FlipFont programını yüklerken sertifika hatasi diyor ne yapmalıyım ?
fıeldrunners diye bir oyun yüklemek istiyorum hata veriyor hack yapmayı da bilmiyorum yardım ci olun arkadaşlar
arkadaşlar telofonuma 23,0,015 güncellemesini aldım telefonun performansı düştü yavaşladı geri v22 li olan sürümüne dönmek istiyorum nasıl yapabilirim????
mümkün değil.
ofw yükleyebilirsin performans için
şimdi v22 li olan sürüme dönemeyecekmiyim
Maalesef dostum, versiyon yükseltebilirsin ancak düşüremezsin. Diyelim düşürdün telefon açılmaz zaten![]()
off ya olan oldu bidahada düzeltilemiyomuş neyse size birkaç sorun daha olacaktı
1-youtubeden video izlerken videoların hepsini telefonun video oynatıcısından açıyo flas olarak açmıyo
2- owf diye bi program önermiştiniz onu nasıl bulabilirim
3- telefonu sabah şarjdan ful bi şekilde şarj dan çekiyorun akşama azalıyo neden
evet flash olarak açmıyor bu sorun herkesde var ve youtube flash desteğini çekmiş anlaşılan
S60v5 sistem modifikasyon bölümünden bakabilirsiniz cfw diye geçer genelde yada en basiti google'a c5-03 v23 cfw yazın en üste bizim forum konuları sıralanır ordan incelersiniz
Bataryanız bozulmuş olabilir yada v23'de böyle bir sorunla karşılaştı iseniz yüklediğiniz programlardan olabilir hard format atabilirsiniz yada dediğim gibi cfw yükleyerek de bu sorunu birazda olsa bir çözüm bulabilirsiniz ayrıca ekran parlaklığıda şarji aşırı derecede etkilemekte. Wifi'nin kullanmadığınızda kapalı olduğundan emin olun buda fazla şarj yer
arkadaşlar ikinizede çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz

dostum c6-01 uygulama yuklerken sertıfıka hatası verıyor
arkadaşlar telefon C5-03. gameapi nereden yükleyebilirim. 4shared den indiremiyorum![]()