Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
telefonu hackle sorunun düzelir

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
arkadaşlar telofonuma 23,0,015 güncellemesini aldım telefonun performansı düştü yavaşladı geri v22 li olan sürümüne dönmek istiyorum nasıl yapabilirim????

mahmutnagihan

Üye
fıeldrunners diye bir oyun yüklemek istiyorum hata veriyor hack yapmayı da bilmiyorum yardım ci olun arkadaşlar

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
arkadaşlar telofonuma 23,0,015 güncellemesini aldım telefonun performansı düştü yavaşladı geri v22 li olan sürümüne dönmek istiyorum nasıl yapabilirim????

mümkün değil.
ofw yükleyebilirsin performans için

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Mr.Sun
Mr.Sun

Mr.Sun

Üye

Maalesef dostum, versiyon yükseltebilirsin ancak düşüremezsin. Diyelim düşürdün telefon açılmaz zaten ;)

off ya olan oldu bidahada düzeltilemiyomuş neyse size birkaç sorun daha olacaktı

1-youtubeden video izlerken videoların hepsini telefonun video oynatıcısından açıyo flas olarak açmıyo
2- owf diye bi program önermiştiniz onu nasıl bulabilirim
3- telefonu sabah şarjdan ful bi şekilde şarj dan çekiyorun akşama azalıyo neden

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
evet flash olarak açmıyor bu sorun herkesde var ve youtube flash desteğini çekmiş anlaşılan

S60v5 sistem modifikasyon bölümünden bakabilirsiniz cfw diye geçer genelde yada en basiti google'a c5-03 v23 cfw yazın en üste bizim forum konuları sıralanır ordan incelersiniz

Bataryanız bozulmuş olabilir yada v23'de böyle bir sorunla karşılaştı iseniz yüklediğiniz programlardan olabilir hard format atabilirsiniz yada dediğim gibi cfw yükleyerek de bu sorunu birazda olsa bir çözüm bulabilirsiniz ayrıca ekran parlaklığıda şarji aşırı derecede etkilemekte. Wifi'nin kullanmadığınızda kapalı olduğundan emin olun buda fazla şarj yer

• Beğen
Emrgncy

Emrgncy

Üye
off ya olan oldu bidahada düzeltilemiyomuş neyse size birkaç sorun daha olacaktı

1-youtubeden video izlerken videoların hepsini telefonun video oynatıcısından açıyo flas olarak açmıyo
2- owf diye bi program önermiştiniz onu nasıl bulabilirim
3- telefonu sabah şarjdan ful bi şekilde şarj dan çekiyorun akşama azalıyo neden

Youtube'u direk flash olarak izleyebilmek için TIKLA

ofw ile ilgili BURAYI ziyaret et..

Şarj konusu ise, bağlantı 3g ise ve sürekli internette dolaşıyorsan veya arkaplanda whatsapp gibi sürekli çalışan bir uygulama varsa, şarjın akşama bitmesi normaldir...

• Beğen
Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
evet flash olarak açmıyor bu sorun herkesde var ve youtube flash desteğini çekmiş anlaşılan

S60v5 sistem modifikasyon bölümünden bakabilirsiniz cfw diye geçer genelde yada en basiti google'a c5-03 v23 cfw yazın en üste bizim forum konuları sıralanır ordan incelersiniz

Bataryanız bozulmuş olabilir yada v23'de böyle bir sorunla karşılaştı iseniz yüklediğiniz programlardan olabilir hard format atabilirsiniz yada dediğim gibi cfw yükleyerek de bu sorunu birazda olsa bir çözüm bulabilirsiniz ayrıca ekran parlaklığıda şarji aşırı derecede etkilemekte. Wifi'nin kullanmadığınızda kapalı olduğundan emin olun buda fazla şarj yer

Youtube'u direk flash olarak izleyebilmek için TIKLA

ofw ile ilgili BURAYI ziyaret et..

Şarj konusu ise, bağlantı 3g ise ve sürekli internette dolaşıyorsan veya arkaplanda whatsapp gibi sürekli çalışan bir uygulama varsa, şarjın akşama bitmesi normaldir...

arkadaşlar ikinizede çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
arkadaşlar telofonuma viber i yükledim ama program açılmıyo no contat diyo ne yapmalıyım ne olur yardım edin

exitin

Üye
dostum c6-01 uygulama yuklerken sertıfıka hatası verıyor

karambol324

Üye
arkadaşlar amerikadan gelen c5-03 rm-719 u türkçe yapmam lazım..buna hangi cfw yi önerirsiniz varmı bi yolu..ve rm-697 türkçe yükleyebilirmiyim bi problem olurmu bilgisi olan yardımcı olabilirmi...

uyakan45

uyakan45

Üye
kardeş telefonuma ofw yükledim , yüklemeden sonra arama yapınca aramıyor cevap yok hatası verip kapanıyor. telefonu eski haline çevirdim yani orjinaline döndüm. yine aynı hatayı veriyor . yardım edermsnzz...

saranghaee

saranghaee

Üye
arkadaşlar telefon C5-03. gameapi nereden yükleyebilirim. 4shared den indiremiyorum :(

Üst Alt