Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aslında sadece Ouya hakkında her şey değil.Bir konuya yönlendiriyor ve konuda PS3 - XBOX 360 - PSVita - Ouya hakkındaki bilgiler mevcut.Sabitte şuanda bakmadıysan fikir edinmek adına bakmanı öneririm.Beni tanıyan böyle tanıdı bu saatten sonra değiştirmem büyük ihtimalle.Zaten şu sıralar pek online olamıyorum ve mobil cihazlara olan ilgimi azda olsa kaybettim Artık yeni bir telefon almaya yakın yeniden aktifleşirim
Aslında sadece Ouya hakkında her şey değil.Bir konuya yönlendiriyor ve konuda PS3 - XBOX 360 - PSVita - Ouya hakkındaki bilgiler mevcut.Sabitte şuanda bakmadıysan fikir edinmek adına bakmanı öneririm.Beni tanıyan böyle tanıdı bu saatten sonra değiştirmem büyük ihtimalle.Zaten şu sıralar pek online olamıyorum ve mobil cihazlara olan ilgimi azda olsa kaybettim Artık yeni bir telefon almaya yakın yeniden aktifleşirim
doğru söylüyorsun aynı şekilde benimde telefonlara ilgim azaldı bende artık arada giriyorum günde 1-2 kere ,değiştirme bencede ismini doğru söylüyorsun herkes seni bu isimle tanıdı
doğru söylüyorsun aynı şekilde benimde telefonlara ilgim azaldı bende artık arada giriyorum günde 1-2 kere ,değiştirme bencede ismini doğru söylüyorsun herkes seni bu isimle tanıdı
para biriktirmek sıkıntı değil ama oyun konusunda daha güçlü olan ve bir konsol olan ps3'ü tercih ettim hem daha ucuz hemde bana kalırsa daha çok keyif alacağım çünkü büyük LCD TV var evde 1080p HD ve klavye fare yerine tek bir kol var yatarak oyun oynayabileceğim daha sonra o kolun titreşim özelliği var darbeleri hissedince daha zevkli oluyor herşeyden önce 2015'e kadar ps3'ün desteği var çünkü bir playstation'un ömrü 10 yıl olarak belirleniyor benim o alacağım pc 2015'te çıkan oyunları açamayacağına göre ps3 almak daha mantıklı