S3 mu one x mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

spectra188

Üye
    Konu Sahibi
S3 mu one x mi
Arkadaslar ben ogrenciyim lise. 1 e gidiyorum bi telefon alacagim 1800 lira kadar sinir var ama 2 telefon arasında kararsız kaldim. Bzm sinifta 2. Kiside s3 var.Yani telefonu inceleme firsatim oldu guzel hos telefon ama nedense beni one x e ceken bisi var :D ama duydugum kadariyla one x de geri tusu yokmus oyunlarda ekran bölünüyormus. telefonu genelde oyun icin alicam cok karrsiz kaldim sizce hangisi? lutfen yardim edin

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Galaxy S3 hatta yakında Galaxy S4

• Beğen
Tepkiler: bayram yazıcı
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
One X.

PriZm

PriZm

Üye
S3.One X alınmaz ama One X + alınabilir.çünkü One X de tegra sorunları var.

Uruloki

Uruloki

Üye
One x+ da aynı chipset var nawy ne alaka sadece olması gereken kerneli kullanıyor

PriZm

PriZm

Üye
One x+ da aynı chipset var nawy ne alaka sadece olması gereken kerneli kullanıyor
One X + da çift kanal var diye biliyorum.One X deki bazı oyunlardaki performans düşüklüğü bu yüzden oluyordu

acuxx

acuxx

Üye
onex + al

Uruloki

Uruloki

Üye

One X + da çift kanal var diye biliyorum.One X deki bazı oyunlardaki performans düşüklüğü bu yüzden oluyordu

Hayır tek kanal sadece ram hızı daha yüksek ki tayvan da güncellemeyi alanlar artık sorun kalmadığını söylüyor

avcitalip

avcitalip

Üye
bence one x+ veya note 2 al :evet: o kadar bütçen varsa :) bu arada sen ne tür bir okulda okuyorsun öyle 2 tane sınıfta s3 var falan :ehe

Kerim.

Kerim.

Üye
Note2

aleranol

aleranol

Üye
Dostum eğer 1800tl bütçen varsa 100 daha koy not2 al. Hepsinden iyi. Ama eğer 100 lira aşamam yada ekran büyük dersen 2 seçenek var.
1. Arkadaşlarımla oyun oynariz beraber uyumlu olsunlar sorunum olursa kolay çözülsün dersen s3 al ama
2. Zaten yetetince biliyorum hem s3un tasarımı bence de kötü ve oyun daha önemli sesi de deli olsun dersen onex. Gerçi tum androidler uyumlu ama bazen değişik şeyler olabiliyor.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Note 2 almak daha iyi bir seçim olur kardeş.

spectra188

Üye
    Konu Sahibi
note 2 alamam cunku buyuk one x + alamam cunku yarin alcam :s ha bide anadolu lisesi :D

aleranol

aleranol

Üye
Bende anadolu lisesindeyim ankarada ilk 8 :) ben sana ozaman onex derim. Üstteki mesajima bidaha bak + yazmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...