çok kıyak. 5800 XM'ten sonra, telefon jet uçağı gibi geliyor.. Her şey anında, saniyesinde.. Muhteşem bir alet..
birinci eksiği,
müzik sesini açarsanız telefon sesi de yükseliyor.
kısarsanız telefon sesi kısılıyor.
hoş değil.
ikincisi rehberi filtrele diyorsunuz (hotmail ve normal kişiler var, hotmail gözüksün istemiyorum)
kimseyi göstermiyor.
şimdilik sadece bu eksikleri var benim için.
şahsi görüşlerim;
bence apple'ın ve google'ın işletim sistemlerine on basar...
windows phone'a özel facebook twitter şahane.. ne o öyle tekdüze facebook twitter.. (iphone-android)
kamera övgüyü hakediyor. loş ışıklarda veya az ışıklı yerlerde 5800 varken kamerayı açmaya korkardım. şimdi gel bakayım diyorum.
arayüz kesinlikle çok güzel, çift taraflı menü bence harika.. mesaj yazmak benim için qwerty klavyelerde zulüm ama ona da alışırım umarım zamanla..
ses kalitesine çok önem veren biriyim (5800'ın eline su dökeni görmedim.) normal hoparlör 5800'dan biraz daha cılız bir ses veriyor, kulaklık kullanmadım hiç. zaten 5800'ı artık sadece müzik zevki verdiği için kullanacağım.
malzeme kalitesi falan güzel, plastik öyle galaxy s2 veya s3 kullanıyorsun hissi vermiyor, telefon büyük ama s3ten hem güzel hem kaliteli hemde daha baba duruyor.. hepsi şahsi fikrimdir.
alacak olan düşünmeden alsın arkadaşlar.
benden bu kadar. hadi eyvallah beyler.
soruları alabilirim varsa.