*nokia 6300 enteresan bi sorunLa karşı karşıya*

Sponsorlu Bağlantılar

yxL

yxL

Üye
    Konu Sahibi
*nokia 6300 enteresan bi sorunLa karşı karşıya*
sorun şu : arama sırasında sayaç oLayı yok gaLiba yada ben buLamadım :( nokia 6300 kuLLanan arkadaşLAr iLgiLenirse sevinirm..

NOT:arama sonrası özetini denedim o değiL..!

_BABA_

Üye
ayarlar > arama ayarları > arama sonrası özeti > açık

yxL

yxL

Üye
    Konu Sahibi
kardeş onu denedm o deiL.. senin dediğin arama bitince oLuo tamam onda sorun yok zaten.. benm bahsettiğim arama sürerkn yani konuşurkn kaç dakika&kaç saniye geçtiğini kontroL edn bi sayaçtn bahsediorum ben..!:vur:vur:vur

maxiburak

maxiburak

Üye
kardeş senin yok dediğin aslında da yok diye biliyorum ben :DD::D:D:D

yxL

yxL

Üye
    Konu Sahibi
:vurya kardeş şimdi şöLe..N70'e baktm var,Lg'de var,sonyericcsonda var,6600 kuLLandm ondada vardı hatta iLk teLefonm 3510 'da biLe vardı iLK kez bu teLefonda oLmadığını gördm ben..sanırm sen benm dediğimi anLamadın! ben görüşme devam ederkn süreyi göstern bi durum oLması Lazm ekranda..:vur

ramazan6791

ramazan6791

Üye
sorun şu : arama sırasında sayaç oLayı yok gaLiba yada ben buLamadım :( nokia 6300 kuLLanan arkadaşLAr iLgiLenirse sevinirm..

NOT:arama sonrası özetini denenedim o değiL..!
var var bende 6300 kullanıyorum hiç dikkatimi çekmemişti ama bu mesajı görünce baktım sayaç varrr

yxL

yxL

Üye
    Konu Sahibi
ben buLamadım bi zahmt yazıversene.. dediğimi anLamışsındr umarım..

delgado_10

delgado_10

Üye
evet yha galiba öyle bi özellik yok 1600 da bile var :(

Nazy

Nazy

Üye
Al SAna Cevap

İşlem Kaydına Gir Seçenek Tuşuna Bas Ayrarlara Ararma Süresini Göster - Evet i seç

yxL

yxL

Üye
    Konu Sahibi
Al SAna Cevap

İşlem Kaydına Gir Seçenek Tuşuna Bas Ayrarlara Ararma Süresini Göster - Evet i seç

ya işte bu dediin nokia 6300'de yok..! yani nokianın en dandk modeLLErinde biLe bu özeLLk varken bu teLefona nedn koyuLmaz bende onu anLayamadm çok saçma bi oLay..!

Nazy

Nazy

Üye
menüleri bi karıştırmanı tavsiye ediyorum gerçi karıştırmışsındır ama...

yxL

yxL

Üye
    Konu Sahibi
karıştırmaz oLurmuym yaa..:) ya anLamadğım nokta nokia'nın en dandk teLefonunda biLe bu özeLLk varken bu teLefonda bu özeLlk nedn oLmaz hayret bişey...:@:@:@

amina

Üye
:)kanka ovarda telefoncuya götür be telefonun sağlığı için:)

sublieutenant

sublieutenant

Üye
karıştırmaz oLurmuym yaa..:) ya anLamadğım nokta nokia'nın en dandk teLefonunda biLe bu özeLLk varken bu teLefonda bu özeLlk nedn oLmaz hayret bişey...:@:@:@
yuh,gerçekten mi yok yaa... belki arama kaydında gözünden kaçmıştır be...:lol

ucahmetuc

ucahmetuc

Üye
bi de ekran ışığının süresi ayarlanmıyor :D bence bu da büyük bi eksik. 30sn'de fln sönüyor :S

yxL

yxL

Üye
    Konu Sahibi
yuh,gerçekten mi yok yaa... belki arama kaydında gözünden kaçmıştır be...:lol

yok aga yaa bakmaz oLurmuym her tarafını karıştrdm :( nokia'ya hiç yakıştıramadm waLa :P

--------------- Ekleme ---------------

bi de ekran ışığının süresi ayarlanmıyor :D bence bu da büyük bi eksik. 30sn'de fln sönüyor :S

evt dostum katıLıyorum sana çok uzn bi süre geçio buda şarzı iLLaki etkiLiodur..:(

ucahmetuc

ucahmetuc

Üye
inşallah ilerki updatelerle bu olayları çözerler. ışık olayı ayarlansa belki telefon 3 gün gideceğine 4 gün gider. bi de o süre olayı da büyük bi eksik cidden...

gokhaan

Üye
ayrıca şarjıda çok çabuk bitiyor 6300 kullanıcıları şarjınızın daha uzun süre dayanması için bluetoothunuzu gerekmedikçe açık tutmayın ayrıca da uyku modunu ve güç tasarrufu seçeneklerini açık tutun umarım şimdiden yardımcı olmuşumdur...:)

yxL

yxL

Üye
    Konu Sahibi
uyku modu&güç tasarrufu açık oLmasına rağmen nokıa 6300 özeLLkLErnde geçn bekLeme süresi:350 saatLa hiçbi aLakası yok..ekranı çok renkLi die çabuk bitio şarjı sanırm..:(:(

serserim334

Üye
bende 6300 kullanıyorum, arama sonrası ozetı var ama arama esnasında gecen sureyı gormek gıbı bı secenek yok. bende aradım ama bulamadım. bosver be kanka salla napcaksın bu ozellıgı:)

Üst Alt