Malum Aşure Ayındayız... :)))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuba

Tuba

Üye
Sonra gazetelerde manşet

F.E ( 19 ) Maxicep adlı Forum sitesindeki Nur Adlı kişinin Gazına Gelip Buzlu Aşure Yiyince Hakkı Rahmetine Kavuştu. Genç Çocuk Maxicep'teki hesabını forumdaki üyelere bağış yaptı.
:kop: :kop:
buzlu buzlu ye diye kim dedi :d: Erisin de ye :D :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Şuan Mezar'dan yazıy...

• Beğen
Tepkiler: Tuba
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Cenazemde Adminleri görmek istiyorum şimdiden söylüyorum ona göre.

nazlican

Üye
çok güzel gözüküyor aşureler ya :D

Emrgncy

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi
Sonra gazetelerde manşet

F.E ( 19 ) Maxicep adlı Forum sitesindeki Nur Adlı kişinin Gazına Gelip Buzlu Aşure Yiyince Hakkı Rahmetine Kavuştu. Genç Çocuk Maxicep'teki hesabını forumdaki üyelere bağış yaptı.

Aşure şifalı mübarek! bir tatlıdır, buzlu buzlu da yesen hiçbirşeycik olmaz Furkan...
Hatta sevabını katmerlemek istiyorsan buzlukta 10 gün beklemesi gerekiyor, çıkarınca üzerine 10 Fatiha, 10 ihlâs, 10 salavât, 10...(kaptırdım gidiyorum bende:D) okuyup üfleyecen, bak aşuredeki sevaba o zaman.. :ehe

• Beğen
Tuba

Tuba

Üye

Aşure şifalı mübarek! bir tatlıdır, buzlu buzlu da yesen hiçbirşeycik olmaz Furkan...
Hatta sevabını katmerlemek istiyorsan buzlukta 10 gün beklemesi gerekiyor, çıkarınca üzerine 10 Fatiha, 10 ihlâs, 10 salavât, 10...(kaptırdım gidiyorum bende:D) okuyup üfleyecen, bak aşuredeki sevaba o zaman.. :ehe
:kop: Eyvahlar olsun bu yazdığını biri ciddiye alırsa yandık bir adet başlar sonra Allah Muhafaza...

Emrgncy

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi

:kop: Eyvahlar olsun bu yazdığını biri ciddiye alırsa yandık bir adet başlar sonra Allah Muhafaza...

Zaten Bid'at ların çoğu bu şekilde çıkmıştır abla, hatta puta tapınma bile iyi niyetle başlamıştır..
Hatta burdan bir iki kelam daha yazsam, Târikatlar beni dinden afaroz eder alimallah :)

Tuba

Tuba

Üye

Zaten Bid'at ların çoğu bu şekilde çıkmıştır abla, hatta puta tapınma bile iyi niyetle başlamıştır..
Hatta burdan bir iki kelam daha yazsam, Târikatlar beni dinden afaroz eder alimallah :)
üüff tarikatlara kalmaz normal insanlar kızar o kadar çok yanlışlar var ki cenazenin 40 ında mevlüt okunur zararı yok ama böyle 40. 50. gece diye bişey yok :)

- - - Eklendi - - -

Neyse dağıtmayalım konu aşure

Emrgncy

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi

üüff tarikatlara kalmaz normal insanlar kızar o kadar çok yanlışlar var ki cenazenin 40 ında mevlüt okunur zararı yok ama böyle 40. 50. gece diye bişey yok :)

- - - Eklendi - - -

Neyse dağıtmayalım konu aşure

Dayanamıycam...

Aldım birisini :ehe

• Beğen
Emrgncy

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi
Mmmmmmm....

Ellerine sağlık, sen yaptıysan tabi :D

Şaka şaka... Senin de ellerine sağlık...

Türe

Türe

Üye
Okulda dağıttılar bugün. Bir yandan yedik bir yandan soru çözdük :ehe

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
Off fena canım çekti :ağlarım:

Tuba

Tuba

Üye
ya bişey soracağım sizin illerde marketlerde aşure dağıtılmıyor mu küçük kaplarda ?

Tuba

Tuba

Üye

Satanı gördümde dağıtana rastlamadım daha :D
:( dağıtıyorlar yaa demek ki illere göre değişiyor hani promosyon gibi dağıyorlar burada çay sucuk filan tadına bakmak amaçlı dağıtırlar ya aşurede o şekilde dağıtıyorlar ya marka firmalar yada market sahibi :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt