Siz mi yazdınız bunu![]()

Hidayet'in eşi yapar kesinSiz mi yazdınız bunu![]()

Hidayet'in eşi yapar kesin![]()
Resim süper hele birde geçen markette erkek öğrencilerin konuştuklarına kulak misafiri olunca aşureliklerin orada eee aşurelik alalım mı yapacak mısınız oğlum diye muhabbet ediyorlardı![]()
forumun sahibisi aşure dağıtmayacakmı![]()

Haklısın sadece adet edinilmiş ne farziyet ne sünnet var aşure pişilmesinde valla yapan olurda getirildiğinde Allah kabul etsin diyip alıyoruz arada biz de yapıp dağıtıyoruz hatta 10 gün içinde yapılır dağıtılır öyle bir farziyet olmadığı için geçen sene ilk 10 gün içinde değilde daha sonra 15. günde filan dağıttık diyebilirim
Doğrusun abla eşim yapıyor ama ben bu ay içinde yapılmasına kendi evimde izin vermiyorum. Bid'at ları din diye algılıyoruz maalesef...
Ayrıca Nuh a.s mın 950 senelik mücadelesini bir kase aşureye sığdırmak Nuh'(a.s)a yazık etmektir diye düşünüyorum...
Sizin oralarda nasıl bilmiyorum ama, bizim burda aşureyi yapmayanları bir dinden çıkarmadıkları kaldı.. O derece yani..
- - - Eklendi - - -
Askerden döner dönmez inşallah![]()

Haklısın sadece adet edinilmiş ne farziyet ne sünnet var aşure pişilmesinde valla yapan olurda getirildiğinde Allah kabul etsin diyip alıyoruz arada biz de yapıp dağıtıyoruz hatta 10 gün içinde yapılır dağıtılır öyle bir farziyet olmadığı için geçen sene ilk 10 gün içinde değilde daha sonra 15. günde filan dağıttık diyebilirim
Bizim evde sadece aşure gününde pişmez misal 2 hafta önce yedik Allah herkese nasip etsin biz aşure için gün biçmiyoruz![]()
Pişiriyorsun bize haber bile vermiyorsun.. Oldu mu bu şimdi 
Ben değil Anneciğim yaptı eline sağlık
Pişiriyorsun bize haber bile vermiyorsun.. Oldu mu bu şimdi
![]()

Ben değil Anneciğim yaptı eline sağlık![]()
Evet sizlerden habersiz yedim![]()

Tamam bir kase sizlerede ikram edeyim
Afiyet bal şeker olsun...
Ama bir daha olursa affetmeyiz ona göre![]()
O donmuş artık tadı kaçtıBu da benden ama yiyemedim biraz soğusun diye buzluğa koydum azcık maxicep takılalım dedik taş gibi olmuş
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız