Malum Aşure Ayındayız... :)))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emrgncy

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi
Malum Aşure Ayındayız... :)))

Bu garipleri UNUTMAYALIM!!!

:ehe:ehe:ehe

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, Dede ve Tuba

Ali58_58

Ali58_58

Üye
bizde böyle delikanlıyız anlatabiliyomuyum :kop:

paradox07

paradox07

Üye
Siz mi yazdınız bunu :kıskıs:

Mufche

Mufche

Üye
:d:

Tuba

Tuba

Üye
Siz mi yazdınız bunu :kıskıs:
Hidayet'in eşi yapar kesin :D
Resim süper hele birde geçen markette erkek öğrencilerin konuştuklarına kulak misafiri olunca aşureliklerin orada eee aşurelik alalım mı yapacak mısınız oğlum diye muhabbet ediyorlardı :kıskıs:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
forumun sahibisi aşure dağıtmayacakmı :hmmm

Emrgncy

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi

Hidayet'in eşi yapar kesin :D
Resim süper hele birde geçen markette erkek öğrencilerin konuştuklarına kulak misafiri olunca aşureliklerin orada eee aşurelik alalım mı yapacak mısınız oğlum diye muhabbet ediyorlardı :kıskıs:

Doğrusun abla eşim yapıyor ama ben bu ay içinde yapılmasına kendi evimde izin vermiyorum. Bid'at ları din diye algılıyoruz maalesef...

Ayrıca Nuh a.s mın 950 senelik mücadelesini bir kase aşureye sığdırmak Nuh'(a.s)a yazık etmektir diye düşünüyorum...

Sizin oralarda nasıl bilmiyorum ama, bizim burda aşureyi yapmayanları bir dinden çıkarmadıkları kaldı.. O derece yani..

- - - Eklendi - - -

forumun sahibisi aşure dağıtmayacakmı :hmmm

Askerden döner dönmez inşallah :ehe

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105 ve Kingmortall
Tuba

Tuba

Üye

Doğrusun abla eşim yapıyor ama ben bu ay içinde yapılmasına kendi evimde izin vermiyorum. Bid'at ları din diye algılıyoruz maalesef...

Ayrıca Nuh a.s mın 950 senelik mücadelesini bir kase aşureye sığdırmak Nuh'(a.s)a yazık etmektir diye düşünüyorum...

Sizin oralarda nasıl bilmiyorum ama, bizim burda aşureyi yapmayanları bir dinden çıkarmadıkları kaldı.. O derece yani..

- - - Eklendi - - -

Askerden döner dönmez inşallah :ehe
Haklısın sadece adet edinilmiş ne farziyet ne sünnet var aşure pişilmesinde valla yapan olurda getirildiğinde Allah kabul etsin diyip alıyoruz arada biz de yapıp dağıtıyoruz hatta 10 gün içinde yapılır dağıtılır öyle bir farziyet olmadığı için geçen sene ilk 10 gün içinde değilde daha sonra 15. günde filan dağıttık diyebilirim :)
Bizim evde sadece aşure gününde pişmez misal 2 hafta önce yedik Allah herkese nasip etsin biz aşure için gün biçmiyoruz :)

Emrgncy

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi

Haklısın sadece adet edinilmiş ne farziyet ne sünnet var aşure pişilmesinde valla yapan olurda getirildiğinde Allah kabul etsin diyip alıyoruz arada biz de yapıp dağıtıyoruz hatta 10 gün içinde yapılır dağıtılır öyle bir farziyet olmadığı için geçen sene ilk 10 gün içinde değilde daha sonra 15. günde filan dağıttık diyebilirim :)
Bizim evde sadece aşure gününde pişmez misal 2 hafta önce yedik Allah herkese nasip etsin biz aşure için gün biçmiyoruz :)

:hih: Pişiriyorsun bize haber bile vermiyorsun.. Oldu mu bu şimdi :)

Emrgncy

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Tuba
KayraBey

KayraBey

Üye

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye

:zzz:

Emrgncy

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi

Yemede yanında yat... :D

sanal hacker

sanal hacker

Üye
:kop:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bu da benden ama yiyemedim biraz soğusun diye buzluğa koydum azcık maxicep takılalım dedik taş gibi olmuş :agla2:

• Beğen
Tuba

Tuba

Üye
Bu da benden ama yiyemedim biraz soğusun diye buzluğa koydum azcık maxicep takılalım dedik taş gibi olmuş :agla2:
O donmuş artık tadı kaçtı :kıskıs:
atma ama çöpe ye yine de
:D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Sonra gazetelerde manşet

F.E ( 19 ) Maxicep adlı Forum sitesindeki Nur Adlı kişinin Gazına Gelip Buzlu Aşure Yiyince Hakkı Rahmetine Kavuştu. Genç Çocuk Maxicep'teki hesabını forumdaki üyelere bağış yaptı.

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt